FIV 214
Raspunsuri - Pagina 12
Evy28 spune:
Betty eu dupa punctie (la primul fiv) , am aut niste dureri groaznice de burtica, desi am avut 12 folicului . nici nu ma puteam da jos din pat . si toate oasele .
e normal , la cat au fost de intepate , plus pozitia pe masa , asa ca stai linistita .
mi-a trecut in ziua cu et-ul , insa nu de tot
multa apa , si antibioticul prescris
betty78 spune:
Mi-am permis sa trag un ochi la Odisee si am vazut ca nu este deschis subiectul de mamici nov-dec 2009 si ma gandeam ca o sa il deschidem noi care suntem acum in focuri; Nu-i asa ca va place ideea?
Noapte buna si sa auzim de cat mai multe 
Catalina, Evy78
si eu am avut doar 7 foliculi...si tot ma doare....am bagat si antibiotic si un aulin si de maine bag no-spa
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
estrelita spune:
Catalina, betty78,
M-ati linistit, inseamna ca se rezolva rapid, cred ca am timp sa fac tratamentul si analiza din nou pana ma programeaza cu dosarul.
Va doresc numai bine!!!

luck spune:
betty
frunos rezultat , suficient cat sa-i faci lui MArio un fratior sau o surioara !!!
maria08
sa dea DD ca pe 24 sa vii cu un test super pozitiv !!
sheri
multa bafta la inceperea tratamentului , te asteptam cu vesti bune !!!
Chiar asa s-a intamplat cu fata de care povesteai , cu un singur ovocit si acela cu fragmentatii a reusit sa ramana insarcinata ?
bafta tuturor fetelor aflate in plin tratament
betty78 spune:
Am uitat s ava spun ca ma ardea rau de tot si am sunat la clinica sa intreb cat de bune erau ovocitele si am aflat ca toate 7 au fost injectate, dar in dreptul la unul era scris "central darkness". Stie vreuna dintre voi ce inseamna asta? Ca embriologul era ocupat si mi-a dat raspunsul o alta persoana care nu prea stia exact ce inseamna
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Delia21 spune:
Salut si eu lumea si veni sa dau de veste ca ET a mers ca la carte azi.Am 3 puiuti la purtator,frumosi foc,2 de calite A+ si unul de B+,...am primit si pozica pentru acasa cu ei
.Deci o sa stau la pat saptamana asta.Vreau sa va intreb daca cineva ,careva dintre voi stie de ovulele de progesteron,...daca a ramas cineva gravida cu ele inloc de injectabile?Doctorul mi-a spus sa iau progesteronul cum vreau caci se absoarbe cam la fel doar ca folosind ovule trebuie sa stau cat mai mult in pat,ceea ce nu-i o problema deocamdata
.Bafta la toate fetele care suntem in focurile fivului!!!
claudia79 spune:
Iti urez succes, Delia! Betty, Shery, Maria, la toate!!!!!!!!! ce gasca faina de gravudite o sa fiti peste cateva saptamani!
eu nu fac nimica inca poate fac inseminare peste 2 luni ca m-a gasit sensibila la varicela si mai am de facut a doua jumatate de vaccin.
pusi la toate, noapte buna!
"Omule nebunule, tu faci minuni fara sa stii si nu cunosti ca aproape deloc puterea formidabila a gândirii tale. Sa stii ca tot ce închipuiesti este realizabil si se face direct proportional cu încrederea ta ... ...de ce te feresti oare sa stai de vorba cu tine însuti si sa te închipuiesti, descoperindu-te un perfect zeu? TUDOR ARGHEZI
many_bani spune:
Betty78, bafta, multi si frumosi embrionasi
Delia te asteptam cu un beta HCG mareeeeee.
Ioana, Catalina 
Bafta la toate fetele si
de la mine.
dariaioanaxx spune:
Laura- bafta maine la punctie si sa ai doi embrioni grasunei! in legatura cu camasa de n. sau pijamale...nu stiu la Gynera daca iti da ceva steril, dar la Giulesti majoritatea fetelor erau cu camasa de noapte si deasupra capod, pe care il lasai insa in cuier in anticamera salii de punctie; daca iti iei pijama , ia ti una cu bluza mai lunga, sa n ai supriza de a defila dezbracata,a a a a ... si nu uita chiloteii pe tine...........![]()

tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
14+ cu Darius sau Daria, INIMA, A INIMII MELE!