FIV 214

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Betty:La cat mai multi embrionasi!! Pe cand ET-ul?
Ellanik: Ai o "gasca " destul de maricica!! Te asteptam cu detalii dupa ET! Vei face cu blastocisti?
Kora:Iti multumesc! Tare mult as vrea sa avem o asa surpriza de Dragobete!
Moni: Sper ca din cei 2 macar unul sa ne implineasca visul!!
Sheri, Fireyes, Luck: Trebuie sa se mai ingroase randurile si la odisee, nu?
Candy:Sa dea Dumnezeu sa reziste si sa se cuibareasca la tine in burtik pentru 9 luni!
Delia:Tinem pumnii si pentru tine stransi!!
Estrelita:Nu prea ma pricep care-i treaba cu chlamydia, poate totusi se va rezolva problema cat mai curand!
Laura:Sa nu ai emotii pentru punctie, nu vei simti nimic, crede-ma! Eu mi-am luat camasa pentru ca mi-a fost mai usor....
vvvvv:Multumesc pentru sustinere!
Dragele mele, eu nu prea am stare, m-am cam saturat de stat in pat....de fapt dr. mi-a spus ca nu trebuie sa stai doar la pat,mai poti face si alte diverse lucruri- fara efort......ma doare usor burtika, dar nu prea am alte simptome! Cred ca deja ar trebui sa fie fixat, daca e sa se fi prins ceva.....Doamne Ajuta!!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata!
Maria08 sa fie lipiciosi puiutii tai si te asteptam cu vesti bune pe 24!
Lauraa78 multa bafta la punctie!
Betty ,Ellanik, multa bafta!!! Va tin pumnii stransi!!!
Tin pumnii stransi tuturor fetelor care sunt in focuri! Abia astept sa ne mutam toate la odisee!!!
Eu am inceput inhibarea din 14 feb. Injectiile nu mi se par greu de facut, in schimb, ma doare mijlocul si burta dupa ce le fac!
Va si va imbratisez cu mare drag, pe toate!!!

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Revin cu vesti: am 6 embrioni din 7 ovocite (7 foliculasi babani) si maine am ET....am niste emotii cat casa.

Delia21 ce zine deschidem noi odiseea de nov-dec? Eu am luat cate 2 utrogestan ovule la 8 ore. Tin minte ca ma sculam in timpul noptii sa imi pun utrogestanul intravaginal. Pup si sa te ajute DD sa ii faci o surioara lui Rudy.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Revin cu vesti: am 6 embrioni din 7 ovocite (7 foliculasi babani) si maine am ET....am niste emotii cat casa.

Delia21 ce zine deschidem noi odiseea de nov-dec? Eu am luat cate 2 utrogestan ovule la 8 ore. Tin minte ca ma sculam in timpul noptii sa imi pun utrogestanul intravaginal. Pup si sa te ajute DD sa ii faci o surioara lui Rudy.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

de fapt sa fac niste rectificari: o lasam pe Maria08 sa deschida odiseea si venim si noi restul gastii de februarie

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Betty, maine cate ore vor avea embrionii? Bafta si felicitari!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Betty, maine cate ore vor avea embrionii? Bafta si felicitari!

undeva sub 48 de ore

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Catank am fost la dr. Cocei azi in jur de 8.30 si destul de repede m-a luat inauntru la eco din sala pentru punctii si ET-uri.Imi pare rau ca nu “te-ai luat de mine”,poate nu erai prin zona…Care e planul vostru?
Betty, Ellanik felicitari fetelor pentru embrionasi,va asteptam cu vesti bune in continuare!Betyy de ce asa de repede ET-ul?Bafta multa!
Estrelita felicitari pentru Papanicolau.Si mie tot I mi-a iesit in toamna si mi s-a parut minunat la cei 36 de ani ai mei.Chlamydia e o boala cu transmitere sexuala sau prin transfuzii de sange ,adica daca ti s-a recoltat sange cu vreun ac infectat de exemplu.Analiza pentru Chlamydia se face cu un test special,se ia secretie din colul uterin sau din sange, de ci la Papanicolau nu cred ca putea iesi din moment ce e o analiza speciala..Eu zic sa repeti analizele pentru Chlamydia,eu as face in locul tau si analiza din secretie,dar si din sange IgG si IgM.Daca IgM e pozitiv inseamna ca ai boala,daca IgM e negativ si IgG e pozitiv inseamna ca ai avut boala,dar nu o mai ai in prezent.Bafta multa!
Daca ai Chlamydia,trebuie ca sit u,dar si sotul tau sa faceti tratament cu doxiciclina 10 zile,fara contact sexual,apoi dupa 10 zile de la intreruperea tratamentului se reface analiza.Sunt si alte tratamente,dar acesta da rezultate de cele mai multe ori.
Delia,Maria va asteptam cu bhcg-uri maaaari!
Shericuta eu joi as putea,vineri nu prea cred,va anunt eu.Bafta la clocit!

Eu am fost azi zi 12 la eco.Aveam un endometru cam mic de 5 mm nesistematizat,adica asa cum trebuie sa fie dupa ovulatie.Pe ecran se vedea ca a fost trilaminar,zicea dr. Cocei ca inca se mai vad urmele trilaminatiilor.Aveam si un folicul cu forma neregulata,adica semn ca deja s-a spart,ca ovulasem.Asa ca urmeaza ca de luna urmatoare din zi 6 de cm sa iau progynova vaginal,o pastila dimineata si una seara si prin zi 10-11 ma va vedea la eco.Mi-a spus ca voi lua si in timpul stimularii progynova vaginal ( asta e o noutate!),dar acum vrem o luna sa verificam raspunsul la tratament sa stim la ce sa ne asteptam la fiv.
Despre Bravelle: este FSH asa cum am spus si ieri,adica la fel ca si puregon etc,dar e facut din urina de gravidute si e in stadiul experimental la Giulesti,deci nu se stiu inca rezultatele.Am intrebat si de patchuri de estradiol , a zis ca nu imi da,de fiole de estradiol , a zis nu,deci pentru mine e bun ( sa speram) acest tratament cu progynova.Cu DD inainte!

Tin pumnii tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Betty, credeam ca sunt singura pe aici care va face embrioni "dupa moda veche" de 48-72h, si nu cu blasto . Bafta sa se dezvolte toti. Ce tratament ti-au dat intre punctie si ET?
Kora, ce mai face Cocei? Inseamna ca luna viitoare faci FIV sau e tot de monitorizare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Sheri eu luna urmatoare o sa iau progynova ( vaginal) incepand cu zi 6 de cm si pana la ovulatie,cu monitorizare ecografica.Vrea sa vada dr. Cocei cum raspund la tratament si daca se face mai bun endometrul asta al meu.Apoi facem si fiv,nu stiu daca in aprilie sau in mai depinde de cum raspund la tratament.Dar tu nu o cauti pe Cocei sa vorbesti si cu ea sa iti faca un AH ceva,ochi dulci la puisori,sa ii creasca mari si frumosi in laborator,sa ii dadaceasca si sfatuiasca asa cum numai dansa stie?Vezi ca lucreaza o saptamana da, una ba ( ca sta acasa si invata pt un examen pe care il va avea in vara), iar in saptamana cand e la spital e nebunie pe capul ei asa cum era si astazi.Dar e o scumpica totusi,noi azi chiar am ras si am glumit amandoua ca am intrebat-o daca atunci cand imi voi pune vaginal progynova daca pot face prostioare cu al meu si a zis ca bineinteles intai prostioare apoi pun pastila ca doar tre sa facem copii nu sa ma despart de sot si a zis ca si al ei e tot asa,nu poate sa il lase in stand by o saptamana ca face urat.Ce ti-e cu barbatii astia!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor am intrat sa va spun ca am 5 fiole de progesteron injectabil de 1 ml (250 mg) pe care vreau sa-l dau. Cine are nevoie imi da un PM.

Cami 37+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput