FIV 214

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Salutare!
Maria,felicitari pt blastocisti si asteptam vesti bune pe 24!!
Ellanik,frumoasa productie!
Betty,sa dea Domnul ca Mario sa aiba parte de un surior!Multumesc de incurajare,are DD grija de toate oile lui.
Daria-graviduta,multumesc pt sustinere si sper sa ne intalnim la odisee!
Cristinici,Sheritra,Copilutu,Evy si toate fetele care sunteti in stimulari(scuze daca am omis pe cineva) va doresc din suflet sa fie bine si cum am scris si mai sus,sa ne mutam toate de aici.
Kora,Fyres,multumesc de incurajare,sa stiti ca au contat mult parerile vostre.

Eu in noaptea asta fac Gonasi si astept cu incredere si optimism ziua de miercuri cand sper ca outzele mele sa fie bune si sa se iubeasca u sotiorului.
Eu nu stiu ce sa-mi iau la punctie:pijamale sau camasa de noapte?(ce dilema am si eu)Data trecuta mi-au dat de la Medlife o camasa de noapte de-mi ieseau toate prin ea.Voi ce v-ati luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

evy28 si eu am avut reactia ata dupa 3 zile de stimulare, dar pe urma mi-am revenit cu multa apa nu am stiut de albus de ou, insa in aceasta seara pag pregnylul
maria08 sa dea bunul Dumnezeu sa fie cu reusita, trebuie sa crezi ca vei reusi si sa se prinda cati vrei tu
betty78 multumim pentru incurazari
sheritra -bafta sa fie bine!
Laura78 si eu tot miercuri am punctia, iti pumnii sa fie bine, eu pijamalute imi iau.
Tin pumnii strisi la toata lumea sa fie reusita si sa vedem doua liniute, cele care sunt in tratament productie multa si matura!mult si bun nu ca mine putini , vorbim maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Maria08 sa fie lipiciosi puiutii tai si te asteptam cu vesti bune!
Lauraa78 multa bafta la punctie!
Estrelita eu stiu ca nu au legatura una cu alta, deaceea se fac doua analize separat.
Cristinici si eu ma inscriu pe lista cu intalneala!
Catalina2307 ma bucur ca ai revenit cu forte noi!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

Ioanatugs,
Multumesc pentru raspunsul tau.
Ma gandeam, ca nefiind bifat nimic la capitolul Diagnostic Descriptiv (Infectii): Trichomonas, Fungi, Candida, Bacterii (unde putea intra si chlamydia), etc...s-ar fi putut decela prezenta unei bacterii care ar fi putut fi chlamydia...
Pe partea ailalta, ma gandeam si eu la multitudinea de analize care se cer.
In fine, deci am chlamydia.
Stie cineva care este cel mai eficient tratament (cel de o zi, de 7 zile, de o luna??)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor, pe voi la punctie va durut burtica si perineul. Pe deasupra mai ma dor si soldurile pe deasupra. Am bagat un Aulin si o sa vad

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

estrelita - tratamentul de obicei este de 14 zile (ambii parteneri) , se asteapta 14 zile si se repeta analiza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CANDY1902

buna fetelor ma bucur pt fiecare in parte eu am ciclu si vineri voi merge la prima monitorizare sper ca bb mei sa fie puternici si sa reziste la decongelare spunetimi va rog cele care ati facut cu embrioni congelati ati luat ceva medicamente pina in ziua 6 mie mia zis sa iau doar vitamine[materna,magne b6,rutascorbin,aspirin protect,vit e ]ce parere aveti va dat si altceva???????

puteti sa ma treceti si pe mine pt luna februarie va multumesc si sper sami rasundeti.va pup si mult noroc la toate.

te trec eu acum in listutza

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Estrelita din cate stiu eu la fel cum ti-a spus si Catalina, tratamentul dureaza intre 10-14 zile si de obicei se face si antibiograma. Apoi se repeta analiza la 2 saptamani dupa terminarea tratamentului.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Fetelor , multumesc mult pt sustinere.
sa ne ajute dumnezeu la toate si sa reusim sa mergem la odisee.

Vvvvv - succes cu pregnilul . singurica ti-l faci .
hai ca o sa vezi ca in curand vei avea bebicii in burtica . sa ii tii acolo bine da ?

Laura , cu siguranta se vor iubi mult si va rezulta un samburel mic in burtica .

Pupici tuturor , succes la injectat !!!

pe mine asta seara m-au durut tare rinichii cand am facut menopur-ul . simteam ca se duce pe acolo . am bagat 3 pahare de apa si ma simt mai bine .

Mergi la inceput

Si inainte sa ma bag in pat sa fac nani, vroiam sa va multumesc din suflet la toate pentru sustinere si urari.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput