FIV 214
Raspunsuri - Pagina 10
alexamary spune:
buna
vineri a facut sotul spermograma
si au venit rez:
volum 2.4 ml
ph:7.8
concentratie 1 mil/ml
mobilitate A 0%
B 26%
C 7%
D 67%
10% forme tipice
etc.
si am rugat la laborator sa faca analiza si la centrifuga
dupa 10 min de centrifugare la 1800 rpm rez sunt urm
comcentratie 41 mil/ml
mobilitate A 9.5%
B 17%
C 22%
D 51.5%
ACUM INTRBAREA ESTE DACA CU REZULTATELE DUPA CENTRIFUGARE POT FACE INSEMINARE ARTIFICIALA(AS VREA SA FAC INSEMINARE SI NU FIV)AM MAI FACUT UN FIV SI AM PIERDUT SARCINA LA APROX.5 SAPT
CREDETI CA AS AVEA SANSE
SI CE INSEAMNA MOBILITATE A,B,C,D?
MULTUMESC
Ioanatugs spune:
Betty78 felicitari pentru ovocite si multa bafta, sa aveti tot atatia puiuti!
Ellanik felicitari pentru embrionasi!
Sheri, Cristinici multa bafta dragelor!
Dariaioanaxx mi-e dor de tine
Many_bani tin pumnii iubita, mai ai putin!
Catalina2307 ce mai faci??
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
Moniland spune:
alexamary, eu zic ca da. Din cunostiintele mele e nevoie de 5 mil apti. Cum la voi dupa centrifugare sunt 41 mil si A+B 26,5%, ar fi 10 mil apti. Poti sa mergi cu spermograma la dr. si va hotara el.
Copilutzu, eu zic sa te duci la programare ca se face eco si daca sangerezi. E ceva normal pt. dr, mai putin placut pentru noi.
Bravo Ellanik, asteptam puiutii!!!!!
16+

betty78 spune:
Lauraa78, vvvv fetelor, multa bafta in continuare. Si eu data trecuta am avut 57 ovocite, dar la punctie s-au dovedit doar 7 mature, iar estradiolul a fost absolut relevant: 827...se spune ca pentru fiecare ovocit matur la ultimul set de analize, trebuie sa existe o valoare de 300-400 de unitati.
Deci multa bafta
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
catalina2307 spune:
betty , ellanik - bafta multa .Sunt cu ochii pe voi.
Moniland - ce imi vad ochii? Doua roz? Bravo, sa te ajute Dumnezeu si sa te bucuri de bubuline.
Sheri ,cristinici, maria,many_bany, evy,laura, cristal , moamaaa ce lista lunga, o sa fie odiseea plina. Va tin pumnii.
Ioana - pup si eu, am fost intr-o vacanta scurta sa incarcam bateriile si sa ne apucam de treaba.
Pup fetele si ma bucur ca sunteti optimiste si puse pe treaba
.
cristinici spune:
Betty tin pumnii sa se fecundeze toti.
Ellanik mergi cu ei la blasto ce ti-au zis.
Maria bafta si sa vii cu un rezultat bun
Sheri pune la clocit, ca la endo mi-ai luat-o inainte.Nu stiu de ce mi-a dat asa repede aspenter, cica si medrolul o sa-l incep inainte de punctie.
Fetelor ce ziceti de o intalneala vineri, daca tot vin la Buc macar sa va vad .
cristinici
Sheritra spune:
Cristinici, eu ma bag la intalneala cu placere, vineri seara?
Catalina, bine ai venit, cum a fost?
Betty, felicitari pt ovocite te-ai ostenit ceva da a iesit!
Eu abia astept sa nma stimulez maine sa scap de durerea de cap si sa-mi vina poftele!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
CANDY1902 spune:
buna fetelor ma bucur pt fiecare in parte eu am ciclu si vineri voi merge la prima monitorizare sper ca bb mei sa fie puternici si sa reziste la decongelare spunetimi va rog cele care ati facut cu embrioni congelati ati luat ceva medicamente pina in ziua 6 mie mia zis sa iau doar vitamine[materna,magne b6,rutascorbin,aspirin protect,vit e ]ce parere aveti va dat si altceva???????
puteti sa ma treceti si pe mine pt luna februarie va multumesc si sper sami rasundeti.va pup si mult noroc la toate.

estrelita spune:
Fetelor scumpe,
Am fost azi dimineata la Giulesti, a facut sotul meu spermograma, am luat rezultatul pe la 12 jumate, diagnostic Normospermie, concentratie 54 mil/ml, totul foarte bine.
Apoi am fost la cabinet particular Marinescu in Zorileanu sa imi iau rezultatul la Papanicolau facut in decembrie.
Era chiar dna dr. Marinescu, intai mi-a spus ca a gasit pe cineva cu numele meu de familie dar are 77 ani si vede ca nu e cazul, apoi mi-a spus ca am clasa I, si nu a mai vazut asa ceva la varsta mea de 42 ani, si ca sunt ca o floricica.
Intrebarea mea este (cu toate ca v-am mai intrebat ceva ciudat legat de FSH-ul meu acum vre-o 4 pagini si nu am primit raspuns): daca papanicolaul meu este de domnisoara in decembrie, cum naiba mi-a iesit chlamydia in sange in ianuarie?
V-as fi foarte recunoscatoare, indiferent de parerea voastra!