FIV 214
Raspunsuri - Pagina 9
KoraPop spune:
Sheri scuze,credeam ca deja esti la clocit!Pai atunci bafta multa si te asteptam cu vesti bune!Ai vazut-o cumva pe dr. Cocei ca eu am sunat-o ,dar nu raspunde la tel.Mai incerc.Maine ma duc si eu la ea la eco.
Impatience cand incepi????
Kora
CARPE DIEM!
copilutzu spune:
Buna fetelor,
ajutati-ma , va rog cu un sfat!!
Azi e Z1 de CM, si Z10 de Diphe.
Pe 18 sunt programata la eco. Sa sun sa ma reprogramez ??? Ptr. ca sigur nu se va opri CM pana pe 18.
Cum sa fac???
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
dariaioanaxx spune:
Evi- multumesc, tuturor va doresc asta, burticutze cat mai curand! referitor la secretia alba, este mucusul cervical, care apare inainte de ovulatie, dar daca esti inhibata, ovulatia se produce cand trebuie nu cand trebuie natural;
Copilutzu-eco se face si pe CM , mai ales cand ai inceput protocolul FIv; dar poti suna sa intrebi, oricum;
bafta tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
14+ cu Darius sau Daria, INIMA, A INIMII MELE!
fireyes spune:
Aha, deci parfumul si restul chestiilor de machiaj sunt pt anestezie. pfui, ca ma speriasem, eu in zilele alea m-am dus mai "impodobita" ca oricand, ca sa fiu draguta si sa-i momesc pe micuti la mine
dar n-am avut probleme la anestezie...
Chiar asa, Aspenterul asta cum se ia in mod normal? de cand si de cate ori pe zi?
still counting: 1,2,...
catank spune:
korapop- am reusit sa vb cu dr la prima ora.Banuiesc ca tu ai incercat mai tarziu... Maine ma asteapta![]()
Cred ca ne vedem...
. Daca te recunosc "ma iau de tine"
daca vei fi prin zona...daca nu, vb dupa.
pt toate fetele
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KoraPop Sheri scuze,credeam ca deja esti la clocit!Pai atunci bafta multa si te asteptam cu vesti bune!Ai vazut-o cumva pe dr. Cocei ca eu am sunat-o ,dar nu raspunde la tel.Mai incerc.Maine ma duc si eu la ea la eco. ![]() |
Te iert Kora, ca stiu ca n-ai vrut

Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
betty78 spune:
Am venit azi de la punctie; doctorul a extras 7 ovocite, extrase in timpul anesteziei generale. A fost ok si in plus acum ma simt mai bine decat inainte, nu ma mai doare burta, dar ma deranjeaza putin perineul.
M-am intalnit cu Ellanik care este o dulce si frumoasa. A avut 16 ococite din care s-au fertilizat 10 buc.
Multumesc celor care au intrebat de noi
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario