*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (21)*

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

off topic

Sotul, aflat la capsuni in Spania, scrie sotiei sale iubitoare, lasata singura, pe plaiurile Carpato-Danubiano-Pontice, in valtoarea societatii de tranzitie.

Draga mea,

Nu-ti pot trimite salariul luna aceasta, din cauza recesiunii economice profunde in care s-a afundat subit economia mondiala, asa ca iti trimit 100 de sarutari infocate.
Tu ai fost, esti si vei ramane, iubirea mea pe viata!

Sotul tau, Ionica

----------------------------------------------------------------------------
Dupa cateva zile, sotia iubitoare ii raspunde:

Dragul meu,

Iti multumesc pentru cele 100 de sarutari infocate si iti trimit detaliile cu privire la cheltuielile mele recente:
1. Laptarul a fost de acord sa primeasca 2 sarutari pentru lapte si sa ma dezbrac in fata lui, in fiecare dimineata, pentru o luna de zile.
2. Electricianul a acceptat sa nu ne decupleze inca de la curent abia dupa ce i-am aplicat cea de-a 7-a sarutare infocata (pe ureche), l-am mangaiat 10 minute intr-un anumit loc si l-am lasat sa-mi bage limba in gura de 3 ori.
3. Proprietarul vine in fiecare zi si cere 2-3 sarutari de consolare in loc de chirie, in plus, m-a anuntat ca, de luna viitoare va trebui sa i le aplic intr-o zona mai sensibila, intelegi ce vrea sa zica, da?...
4. Patronul supermarketului nu a acceptat numai sarutari infocate, astfel ca a trebuit sa-i ofer si alte 'chestii' negre si fierbinti (nu cafea, ca nu mai avem!)...
5.. Pe maruntisuri am mai cheltuit 40 de sarutari infocate + mangaieri. Nu-ti face griji pentru mine, mi-au mai ramas vreo 35 de saruturi si sper sa ma descurc luna aceasta. Pot sa-mi fac planul de cheltuieli si pentru luna viitoare la fel?

Te rog, sfatuieste-ma cate sa dau la revizia masinii?!

Cu drag,
Iubirea ta !

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

ginye ce mai face dragul de stefan?
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez

Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

E f racit in continuare.Ieri dadea semne ca e mai bine si azi s-a trezit ragusit.Nici sa gangure nu poate. Scoate niste sunete....Maine avem programare la dr. Iar...
operatia se vindeca bine. Zilele astea vine dr care l-a operat, la Bucuresti, ca sa-l consulte.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

off topic

Sotul, aflat la capsuni in Spania, scrie sotiei sale iubitoare, lasata singura, pe plaiurile Carpato-Danubiano-Pontice, in valtoarea societatii de tranzitie.

Draga mea,

Nu-ti pot trimite salariul luna aceasta, din cauza recesiunii economice profunde in care s-a afundat subit economia mondiala, asa ca iti trimit 100 de sarutari infocate.
Tu ai fost, esti si vei ramane, iubirea mea pe viata!

Sotul tau, Ionica

----------------------------------------------------------------------------
Dupa cateva zile, sotia iubitoare ii raspunde:

Dragul meu,

Iti multumesc pentru cele 100 de sarutari infocate si iti trimit detaliile cu privire la cheltuielile mele recente:
1. Laptarul a fost de acord sa primeasca 2 sarutari pentru lapte si sa ma dezbrac in fata lui, in fiecare dimineata, pentru o luna de zile.
2. Electricianul a acceptat sa nu ne decupleze inca de la curent abia dupa ce i-am aplicat cea de-a 7-a sarutare infocata (pe ureche), l-am mangaiat 10 minute intr-un anumit loc si l-am lasat sa-mi bage limba in gura de 3 ori.
3. Proprietarul vine in fiecare zi si cere 2-3 sarutari de consolare in loc de chirie, in plus, m-a anuntat ca, de luna viitoare va trebui sa i le aplic intr-o zona mai sensibila, intelegi ce vrea sa zica, da?...
4. Patronul supermarketului nu a acceptat numai sarutari infocate, astfel ca a trebuit sa-i ofer si alte 'chestii' negre si fierbinti (nu cafea, ca nu mai avem!)...
5.. Pe maruntisuri am mai cheltuit 40 de sarutari infocate + mangaieri. Nu-ti face griji pentru mine, mi-au mai ramas vreo 35 de saruturi si sper sa ma descurc luna aceasta. Pot sa-mi fac planul de cheltuieli si pentru luna viitoare la fel?

Te rog, sfatuieste-ma cate sa dau la revizia masinii?!

Cu drag,
Iubirea ta !

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Ce ninge afara! Voiam si noi la plimbare, dar pe vremea asta nu ma risc.

_

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Malinas faine scrisori , tot cam asa se manifesta si Paula mea la babygym
Carmendu ,Malinas asa deci babetici , eu ma gandeam ca le voi folosi doar cand va incepe sa pape manacarica dar vad ca trebuiesc mai repede
Micky_ea , Anca27 ma bucur ca v-a ajutat linkul cu ordinul , Mirtha daca l-am mai citit parca zice la sfarsit ca dosarele depuse pana la publicarea instructiunilor din 13.02.2009 sunt luate de bune ?!

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

ma mai tineti minte? am fost plecati sa rezolvam cu certificatul de nastere, am plecat boi si ne-am intors vaci. dar am avut un concediu relaxant, linistit, ne-am plimbat etc. mi-a fost un dor nebun de copii nici nu urcasem bine in avion si incepusem sa ma zmiorcai. am numarat minutele si orele in ultimele zile, dar pe ascuns sa nu ma vada soata.
cand am ajuns androniki a avut o reactie atat de frumoasa. a cascat ochii mari si a inceput sa chiuie se bucura cu toata fatza si intreg corpul. atunci bineinteles am dat niste apa la soricei.

mititica a crescut tare bine si frumos cu toate ca in ultima luna a luat doar 600 gr, dar nu e de speriat pt ca stiu ca e normal de la 3-4 luni sa nu mai ia in acelasi ritm in greutate.saptamana viitoate intram la diversificare si cred ca voi incepe cu legumele prima data, dar am sa ma consult si cu pediatrul in prealabil sa vedem cam de ce parere este.
de doua saptamani se ridica din patut la 45 de grade, ridica piciorusele odata cu corpul si se face ca un cosulet. cand ne vede ca ne apropiem de ea incearca mai mult sa se ridice pt a o lua in brate. se intoarce de pe o parte pe cealalta singurica, muta jucarioarele dintr-o mana in cealalta. de ex ii dau jucarioara, o apuca cu mana stanga dupa care o muta in dreapta (intotdeauna) si o duce la gura, ceea ce ma face sa cred ca va fi dreptace.in carucior nu o mai pot lasa fara ham pt ca se ridica atat de mult cu trunchiul isi ridica fundul in sus, nu mai sta nicio clipa, si daca nu o tin cu hamul mi-e frica sa nu cada.
se joaca cu chestia asta http://good-times.webshots.com/photo/2375530280103625916LaJwVx o ora in sir daca s-ar putea. acum s-a smecherit si da cu piciorusele sa lovesca pisicuta pt a canta. probabil ii este lene sa se mai intinda sa le loveasca cu manutele.

fetelor am si eu o intrebare. androniki daca o tin in brate pe burta mea intinsa, nu sta si se ridica singurica in funduletz. am incercat de fiecare data sa o asez inapoi pe spate sa stea sau sa stea macar la un 70 de grade de teama ca e inca mica sa stea in funduletz. dar am cu cine sa ma inteleg??? plange de zici ce-i aia. credeti ca e bine daca o tin in funduletz de pe acum?

am mai pus cateva poze noi

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.11.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

S-a mai dus pata aceea de sange de pe ochisorul Sarei.Cred ca a tras-o curentul ieri, am tinut-o si fara caciulita si ne-am cam plimbat pe usi.
Pe mine ma doare capul cam rau, am luat de dimineata un paracetamol, acum vreo 2 ore un fervex si degeaba...
Ieri a papat la 18 si am crezut ca se mai trezeste la 21 sa facem baita si sa papam...dar s-a trezit la 12, apoi la 4:30, la 7:30...
Va trebui sa fac cumva sa-i fac baita la aceeasi ora ca sa nu mai sarim cate o zi...voi cum faceti, daca dorm ii treziti pt. baita?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

brie bine ai revenit ce de lucruri face androniki si Dimitrie ii place foarte mult sa stea rezemat in fundulet aceeasi reactie dacac il pun jos...nici eu nu stiu daca e bine asa de mic in fundulet vb ca presupui ca fetita este dreptace, ei bine eu cred ca Dimitrie va fi stangaci intrucat jucarelele, sticluta cu laptic si toate cele le ia cu mana stanga a dreapta nu o prea foloseste...eu incerc sa ii dezvolt si partea dreapta acuma cum o vrea...vb de diversificare si eu ma gandesc ...dar zic sa mai stam si luna asta pe laptic si apoi bagam si noi tot legumele
ginye bueiiiii nu se mai poate mama ei de raceala... sa lase baietel drag in pace
ramo ma bucur ca sa mai dus roseata si eu tot curentul l-am suspectat dar nu m-am pronuntat....na na si la tine sa te mai lase nenorocita aia de raceala
Edit cat priveste baita e bine stiut ca atunci cand bbi dor cresc, prin urmare daca la ora baiti bb doarme nu il trezesc si maine e o noua zi..
malinas trist foarte trist ..cat priveste baietelul asa face si Dimitrie tot asa se agita..e bine ca ai pus ma gandeam ca balacelul meu e prea agitat deh mama disperata

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez

Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ramo noi nu o trezim pt.nimic , nici pt. manacare cu atat mai mult pt. baita .Iar baita ii facem si la 2-3 zile depinde , peste zi sigur o spalam la chiuveta (2-3 ori cand face kk) si folosim si servetele umede

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii

Mergi la inceput