*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (21)*
Raspunsuri - Pagina 25
justme25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fluturasha23 Voi folositi servetele umede si bepanthen la fiecare schimbare de scutec? mami de Iulia 26.11.2008 http://family.webshots.com/photo/2407298950104281140TRSFFI |
servetelele umede da, bepanthenul nu
isaelena spune:
justme poti sa o reclami si la mama colegiului medicilor, ca nu pateste nika...sa luam cazul ciomu ca exemplu? si alti....medicul beat din weekend?
justme25 spune:
| citat din mesajul lui isaelena justme poti sa o reclami si la mama colegiului medicilor, ca nu pateste nika...sa luam cazul ciomu ca exemplu? si alti....medicul beat din weekend? |
da corect...dar oricum..e o scarba..probabil nu mai are nevoie de mine si atunci ni a dat cu sutul

isaelena spune:
fluturasha eu folosesc serv umede de la pampers, si am maifolosit si happy si dalin, sincer nu am prea vazut diferenta!
cremanu folosesc bepanthen si nivea cu oxid de zinc, sau sanosan si dau cu putin baneocin, cand se irita!
isaelena spune:
just me oricum rebuia sa zica ca are prea multi pacienti, sau altceva...asta nu e comportament!
elilov3 spune:
ginye
ce mai face dragul de stefan? 

isaelena 
fluturasha servetele uede folosesc la fiecare schimbare, iar bephantenul numai la nevoie....zic sa mai reapire pielea nu toata ziua crema, crema 

justme....ce sa ii faci lasa ia oamenii asa cum sunt o fi avut vreo zi mai grea....schimbi medicul si nu te mai enervezi..vrei sa pierzi laptele din tzitzi? ha ca scot biciul acuma ![]()

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
justme25 spune:
| citat din mesajul lui isaelena just me oricum rebuia sa zica ca are prea multi pacienti, sau altceva...asta nu e comportament! |
Eu am ramas proasta pentru ca nu ma asteptam la asa ceva, doar pentru ca i s a parut ei ca am batut mai tare la usa

carmendu spune:
fetelor, multumim pentru urari. ieri am facut 3 luni si suntem bine.
si-a dublat greutatea de la nastere. dormim intre 6 si 8 ore. cu lapticul suntem cam nazurosi. are seri cand mananca doar 50 ml. da' am observat ca doarme bine cu burta goala. adica doarme 8 ore. baiatu' asta al meu stie ca e recesiune si face economii. ![]()
nu-mi faca griji. daca el e vioi si ia si in greutate, atunci e ok.
criss- daca baloseste asa rau, pune-i o babetica permanent.
am mai vazut poze noi. mirtha- iti sta bine noul look.
elilov- sa va traiasca crestinul. sper ca v-ati distrat la petrecere.
bravegirl- imi plac foarte mult pozele facute in studio. am si eu de gand sa ma duc cu strumfu meu la pozat, da' intai trebuie sa intreb "fotograful magician" cand incepe munca. 
isa- vigantolul e activ o luna
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
malinas spune:
criss, eu ii pun lui David bavetica, ca altfel nu se mai poate.
isaelena, mie medicul mi-a zis ca pot sa-i dau 30 de zile din sticla de vigantol.Legat de intretinere, nu stiu ca sa zic, la noi au avut grija vecinii sa-l treaca pe david la intretinere. Doar m-am trezit in luna decembrie ca sunt 3 persoane in loc de 2.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
malinas spune:
Ia uitati-va cum se joaca puiul meu cu Baby gym, cum sufla suzeta, cum gusta din degetele
.
Alexutza, Diana nu au mai scris nimic de ceva vreme.Sper ca sunt ok.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze