*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (21)*
Raspunsuri - Pagina 19
Mirtha spune:
Multumesc epntru sugestie. sa vedem ce gasesc prin cartile de pe stoc cu privire la subiect si daca e cazul o achizitionam.
| Citat: |
| citat din mesajul lui nebunica-zapacica Mirtha am primit de la o prietena cartea "Cand copilul plange", Nessia Laniado, editura All si un intreg capitol este numit 'Teama de separare', cu sfaturi pertinente, zic eu. Ei zic ca se manifesta incepana cu luna a saptea- a opta, dar, Eva e precoce, intelege deja . fericita de Victor Nicolas (15.11.2008) |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Amalia spune:
Aleinad.g nu te uit
. Dupa ce achizitionam suportul, punem poza.
Darling, Mada
multumesc mult! Fain tare suportul ala! Muult mai practic decat ce am pus eu si-n plus are si covoras de baie.
Totusi este mult pentru noi pentru asa ceva..
, de 3 ori mai scump decat celalalt si-n plus costa transportul cat produsul
..daca am citit bine costul transportului.
Uf..ma mai uit si va mai spun. Oricum, mi-ati dat o idee super ce sa caut!
Mirtha si noi am ajuns la plesnit apa si-mi place tare.
Stai linistita ca e numai inceputul
..sa vezi mai incolo, cand dupa baia ei o sa te duci sa-ti schimbi si lenjeria, ca e fleasca ![]()
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Am mai gasit un scaunel simpatic..chiar pe Buburuza www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=4064" target="_blank">http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=4064.
Mirtha vorba ta...la cat de energic e si Luca, e posibil sa nu stea. Dar ma gandesc ca in momentele in care va face baie cu David, altfel ma voi intelege cu el, cu ochii la frasu' si la jucarele.![]()
pozici
Ami, mamica lui
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
malinas spune:
| citat din mesajul lui Mada La multi ani Simona, multa sanatate si fericire!! manumanu eu am storcator separat de fructe nu robot. Ce fructe poti stoarce? Pai cam toate. Eu pe la 10 luni deja ii faceam fetii din toate fructele din piata, mere, pere, prune, caise, piersici, cate un pic de pepene daca era sucul prea dens, mango, struguri, cirese, capsuni(nu e alergica) tot ce gaseam. Am avut noroc ca era vara si aveam de unde alege. Malinas, parerea mea e sa-i las sa scoata cat paote de mult din san, 20 de min sa suga ambii sani, apoi incerca sa faci progresiv, 60 pt prima data vezi ce face, daca nu se satura mai fa-i 30. 120 e mult pt completare, de fapt zic eu ca e o masa plina. Ma gandesc ca din san scoate ceva. Ce zici? pupici Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008 Ilinca |
Pai...nu suge la san mai mult de 5 minute la fiecare, dupa care incepe spectacolul.Tipa, urla si refuza sanul.Il mai ragai, il mai giugilesc dar refuza categoric.Si noi am inceput cu 60 ml, apoi cu 90 si am ajuns la 120
.Cand se satura refuza categoric biberonul si plange daca incerc sa-i mai dau. O sa ma opresc la 90 de ml peste zi si am sa-i dau doar seara 120 de ml, cand eu practic nu mai am lapte decat de-o lingura.Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
babyzapi spune:
La multe lunite Victor de Carmendu si Victor de Nebunica! 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui Amalia Fetelor, ma gandeam sa achizitionez un scaun pentru cada mare, pentru momentul cand va sta bine in fund, dupa 6 luni incolo....ca sa-si poata folosi manutele in voie jucandu-se la baita. Ce ziceti de genul asta de scaun...merita...sau ati vazut alte modele mai bune? http://w w w. copiiyumi.com/index.php/Accesorii-baie/Suport-pentru-baie/flypage.tpl.html (spatiile o sa va rog sa le scoateti voi) Ma gandesc ca totusi un covoras de baie antiderapant nu este suficient la o varsta atat de mica.Intentia mea este sa-i las sa faca baita impreuna, pentru ca David asteapta inebunit momentele in care sa poata face ceva "impreuna" cu bebe pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:) Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
oare sunt singura muma care a mutat baitza bebelusului in cada?

si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
Mirtha spune:
Multumesc epntru sugestie. sa vedem ce gasesc prin cartile de pe stoc cu privire la subiect si daca e cazul o achizitionam.
| citat din mesajul lui nebunica-zapacica Mirtha am primit de la o prietena cartea "Cand copilul plange", Nessia Laniado, editura All si un intreg capitol este numit 'Teama de separare', cu sfaturi pertinente, zic eu. Ei zic ca se manifesta incepana cu luna a saptea- a opta, dar, Eva e precoce, intelege deja . fericita de Victor Nicolas (15.11.2008) |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
malinas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui spiridusul
partea cu ceaiul imi place cel mai mult poti sa imi zici pe unde are dr. tau cabinetul ca sa me duc sa il impusc.... pe cuvant de soim ca eu sunt pe marginea prapastiei catre o maaaare depresie, si cand au d " da-i ceai sa nu se mai trezeasca" mooooooooor ![]() ![]() |
spiridusule, eu iti dau voie sa o impusti, pe doctorita. Joi ne ducem la Diagnosis la dr Orosanu sa face un control amanuntit, pana atunci imi notez exact cat si cand mananca David, si am sa vorbesc cu medicul de acolo sa vedem ce ne sfatuieste.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
poze
malinas spune:
| citat din mesajul lui lauramiron Malinas, eu ma mulg ziua si-i combin in biberon laptele meu cu cel praf ca sa iasa cam 130-140ml. Ea ar papa si mai mult cateodata, insa trebuie sa-i limitez mesele pentru ca e grasuna. Daca-i dai san la inceput, completare da-i cat ii trebuie. Nu te-ai muls niciodata ca sa stii cat papa de la tine??[quote]citat din mesajul lui malinas |
Am incercat sa ma mulg, dar mai mult de 10 ml de la un san nu am reusit sa scot si dupa nenumarate incercari m-am lasat pagubasa.Eu am incercat sa ma mulg doar-doar o-i stimula lactatia si va avea mai mult laptic la masa urmatoare, dar nu a functionat.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
poze
babyzapi spune:
Ana de Monicus, Andrei de Caterinas si Andra de Isaelena
La multe lunite! Sa cresteti mari si sanatosi!
Mirtha imi place foarte mult noul look
. Felicitari pt schimbare! Nu e una mare dar e de efect 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii

Victor Nicolas (15.11.2008)
Ma gandesc ca totusi un covoras de baie antiderapant nu este suficient la o varsta atat de mica.