*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (21)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Steliana te referi la cadita lui pusa in cada mare?...ca la asta am ajuns deja. Eu cautam doar o solutie ca sa-l pot lasa la balaceala impreuna cu David (cu mine langa ei, bine-nteles)

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Fetelor, ma gandeam sa achizitionez un scaun pentru cada mare, pentru momentul cand va sta bine in fund, dupa 6 luni incolo....ca sa-si poata folosi manutele in voie jucandu-se la baita. Ce ziceti de genul asta de scaun...merita...sau ati vazut alte modele mai bune? http://w w w. copiiyumi.com/index.php/Accesorii-baie/Suport-pentru-baie/flypage.tpl.html (spatiile o sa va rog sa le scoateti voi) Ma gandesc ca totusi un covoras de baie antiderapant nu este suficient la o varsta atat de mica.
Intentia mea este sa-i las sa faca baita impreuna, pentru ca David asteapta inebunit momentele in care sa poata face ceva "impreuna" cu bebe .

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

oare sunt singura muma care a mutat baitza bebelusului in cada?

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

eli, sa-ti traiasca micul crestin.

monicabo, eu inca nu am fost la analize cu david.Asteptam s controlul la dr Orosanu sa vedem ce ne zice si el si abia dupa aia luam o decizie.

Mirtha, multumesc mult ca te-ai straduit sa ma ajuti.Deocamdata imi notez cate mese are in fiecare zi si cat ii dau completare, astfel incat sa pot lua cea mai buna decizie pt el.Nu vreau sa-l privez nici de mancare, nici de luat in brate, dragalit, etc fiindca asa a zis un medic, dar nici nu vreau sa ii dau prea multa mancare doar fiindca imi e frica sa nu stea nemancat.El refuza de multe ori biberonul cand este satul, dar nu pot sa nu ma intreb daca de fiecare data face la fel.Fiindca alte dati dupa ce papa scoate afara o cantitate impresionanta de laptic, semn ca a papat cam lacom si mai mult decat avea nevoie.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

La multe lunite pt:
Victor Nicolas de Nebunica-zapacica,
Victor de Carmendu,
Ana de Monicus,
Andrei de Caterinas,
Andra de Isaelena

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna dragelor
multumim frumos de urari asa sa ne ajute Dumnezeu
iata ca ne-am botezat si noi drept dovada poze aici...sunt needitate asa cum le-am facut...a si doar o parte din ele restul vin deseara abia astept ...a si am facut invitatii sa ii cante lui Dimitrie Gabriel de 2 ori la multi ani!

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
botez
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Amalia noi venim acasa pe 17 aprilie, daca iti place si vrei sa-l achizitionezi ti-l iau eu, fara sa mai dai bani pe transport.

Citat:

Aleinad.g nu te uit. Dupa ce achizitionam suportul, punem poza.
Darling, Mada multumesc mult! Fain tare suportul ala! Muult mai practic decat ce am pus eu si-n plus are si covoras de baie. Totusi este mult pentru noi pentru asa ceva.., de 3 ori mai scump decat celalalt si-n plus costa transportul cat produsul ..daca am citit bine costul transportului.
Uf..ma mai uit si va mai spun. Oricum, mi-ati dat o idee super ce sa caut!
Mirtha si noi am ajuns la plesnit apa si-mi place tare. Stai linistita ca e numai inceputul ..sa vezi mai incolo, cand dupa baia ei o sa te duci sa-ti schimbi si lenjeria, ca e fleasca

pozici

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Ai incercat ceai de frunze de soc?
Eu nu mi-am dat seama cat ma ajuta pana am ramas fara el (am un soc in gradina in Norvegia si am uscat flori). Citisem ca e bun pentru lactatie dar fac ceaiuri cu mai multe (fenicul, chimen, chimion, anason, soc) si nu m-am gandit ca socul e asa important in combinatie. De luni mi-a trimis mama soc uscat de ea si nu mai iau pastilute pentru a stimula lactatia, luam Galafor si Nutrinatal.
Am gasit pe net: "Uz intern: raceli, stari gripale, bronsite, boli renale si vezicale, reumatism, obezitate, stimuleaza lactatia in perioada de alaptare."
E bun si la slabit .

Multumesc! Maine merg si cumpar de la plafar. Ca acum n-am in casa.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

ziua buna dragelor
multumim frumos de urari asa sa ne ajute Dumnezeu
iata ca ne-am botezat si noi drept dovada poze aici...sunt needitate asa cum le-am facut...a si doar o parte din ele restul vin deseara abia astept ...a si am facut invitatii sa ii cante lui Dimitrie Gabriel de 2 ori la multi ani!

si de
botez

Sa va traiasca micul crestin. Ce frumos doarme el dupa baita sfanta.
Voi chiar nu ati incalzit apa baiatului? Railor!

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Citat:

Steliana te referi la cadita lui pusa in cada mare?...ca la asta am ajuns deja. Eu cautam doar o solutie ca sa-l pot lasa la balaceala impreuna cu David (cu mine langa ei, bine-nteles)

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

oare sunt singura muma care a mutat baitza bebelusului in cada?

Ma gandeam si eu la asta. Dar am doua probleme: una ar fi durerea de spate si a doua unde s-o sterg, imbrac etc. Ca s-o iau prin toata casa uda parca nu-mi vine inca.

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

aleinad.g buei fuse calda apa da lu fiumiu clar nu ii place apa e scorpion

si de

botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Darling iti multumesc mult, esti o scumpa! Daca ne hotaram sa-l luam pe acesta, am sa te anunt. Multumesc frumos penru oferta!

Citat:
citat din mesajul lui Darling_

Amalia noi venim acasa pe 17 aprilie, daca iti place si vrei sa-l achizitionezi ti-l iau eu, fara sa mai dai bani pe transport.
Citat:

Aleinad.g nu te uit. Dupa ce achizitionam suportul, punem poza.
Darling, Mada multumesc mult! Fain tare suportul ala! Muult mai practic decat ce am pus eu si-n plus are si covoras de baie. Totusi este mult pentru noi pentru asa ceva.., de 3 ori mai scump decat celalalt si-n plus costa transportul cat produsul ..daca am citit bine costul transportului.
Uf..ma mai uit si va mai spun. Oricum, mi-ati dat o idee super ce sa caut!
Mirtha si noi am ajuns la plesnit apa si-mi place tare. Stai linistita ca e numai inceputul ..sa vezi mai incolo, cand dupa baia ei o sa te duci sa-ti schimbi si lenjeria, ca e fleasca

pozici

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK

pozici

Mergi la inceput