***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(92)
Raspunsuri - Pagina 15
ralucami spune:
Asa! Mesajul no.2!![]()
Mihamora eu cred ca sufar de sadism
Aici , in Buc ninge si e un frig de nu se poate, si eu ma uitam la pozele tale din concediu, la plaja, la apa albastra. Super fain concediu ati avut, iar tu arati minunat. Dominic e un adevarat barbatel. Ce mare a crescut!
De cand am venit in Buc nu am stat o clipa. Si ma doare capul de atatea referate, colocvii, prezentari si cireasa de pe tort: licenta!! Daca scap si de facultatea asta, sunt tare. Oricum am un instinct de autoflagelare fantastic, ca de ceva timp ma chinuie intrebarea: sa ma bag la un research sau sa ma "arunc in cap" la un master ?
Prietena mea mi-a zis ca am uitat de MBA
(ea se chinuie cu un master si un MBA acum, si ca "fun" , la cafele, discutam despre viitoarea ei tema de doctorat: ce i-ar placea sa faca, ce cred eu ca i s-ar potrivi mai bine
)
Maria e tot la mama si vb seara de seara pe Skype. A devenit un ritual. Mai nou facem conferinte : io din Bucuresti, tac'su din Tokyo si kupilu'-mobilu' din Iasi. Asta ca sa vedeti ce "familie moderna" am ajuns.
Ma duc sa mananc ca ma doare capul de foame. Azi am rupt cardul pe mancare, caci ieri mi-am luat frigider nou si trebuia sa ii fac inaugurarea. ![]()
CarlaV spune:
DidiAlex, cred ca voiai sa-mi spui ceva dar n-ai mai avut timp. Macar era de bine? ![]()
Eu cu pediatra am avut noroc (e a 3-a). Este si homeopat si fitoterapeut si nu da antibiotic decat daca trebuie neaparat. Fetita mea intr-un an si 7 luni a avut de 2 ori viroza, o data enterocolita si nu a luat deloc antibiotic, cam 90% din ce a luat au fost homeopate sau ceaiuri. Ma consider norocoasa pentru ca stiu cum sunt pediatrii care se reped sa dea augmentin la cea mai mica nuanta de rosu in gat sau temperatura ridicata.
Dr. Sabinei mi-a spus ca exista si reversul: mame care o suna si ii spun ca era bebelusul agitat in noaptea anterioara si i-au dat deja augmentin, preventiv.
Carla,
s.23
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Ralucami, sa stapaniti sanatosi frigiderul, era normal sa-l umpli.
Betty, ieri am schimbat saptamana
.
Carla,
s.23
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Ioana13 spune:
Mihamora, ce poze superbeeee! Ai un baietel superb si cuminte, iar tu esti un "manechin"(te-a vazut barbatu-meu si asa a zis ca asa nevasta-manechin trebe dusa intr-un asemenea concediu). Bine eu m-am ratoit la faza asta, dar asta e realitatea![]()
Ioana, chiar ca ai baiat mare! Ce au crescut, mamaaaaa. La al meu intr-o luna i-au ramas toate hainele mici. Noroc ca au venit reducerile si am aprovizionat.
Betty, odihna- odihna, dar sa stim si noi... ce mai faceti!
DidiAlex, daca a platit atit sora ta in Germania... mie nu mi se pare mult. Macar stie ca e o treaba bine facuta. Aici si dai aproape toti banii aia, daca vrei sa nu stai la cozi infernale, si nici nu esti sigur de diagnostic.
Eu in viata o singura data am luat antibiotic, aveam strepococ in singe si trebuia sa am operatie, iar Patrick cind a avut enterocolita si am ajusn la spital cu febra 39 si ceva, i-au dat imediat, dar apoi, vazind ca nu mai are febra au zis ca va trebui sa treaca de la sine cu regim si biotics si hidrasec. Mai depinde si de doctori in Ro, cu cine ai noroc/ghinion sa te intilnesti.
La rosu in git nu i s-a dat nimic, doar niste vitamine, pe care nu i le-am dat![]()
Lavini, cind ai timp sa ne spui ce faceti!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Graviduta spune:
Carla, daca nu sunt indiscreta, ai putea sa-mi dai pe PM datele dr Sabinei? As vrea sa-i schimb Marei pediatra. Multumessc.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
CarlaV spune:
Nu esti indiscreta, ai PM.
Carla,
s.23
An@ spune:
Carla, unde aveti pediatra? ca si a noastra este cu competente in homeopatie si cum stam in acelasi cartier, o fi aceeasi?![]()
mami de Ana (22 mai 2007)
bettyR spune:
Ioana, bine facem, merci de intrebare. Mancam, dormim, iesim pe afara, ne jucam si de la capat. Mie mi se face dor de lucru si cand ma gandesc ca asta o sa mai fac inca un an cel putin ... dar cine o sa aiba 2 pui. Eu astept sa merg sapt viitoare la control, poate sta bebe din burta bine sa fim siguri ce e si sa mai evadez din rutina.
Andreea se joaca numai cu umbrele, baloane, scaune, carti. Nu-i mai trebuie parca jucarii, i-am ascuns cuburile, puzzle si i le scot cam la 2-3 zile, cand le arunca iar le ascund. Vrea toata ziua la 'pada', azi s-a cam topit si si-a bagat mana in noroi, oricum e ziua si hainele, noroc ca am primit 3 randuri de iarna, nu e mare lucru de capul lor, dar imi prind bine. Doarme tare bine cate 3 ceasuri jumate, uneori 4. Am mai lasat-o sa adoarma singura, cand casca ii dau sticluta cu apa (asa stie ea sa adoarma) si ii spun ca vine si mama. Azi nu a tinut figura, cred ca s-a prins ca nu mai vin, dar a adormit repede, nu apuca sa bea 100ml. Ii ies ultimul rand de masele, toata ziua e cu mana in gura, si la masa adorm, ca mesteca incet si mananca putin. Mai are si nervisori de la ele, dar asta este.
Carla, am vazut
, dar mi lene sa intru sa schimb la semnatura. Mai avem mai putin de jumatate. Dar de acum vine greul ca ma trec transpiratiile pana ma imbrac si pe mine si pe Andreea, afara trebuie sa stau mai pe langa ea, ca daca o apuca fugitul in strada eu nu o mai ajung asa usor ca prinde viteza. Am incercat sa ii fac baie mai rar,sa mai sar cate o seara, dar nu prea imi iese, cand ii vine somnul, incepe si isi cara jucariile la baie, si cere 'baie, barca'.Il inghesui pe bebelusul din burta cand o imbrac si spal, si imi da picioare saracu'.
Betty
22+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada
CarlaV spune:
An@, pediatra are un cabinet particular vizavi de restaurantul Rucar.
Betty, stiu bine de tot cum este. Pe mine m-a calarit Saby azi de la 5:30. Ea a dormit la pranz, eu am facut treaba, mi-e greata de mor. Si eu simt ca-mi inghesui bebele, nu pot sta mult timp aplecata in fata.
Carla,
s.23
kid spune:
DidiAlex Multumesc mult de lamuriri
Si pediatra juniorului mi-a dat o data antibiotic prin telefon, a conchis ea ca are infectie urinara
Si la orice rosu in gat sau febra, imediat ii dadea antibiotic si ajungeam la spital pt alta parere; asa ca de la o vreme am renuntat sa merg la ea si am mers direct la spital cand a fost cazul. Acum cred ca nici la Alexandrescu nu mai merg, ma reorientez.
Eu nu stiu ce tratament i-au facut juniorului in spital, in fisa lui nu aveam voie sa ma uit, cica imi spune dr ce vreau sa stiu. Politica spitalului. Dr era mereu pe fuga, niciodata nu imi zicea nimic clar, decat ca , continuam tratamentul si vedem. Dupa rezultatul analizelor, imi zice ca au iesit "ciudate", intreb ce inseamna ciudate, zice ca sa repetam analizele. Le-a repetat, acelasi rezultat. Mao cheama un dr pediatru, se consulta, mai cer un rand de analize. Eu n-aveam voie sa stiu ce are copilul meu. Ca sa nu mai zic ca m-a luat si o asistenta la intrebari, cum l-am facut pe Vlad, daca am luat ceva tratamente sau fiv si ca am mare noroc ca nu am copil handicapat...
Si ca sa am mare grija cu el pe viitor, ca are rh negativ si nu va putea avea mai mult de 2 copii si aia cu risc de a nu iesi normali(ca sa nu repet cuvantul handicapat). Pe fisa de externare dr cica a uitat sa scrie ce tratament i-a facut.
Imi vine sa merg sa-i iau la bataie, serios.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia
, Andrei
, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007