***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(92)
Raspunsuri - Pagina 16
bettyR spune:
Carla, a mea a avut program artistic de la 3 jumate la 5 noaptea, acum recupereaza, doarme de la 2 jumatate, nici nu a prea mancat de somn la amiaza ca i se inchideau ochii. Cred ca de la masele, e bine ca nu mai urla ca atunci cand era mica, dar se ridica in fund si vorbeste, ne trage perna de sub cap si si-o pune ei, cere cuc (suc), dar nu zice nimic daca ii aduc apa sau lapte. Si dimineata la 8 fara 20 zici ca are ceas inghitit e in picioare.
Ioana, ca tot mai intrebat ce fac, in ultimele zile m-a surprins sotul placut, mi-a adus flori de ziua indragostitilor (pana acum nu prea o bagam noi in seama) si intr-o seara (adica noapte cand mancam) mi-a dat un medalion ca s-au implinit 10 ani de cand suntem impreuna.A fost frumos ca nu ma asteptam.
Betty
22+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada
CarlaV spune:
Off, Betty, cam asa e si la noi, doar ca a mea nu a urlat cand era mica si recupereaza acum urla din orice, face adevarate crize de isterie daca nu obtine ce vrea pe moment. Ea imi cere clar apa, lapte sau suc, daca ii aduc se uita intai in pahar si abia apoi bea, numai daca este ce a cerut ea.
La Saby se vad sus in capat de tot niste coltisori noi de maselute, sper ca dupa ce trec si astea sa-mi primesc inapoi copilul cuminte.
Frumoase surprize ti-a facut sotul tau, ma bucur mult pentru voi.
Carla,
s.23
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
kid spune:
Vroiam sa va mai intreb daca a facut cineva ecografie la capsunei sau daca stiti vreo clinica unde se fac.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia
, Andrei
, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007 
CarlaV spune:
Kid, ca mi-am adus aminte: nu este posibil sa nu ai acces macar la informatiile din fisa copilului, trebuia sa ti se dea si rezultatele de la analize, nu sa ti se spuna ca nu sunt prea bune. Oamenii astia chiar isi imagineaza ca noua ne este suficient sa stim daca sunt analizele bune sau nu, fara alte detalii? Sau asteptau si ei ceva...?
Carla,
s.23
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
kid spune:
Carla Chiar daca sunt total impotriva, am dat bani la dr in spital. (evident nu am aruncat cu milioane in stanga si dreapta, cum s-a ratoit doctorita juniorului ca ar fi trebuit sa fac, ci cat au dat si celelalte mamici cu care am stat in salon).
Teodora Ana
de
Bazar pentru Sonia
, Andrei
, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007 
CarlaV spune:
Kid, atunci nu pot sa-mi imaginez decat ca nu li s-a parut suficient
.
Off, bine ca se simte juniorul mai bine, dar stressul tau nu-l compenseaza nimic. 
Carla,
s.23
doxinu spune:
ralucami noi folosim chiloteii de la pampers si cu acestia am avut probleme,ba mai mult si rpietena mea a patiit la fel tot cu cei portocalii
Motannel spune:
Mica, 
!
DidiAlex,
!
Doxinu, nu-mi dau seama daca ai citit mesajul meu trecut (pagina 11)... iti spuneam de crema SUDOCREM foarte buna atunci cand Teodora a avut probleme ...
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
kid spune:
Carla Nu stiu ce suma li s-ar parea lor suficienta.
Cred ca nici daca dai prea mult nu e bine, asta presupunand ca ai de unde. Am vorbit cu o mamica care a cotizat multe milioane la toata lumea si au tinut-o pe fetita ei de 1 an si 4 luni pe antibiotic intravenos pentru o infectie in organism si abia dupa o saptamana au trimis-o la sectia de orl, si-au dat si ei seama ca avea infectie la urechi. Deci iti dai seama ce control i-au facut...
doxinu Ai incercat sa le scrii celor de la Pampers?
Teodora Ana
de
Bazar pentru Sonia
, Andrei
, Mihaita
doxinu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Motannel Mica, ![]() !DidiAlex, !Doxinu, nu-mi dau seama daca ai citit mesajul meu trecut (pagina 11)... iti spuneam de crema SUDOCREM foarte buna atunci cand Teodora a avut probleme ... Asa creste Teodora-Iubita fotografii Motannel si Teodora Elena (07.05.07) |
Nu doar ca l-am citit dar am si luat-o