***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(92)
Raspunsuri - Pagina 13
mica0307 spune:
Multumim, multumim
.
motannel asa era si Maya pana acum cateva saptamani, scotea tot din par. Acum daca ii fac o singura codita, cere 2 si vrea la oglinda sa se vada. In plus in fiecare dimineata isi pune coronita de printesa (care de fapt este a unei papusi) si vine la noi in camera.
dideip am votat si noi. Am incercat acum vreo 2 sapt sa ii scot suzeta, dar nu mai adormea singura...asa ca suzi a revenit si o sa renunte ea candva la ea...Maya nu sta cu suzeta decat cand adoarme si apoi o scuipa...
doxinu ce mare pare Stefan cu tunsoarea asta...
petit_ange spune:
Isa boleste de o saptamana
are traheita-bronsita, a avut febra apropape 40, 2 zile dupa antibiotic a fost mai bine dar acu pare ca e mai rau. Ieri a tusit aproape o ora continuu o tuse iritative seaca parca ii venea sa vomite, e tare agitata, de fapt acu nici nu mai e agitata ,acu nu se mai misca din pat, e apatica, azi noapte a facut iar febra dar numai 38.2 desi dr a zis ca dupa 4 zile de antibiotic n-ar trebui sa mai faca. ia Axycef, stodal si ventolin. De mancat nu manaca aproape nimic de cateva zile. Ieri a mancat toata ziua doar o felie cu unt atat. si am reusit sa-i dau in somn 100 ml de lapte ca treaza nu vrea. Nu stiu ce sa mai fac. Ar trebui dusa la spital? nu pateste nimic daca nu mananca mai nimic o saptamana??? Ce sa mai fac??? oare cat dureaza bronsita asta? 
CarlaV spune:
Doxinu, multumesc. Imi pare tare rau pentru ce ti se intampla, am mai auzit de cazuri in care s-a intors lactatia dupa pastile. Fetele ti-au spus bine ce sa faci, eu nu stiu cum e, ca la mine a disparut de la sine.
Mica, frumoasa fetita cu codite ai! 
Petit_Ange, si eu stiu ca dupa 2 zile de antibiotic trebuie sa dispara febra. Nu se intampla nimic daca puiutul tau nu mananca mai nimic o saptamana, dar trebuie sa bea, se poate deshidrata de la febra si atunci nu scapati fara internare. Stodalul este bun dar nu functioneaza pentru toti si din ce scrii mi se pare ca la voi nu merge, roaga doctorul sa-ti dea alt sirop. Eu as incerca sa-i dau ceai de patlagina facut foarte concentrat, de 10 ori concentratia din instructiuni, ca sa dea drumul la tuse si sa se schimbe in productiva. Multa sanatate!
Carla,
s.23
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
doxinu spune:
petit ange si noi am avut bronsita cu rosu in gat si puroi si ne-a tecut destul de repede,apropape 1 saptamana.Am facut tratament cu antibiotic(AUGMENTIN)la 12 ore,si EURESPAL la 8 ore.In afara de astea nu i-am dat nimic si cam intr-o saptamana si ceva am scapat de tot.Tusea a durat mai mult dar pana la urma s-a dus![]()
Fetele multumesc pentru sfaturi(tamara),ma simt mult mai bine acum,nu mai am galme si sanii sunt tari doar in parti,deci mergem pe drumul cel bun.
mica si io ti-am admirat printesa aseara da' cu durerile mele am uitat sa scriu![]()
ckristina erau ochelarii de sudura nu de scufundari![]()
DidiAlex spune:
Chichi, tu cum te serbezi luna asta? ca sa stiu cand iti scriu un mesaj![]()
angiuta, ceai de salvie cred ca e . E amar, nu?
de ce ai fost in ro, ce curs mai faci?
eh, asa e cu laptele, numai cine are okii sa citeasca..
motannel, am cautat in carnetel la al mare, se pare ca nu am avut in momentul vaccinului carnetelul la mine, deci nu am actibildul sa iti scriu denumirea comerciala.
Dar vacinurile au denumiri internationale, criterii de intelegere universale: vacinul contra Meningokokken/meningococcus/Meningocoques
Florentina Roman spune:
Petit ange, eu as suna dr-ul. La Tudor, dupa 3 zile de nemancare i-a pus perfuzie cu ceva glucoza si vitamine.
Ai grija sa bea multe lichide, sa nu se deshidrateze.
DidiAlex spune:
Floricel, mesajul meu de ieri a sunat cam ciudata
Nu intotdeauna cuvintele transmit ceea ce vrei cu adevarat sa spui..
Multa bafta!!!
Florentina Roman spune:
Didi,
,nu mi s-a parut ciudat, chiar spunea un adevar.
Trebuie sa-l iau pe T de la gradi si e un viscol afara...
DidiAlex spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui petit_ange Isa boleste de o saptamana are traheita-bronsita, a avut febra apropape 40, 2 zile dupa antibiotic a fost mai bine dar acu pare ca e mai rau. |
Incearca sa te calmezi, cumpara magneziu precum Carmen. E greu sa ai un copil bolnavior, dar e mai rau ca cc copilul sa posede o mama care dispera.
Fa-ti o lista:
* are rosu in gat, SIMPLU, dr nu ma ameteste cu denumirile astea stiintifice pt ca m-ar inebuni de cap, oricum nu ma face colega ei.
Pt asta iti trebuie exudat faringian ca sa vada daca e de natura virala/bacteriana, (banuiesc de dupa atatea zile e bacterian ) ce fel de streptococ are in gat. Acest exudat se repeta la 3 zile sa vada da a reactionat la antibiotikul administrat. a voi nu, trebuie schimbat. am patit-o si noi asa cu o infectie urinara, am luat 17 zile antibiotik, dar vezi din ce clasa e. La noi nu se da augumentin la copii, pt ca le distruge stomacul.
De obicei se perge pe cefalosporine, penciline
| Citat: |
| Ieri a tusit aproape o ora continuu o tuse iritative seaca parca ii venea sa vomite, e tare agitata, de fapt acu nici nu mai e agitata ,acu nu se mai misca din pat, e apatica, azi noapte a facut iar febra dar numai 38.2 desi dr a zis ca dupa 4 zile de antibiotic n-ar trebui sa mai faca. |
schimba doctorita. Parca tu nu ti-ai dat seama ca nu e in regula dupa atatea zile. E timpita!.
Daca tusea ar fi fost fara febra, s-ar putea sa fie sau sa nu fie grav. Noi am ajuns in doi ani consecutivi la urgenta in ziua de An nou, si nu eram singurii, pt ca tusea de 12 ore. nici nu dormise, si ne-a trimis acasa cu paracetamol.
Cat i-am injurat...cata dreptate aveau
..ca acu is bine...| Citat: |
De mancat nu manaca aproape nimic de cateva zile. Ieri a mancat toata ziua doar o felie cu unt atat. si am reusit sa-i dau in somn 100 ml de lapte ca treaza nu vrea. Nu stiu ce sa mai fac. Ar trebui dusa la spital? nu pateste nimic daca nu mananca mai nimic o saptamana??? Ce sa mai fac??? oare cat dureaza bronsita asta? ![]() |
hidrateaz-o si mergi la spital de urgenta.
mica0307 spune:
doxinu si eu eram convinsa ca sunt ochilari de inot/ski
.
oana ce s-a intamplat in Germania? Mai vrem poze cu Soniuta.