***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(92)
Raspunsuri - Pagina 12
Carmen_So spune:
Tamara, si noi am fact varicela (adica eu si nr 1). Pe nr 2 am dus-o repede la vaccin si am avut noroc ca n-a facut. Intr-adevar, primavara-toamna e 'sezonul'.
Mica, ce frumoasa s-a facut Maya...
Florentina, m-apuca groaza. Ma duc sa mai iau magneziu.
ckristina spune:
mica, frumoasa foc printesa ta
tamara eu i am facut biancai testul panel si asa am aflat la ce este alergica(fac ei la 10 alergeni de mediu si 10 alimentari); am aflat si de o alta analiza... ceva mai scumpa, care ti da toate informatiile;
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
Motannel spune:
Mica, ce bine de voi ca mergeti la ski! Te rog, spune-mi cum o lamuresti pe Maya sa accepte agrafele si coditele? A mea scoate orice fel de prinsoare din par .... si sunt nevoita sa o tund ...
Ibelciug, sa stapaniti casa sanatosi! Ce mare e!
Doxinu,imi pare rau ca sunteti bolnaviori! Cu Pampersii am patit si noi, dar tot cu ei "defilam" caci nimic din ce am mai incercat nu ne-a priit ... insa de rezolvat am rezolvat iritatia cu o crema numita SUDOCREM. De atunci, desi nu am mai avut probleme, alternam la cateva zile bepanthen cu sudocrem (aceasta e intr-un borcanel gri cu eticheta rosie, produs irlandez, cam 20 ron). Cam in 5 zile am vindecat "pasarica".
DidiAlex, care e vaccinul contra meningitei?
FlorentinaRoman, multa sanatate!
Madaiulia, noi ne laudam ca suntem chiar pupacioase!!! Imi seamana .... ne apuca asa uneori de ne pupacim cate 10 minute! Uneori vreau eu (de cele mai multe ori, si ea accepta ... sau nu), dar tare mi-e drag cand vine ea cu boticul intins!
Cristinamaria, felicitari pentru baietel. Cum il vei numi?
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
dideip spune:
Buna tuturor.Ce mai faceti?Am si eu o rugaminte la voi. Puteti sa intrati pe un site si sa il votati pe Paul?Va rog mult. Inseamna foarte mult ptr. mine daca ati intra.Multumesc.http://www.babyphoto.ro/blog/?paged=2
doxinu spune:
Am mai pus cateva poze cu baietelul meu mare![]()
Multumesc fetele (ancamari,angiuta) pentru sfaturi
ckristina spune:
ioana, am vazut pozele;sunteti tare frumosi
... va pregatiti de scufundari????
dideip, am incercat sa votez dar nu m am prins cum; cum accesez pagina?
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
tamaraspt spune:
Ioana am vrut sa-ti scriu de cand ai zis de dostinex. Ai alaptat prea mult ca sa scapi cu 2 pastilute.
Si eu am avut lactatie multa si am luat dostinex si nu a avut nici un efect, dupa cateva zile 'dureroase' mi-am sunat dr si mi-a zis sa iau brocriptin, am luat parca 2 saptamani si abia atunci nu a mai trebuit sa scot laptele, dar am mai avut inca multe saptamini putin, care iesea la baie sau cand plangea Matei.
Si am plecat 5 zile de langa el. Mie prezenta lui imi stimula lactatia.
Oricum incearca sa scoti din lapte si nu bea lichide daca poti. Nu cred ca e bine sa te doara asa de rau.
Tamara si
Matei Alexandru (20 mai 2007)
www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">Filmulete
dideip spune:
Va multumesc tuturor care ati intrat si l-ati votat.cKristina, doar simpul fapt ca intri si te uiti la toate cele 8 poze se pune un vot , daca vrei sa lasi si un comentariu, trb. doar sa intri la ...'leave a comment'si adaugi mesajul tau. Nu ai voie sa votezi decaT o sg data pe zi. Daca vi se pare interesant, puteti sa intrati la concurs si sa va atasati si voi pozele cu bebei.
dideip spune:
Fetelor, imi cer scuze pentru absenta mea de pe forum, poate unele dintre voi ma judecati, deoarece nu am intrat pana cum mai deloc si dintr-o data va rog sa-mi votati bebelul pe un oarecare site, dar sa stiti ca de citit va citesc cand am timp. La mine timpul este foarte pretios si nu din cauza lui Paul care este un cuminte, dar .....m-am saturat de atata treaba acasa, cred ca nu se mai termina niciodata. Eu fac curat de dim. si pana seara nici nu zici ca sa facut curat.Nu Paul este cel care face mizerioe doar un pic dezordine cu jucariile(are un mare fix, sa isi vada jucariile pe jos in toata casa)ci socrii mei si bunica sotului care are 83 de ani si este ca un copil mic, nu mai judeca si uneori ma scoate din minti(imi spune tot timpul ca eu am doi copii si nu am grija decat de unul si pe celalalt il las nemancat si singur prin camera
.
Lavini-felicitari pentru Teodora sa fiti sanatoase
Liviana-felicitari pentru casa noua, ai facut cea mai buna alegere cu casa, nimic nu se compara cu o casa care are curte si copii se pot juca9iti spun ca stau la curte si stiu cum este)
Doxinu-pentru iritatii eu am incercat toate cremele posibile si imposibile(Paul este f. sensibil la fundulet)dar cea mai buna este (dupa parerea mea)si culmea, nu este scumpa este crema de galbenele Calendula-o crema intr-o cutiuta mica alba cu o floricica de galbenea pe ea.
Mica- Maya ma fascinat cat de frumoasa poate sa fie si are niste ochisori....superbi
Fetelor, Paulica este foarte cuminte, nu prea mancacios si vorbeste de ma minuneaza pe zi ce trece. Este ca un papagal-cand spunem noi ceva el trebuie sa ne copieze.imi doarme toata noaptea, se trezeste sa ceara ceai(... mami...teaiu)si adoarme la loc sau isi pierde suzeta si o cere(...mami...giugiuca)dar in rest doarme pana pe la 9:30 dim si il culc pe la 22:30 seara. Dormin la pranz de la ora 14 pana pe la 17 dar intotdeauna sa fie cineva langa el.Cu mancarica este mai greu trebuie sa o chemam pe pisica(miau)pe catel pe vrabiuta si avionul....pana reusim sa deschidem gurita.
dideip spune:
Si sa nu uit ....poate imi dati si mie niste sfaturi .Nu satiu cum sa scapam de suzeta, plangem dupa ea cu niste lacrimi de crocodil. Oare de la suzeta sa nu ii mai dea dintisorii?Are doar 4 dinti sus, 4 dinti jos si 4 maselute, pana acum nu au venit caninii, sa fie oare de la suzeta?