Bucurii de sept-oct 2006 (158)
Raspunsuri - Pagina 8
anangel_lexi spune:
Aiurita cum sunt, am uitat un lucru f important: La multi ani, itzy, lilina, Adriana si Roxana pentru sotii vostri! Sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa fiti fericiti cu totii!

Itzy, Lilina, pai cu atatea coincidente e limpede: sunteti destinate sa fiti best friends!
Apropo de ziua indragostitilor noi n-o prea sarbatorim, doar profitam de ocazie ca sa ne mai facem cate un cadou. De data asta eu am primit un parfum pe care mi-l doream demult iar el a primit un mouse cu laser, f. smecher ![]()
Si Maria e fan desene animate. Intr-un timp, acum vreo 4 luni ma innebunea si ea cu "misca, musca, Mickey Mouse", acum prefera Mielul Shaun, Winnie the Pooh, filmulete mai vechi cu Mickey si Donald, Pisicile Aristocrate, Barbie as the Island Princess si "tenulesul" Thomas. Acum caut sa ii iau Cartea Junglei, Bambi si 101 dalmatieni. Aaa, si ursul Bernard cu care m-a innebunit efectiv, s-ar uita non-stop pe youtube la el, din pacate DVD-ul inca nu l-am gasit![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Monique_new spune:
Buna dimineata dragutelor.
Va invit la o
cu lapte.
Nu mai pot de somn. M-am trezit la 5.30 sa fac snitele de pangasius pt ca aseara am bananait prin magazine si am ajuns destul de tarziu sa mai prestez ceva la bucatarie. Apropos de pangasius in ce alte variante il mai pregatiti voi ca eu habar nu am.
Alina ce ne faci cu pozele de la restaurant
asa la matinal
.
lilinama bucur pentru Mexxa ca a gasit unde sa stea.
lexi
stai linistita ca nu ma agit chiar asa de rau in privinta desenatului, spuneam si eu ca fapt divers. Acum am inteles ca majoritatea la varsta lor sunt in faza asta de mazgalit.
xan ce ai mai facut de papa....nu mai stiu ce sa gatesc
. Fetelor mai scrieti si voi ce gatiti poate ne mai inspiram una de la alta.
Roxana te asteptam cu vesti bune de la doctor.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

GETY spune:
Am primit bani pana acum de la:
1. Princess = 15 lei
2. Alinamoro(15-3 (comision)=12 lei
3. Ramomar=15 lei
4. Xandrutza=15 lei
5. Adriana_mica+Itzy=35 lei
6. Cineva pe 12 februarie (15-3)=12 lei, poate imi scrieti cine
7. Gety=15 lei
8. Mirabelac=15 lei
Cam atat. Cred ca tragem linie si plec la cumparaturi cu astia, nu?

Asa creste Maria Diana
itzy-bitzy spune:
Buna dimineata la voi...buna dupa-amiaza la mine...ca noi dormim de pranz...fiind ora 2 jumate...
Eu eram dimineata la 8 jumatate ... precum ma batuse cineva toata noaptea....ziceam ca ma culc atunci pe la 1 noaptea,insa intamplarea aia a facut ca Lilina sa intre pe mess...si am stat pana la 4 dimineata ora mea...
Hehe, Lexi
...vad ca sunt multi fani Mikey Mouse Clubhouse
,
Daaaa si eu mai vreau idei de gatit mai ales pentru astia mici...si in special seara...chiar nu stiu pt seara ce sa-i mai dau...voi ce le mai pregatiti?
Pentru noi azi am facut un ciolan la cuptor, cu sos de vin, si crusta asa...piure si salata de varza murata (am mai mancat la un rest. nemtesc...era o nebunieee si am zis sa incerc si eu) ...Pt Ana, azi mancarica de dovlecei cu sos .... Pestele pangasius il faceam fie la cuptor, fie pe gratarul cu aburi.
De cand n-am mai intrat pe net la ora asta...Acum ma duc sa ma intind un pic langa Ana-Maria ca pana la ora asta deja am gatit, am facut curat si am avut si lectia de chineza...la voi abia incepe ziua...hehe
.
O zi buna, poate ne auzim diseara, sa vedem... pt ca o sa plec un pic peste 2 ore...Dar vreau sa vad poate scrie Roxana...
Va pup
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
Gety ...eu stiu ca erau mai multe fete...era si Lilina pe lista...poate n-au apucat sa ajunga la banca...Daca poti s a faci cum am mai procedat si eu si celelalte fete...sa pui de la tine si sa primesti ulterior...in urmatoarele zile...zic si eu...mai asteapta si azi si daca e cumperi maine
Gata am plecat
Itzy-Bitzy
cu
lilina spune:
Getyyyy, sunt si eu pe lista, AZI iti pun 15 lei direct la Raiffeisen, iarta-ma, am vrut aseara dar am fugit direct acasa pt.ca mi-a plecat sotul in delegatie si am fost sa-l ajut la bagaje, ca si-a luat tot dulapul pt.2 zile
ma gandesc ca poate nu se duce in delegatie![]()
mai am o restanta la Sandra, nu am uitat, de fapt al meu sot a uitat sa-ti faca transferul, ca el are cardul de ING - please forgive me, merit 2000 de bice, dar chiar nu am stiut, aseara mi-a marturisit ca a uitat complet
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
GETY spune:
Itzy, eu sambata ma ocup de cumparat, ca in cursul saptamanii am program 8-16,oo, ajung pe la 17 acasa si trebuie sa ma ocup de casa si copil.
Roxana01, amigdalita asta purulenta a fost un rau necesar, nu? Din nefericire.
Mexxa, bine ai ajuns in Bucuresti!
Te asteptam sa ne scrii despre voi! 

Asa creste Maria Diana
itzy-bitzy spune:
Hai ca mie atat mi-a trebuit ... sa intru pe forum ca mi-a fugit si somn si tot...hai la taclale
. Cu voi ziua , cu voi noaptea, chiar si in vise v-am zis eu
. Dar acum daca tot imi doarme papusica stau linistita.
Lilico ia de aici 200 de bice

Gagicutelor, eu chiar vreau retete, pe bune! Si nu doar pt copii, ca eu de cand sunt aici ce gatesc pt noi mananca si ana-maria. Le fac mai dietetice asa, ca sa nu mai fac sapte feluri, dupa ce ca am atatea pe cap sa mai fac si sapte oale cu mancare...no way! Dar e bine ca in felul asta ne-am adaptat si noi dupa ea si ea dupa noi...Azi a fost caz special ca mi se parea prea grea mancarea pt ea si am facut separat. Dar astept idei si eu ![]()
Itzy-Bitzy
cu
Monique_new spune:
Fetelor s-a latit pagina rau sau apare doar la mine asa.
Alina nici eu nu mai gatesc separat pentru Cosmi....dar chiar nu mai am idei
. Xan ne ajuti cu ceva sugestii
Intrebari legate de alimentatie: le dati copiilor cremvusti sau alte mezeluri? Eu in afara de sunca de praga in rest nu i-am dat nimic, decat accidental sa fiu prin vizita la cineva si sa-i dau sa guste. Organe ??? In afara de ficatei iar nu i-am dat altceva. Gasisem zilele trecute la Auchan inimi de curcan, dar am stat in dubii daca sa iau sau nu. Carne de porc iar nu-i dau, bine nici noi nu prea mancam.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

itzy-bitzy spune:
- sunca de praga
- jambon de curcan/pui
- nu cremwursti
- nu organe ..de cand suntem aici nu i-am dat ficatel deloc. Acasa ii dadeam doar cand aveam de la tara de la bunica mea, nu cumparam
-carne de porc doar daca gusta chiftelute, sau am perisoare cu vita si porc...sau la musaca...sau de Craciun a gustat si ea sarmalute ca deh i-au placut primele mele sarmale![]()
- ma zapaceste cu salamul insa...vede la noi salam uscat (Viena, Polish)...gen Sibiu asa ...si ii mai dam o gura doar sa guste din sandwichul nostru...dar i-ar placea...
Itzy-Bitzy
cu