Bucurii de sept-oct 2006 (158)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Fetelor, ma bucur ca v-a placut articolul.
Roxana, sincera sa fiu, la tine ma gandeam cand am postat. Nu cred ca are ce sa strice.
Gety, scortisoara pudra gasesti cam la toate magazinele dar nu stiu daca nu e mai indicat sa o iei de la plafar, nu sunt lamurita daca se pun conservanti sau nu in plicurile alea din comert. Sau poti sa iei batoanele alea si sa le macini tu.

Baietii mei sunt relativ bine. Toma se mai vaita de genunchi..si nu reusesc sa imi dau seama de ce. Dar analizele lui au iesit bine, cu exceptia giardiei pentru care am facut tratament. Sper totusi sa fie legat de crestere, ca el s-a inaltat anul asta mult.
In rest, se contrazic toata ziua, Toma e ff posesiv, nimeni nu are voie sa puna mana pe mine, nici Petru nici sotzul meu ca urla :"nu pupe mamaaa!!!numa Toma pupa mama!". Evident ca nu il indepartez pe Petru si..uite scandalul. Vorbeste ff bine. Vineri m-a terminat ca m-a luat de cum am intrat in casa: "am o idee (asta e vorba lui, sau are o solutie"), voia sa pun mouseul la laptopul de jucarie, si nu intelegea nici in ruptul capului ca ala nu are gaura unde sa il bagam..Si el trage scaunele si se catara peste tot,vrea tot ce are petru in mana, astept sa ii treaca.este insa si ff independent, se culca singur, merge singur la toaleta apoi vine sa ii ridic eu pantalonii, doar cu mancatul e mai greu..
Eu sunt ff obosita, nu am mai avut o zi libera de anul trecut din iulie..la serviciu e aglomerat rau si nu pot sa dorm, cred ca de stres si oboseala (sambata m-am bagat in pat la 23 si am adormit la 4.30, aseara la 22 si la 2.30 inca eram treaza)..cam cu asta ma laud eu..
Sa aveti o saptamana buna!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alexutza am avut si noi perioada de care vorbesti, cand simteam exact ca si tine, ca am dat-o'n bara cu Vladut. Dintr-odata nu mai gaseam nicio cale de a ajunge la el si pe zi ce trecea devenea tot mai rau si mai rau. Starea mea de nervozitate crestea, el era si mai agitat din cauza asta, era un cerc vicios. A trecut!...Slava Domnului ca a trecut ca mult nu mai aveam pana sa ajung la balamuc. A inceput sa se amelioreze atunci cand am acceptat, i-am acceptat furia, nevoile, suferinta (suferinta e mare,chiar daca o iubeste pe surioara). Am acceptat ca el are tot dreptul sa fie furios, pt el e cel mai greu, si-si manifesta furia, disperarea, frica de a ma fi pierdut prin tot felul de gesturi care ma exaspereaza. Chiar daca i-am acordat multa atentie de la bun inceput, oricum situatia se schimbase, nu mai eram doar mamica lui. Asa ca la noi cheia succesului a fost vorba buna, rabdare din partea mea si acceptarea comportamentului lui ca ceva normal. Nu am in vedere ca daca loveste sau impinge il las, doar ca nu ma enervez pe el pe motivul asta. Il opresc, sau ii spun ca nu asa ne jucam, ca nu-mi place, dar nu sunt nervoasa pe el. Ii accept/respect furia si nevoia de a-si manifesta mania.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Adriana, La multi ani sotului cu sanatate, fericire si impliniri!
Roxana, ce mult a crescut Victor si m-i se pare mie sau seamana bine cu Daria cand era mica?
multa sanatate si te asteptam cu vesti bune! sa treceti cu bine peste operatie! imi pare rau ca iar s-a imbolnavit Daria, dar poate asa gasiti raspunsul mai repede la problema! sper din tot sufletul sa se rezolve repede! insanatosire grabnica!

pupici

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetelor!
Beatrix, buna cafeaua, mai ales la ora asta, cand imi pica ochii in gura de somn... Trece timpul tare repede... doar ziua are acum 16 ore in loc de 24, conform ultimelor teorii...
Roxana, multa sanatate Dariei! Succes maine la doctor! Am vazut pozele, Daria e foarte harnicuta. Mi-a placut cum se iubeau fratiorii, asa-s de dulci!
Adriana, la multi sotului tau!
Lilico, misto faza cu braziliencele! Oare nu-s alea de-au fost invitate la Maruta? Faine fete.
Gety, felicitari pentru no.2 la olita! Succes in continuare!
Eni, pupam baietii! Taxu lu` Narcisa a cadorisit-o cu un mouse, mai demult, sa zica si ea ca lucreaza la pc; tot asa a vrut sa-l ataseze la laptopul ei
Moni, spor la treburi!
Cristina, pupilici la copilasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Roxana, foarte frumoase pozele cu prichindeii tai, si ce bine seamana Victor cu Daria!
Ideea de a inchiria o masina nu e rea, din contra, chiar vroiam sa-ti sugerez eu treaba asta. Numai ca trebuie sa te interesezi dinainte la firma care inchiriaza, sa nu ai surprize sa-ti spuna ca nu-ti inchiriaza pentru ca ai permis de Romania. Noi am patit-o anul trecut cand ne-am mutat aici. Vroiam sa inchiriem o dubita ca sa putem transporta mobila pana acasa, am mers la o firma care inchiria masini si cand au vazut permisul sotului de Romania, s-au schimbat la fata si ne-au pus sa asteptam o gramada ca "stiti, ne trebuie acordul patronului, bla, bla, bla". Pana la urma ne-am saturat noi de asteptare si am renuntat, am stat la mila romanilor din oras sa ne ajute cu caratul mobilei pana acasa. Nici nu vreau sa-mi mai amintesc de zilele acelea.
Gety, referitor la banii pentru cadoul nepotelei, eu ma gandeam ca daca vreuna din fetele din tara care contribuie, are cont PayPal sa trimit la ea banutii si ea, cand merge sa depuna banutii proprii, sa-i depuna si pe ai nostri (ai mei si ai lui beatrix) Asadar, fetele care participati la cadoul pentru Miruna, aveti vreuna din voi cont PayPal? Sau cont in euro??? Pls!!!
Monique, de ce te necajesti ca lui Cosmi nu-i ies decat niste mazgalituri? Tu vrei sa fie multilateral dezvoltata? Lasa, dom'le, fata, ca are alte talente, ce daca face mazgalituri? Are ureche muzicala super, eu am vazut cum danseaza, si precis mai are si alte talente pe care tu le stii mai bine. Uite, Maria mea nici cercuri nu deseneaza, doar mazgaleli si linii (desi uneori ma uimeste cat de drepte le face, dar depinde de cat chef are sa le migaleasca) si nu-mi bat capul. Stiu sigur ca are alte talente, ma lasa paf uneori, ce conexiuni face. De exemplu ieri se uita la o bucatica de hartie pe care, intr-un colt, scria ceva. Se uita invers, scrisul fiind cu capul in jos (ma rog, intelegeti voi) si-mi spune "uite mami, masina! Camionu'!" Si intr-adevar daca te uitai cu atentie, scrisul intors semana cu un camion. Nah, nu stiu cum sa explic ca sa se inteleaga. Am ramas cu gura cascata, nu ma gandeam sa asociez scrisul ala cu un camion...Asa ca...fiecare copil cu ale lui.
Am uitat sa raspund la intrebarea Mirabelei cu imbolnavirile. Maria, in afara de raceli usoare, o alergie la 6 saptamani (de la apa de botez) tratata cu Zyrtec si viroza de acum 2 luni (tratata cu antibiotic), in rest n-a avut nicio problema. Cred insa ca situatia se va schimba cand va incepe gradinita.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Seara buna, nu pot sta mult ca deja e tarziu si maine tre sa fiu fresh f devreme dar am intrat in viteza sa scriu din cauza Lilinei.

Am citit rapid si la un moment dat am vazut ceva cu brasilience. Am recitit repede crezand ca am scris eu...si am uitat. Este a nu stiu cata oara cand mi s eintampla coincidente cu Lilina...
Lilico, bre aseara si noi am fost tot la un restaurant brazilian, aici in Beijing unde l-am sarbatorit pe B. impreuna cu niste prieteni. Obisnuim sa mergem adesea pt ca e atmosfera f misto si se manaca f bine...au 2 animatori, care canta si apoi trec pe la mese cu niste intrumente muzicale specifice si ii antreneaza si pe meseni....
Uite aici siteul restaurantului http://www.gzlatin.com/eng/intro/bbg.asp?nid=23

Fetelor uimirea mea este cu atat mai mare deoarece v-am mai spus ca am avut nenumarateeeeee coincidente...incepand cu acceasi zi a nuntii, paana la faze de genul - am sunat-o de aici din China sa-i spun despre cineva de care imi spusese in tara, o X persoana pe care nu o stiam niciuna dintre noi, era o necunoscuta ...ei bine intamplator am cunoscut-o aici pe acea persoana...si chiar fff bine...Si am sunat-o sa-i povestesc faza asta...iar ea tocmai vb cu sotul ei despre noi, in bucatarie, sau altadata era in pat cu Vladut si se gandea la mine iar eu am sunat-o chiar atunci...tot de aici...si muuulte altele, si la cadoul de ziua ei...am facut-o sa planga si sa rada in acelasi timp, nu-i venea sa creada ....ma intreba apoi daca stiam de preferinta ei...habar-n-am avut. Pana si revelionul a avut ceva in comun...SI VA JUR CA NU NE-AM VORBIT....SI NICI ASEARA, cu sarbatorirea sotilor in stil brazilian...asta e cea mai tare, si daca ne vorbeam nu ne nimeream...Chiar n-am mai vb pe mess de o mie de ani...ca nu ne nimerim din cauza fusului orar...dar telepatia functioneaza cu ea ...cum nu mi s-a mai intamplat cu nimeni! pe cuvant de onoare! Eu inca ma minunez...pana si faze din copilarie...ca am aflat ca am locuit in aceeasi zona...a avut chiar un prieten de la scara vecina a blocului meu...cred ca ne-am si vazut candva...

Nu stiu daca ati inteles, dar trebuia sa va povestesc si voua... e greu de inteles cand nu ti se intampla personal ...dar ea sigur a inteles...sper ca am fost coerenta adica. Fata draga mi-e un doooor de tine....zau! Te de o mie si una de ori! salutari si lui Alex!

Adina ti-am dat PM ref la ce m-ai intrebat zilele trecute

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Roxana...nici nu stiu ce sa-ti mai spun...te admir pentru taria ta si puterea..si optimismul pe care le ai! Mergi inainte ca o sa fie bine cu amandoi! GPS se numeste ala... Cred ca e o varianta f buna intr-adevar cu inchiriatul masinii. Astept vesti maine.

Adriana, sa-ti traiasca si tie sotul...imi amintesc de anul trecut ca si voi erati in petrecere! Si mai este si al Roxanei parca zilele astea...Iar zic!...ce ne-am mai gasit...si vecine si prietene, si cu copiii de-o seama...pana si sotii ...Hahaaa!

Cristina am uitat sa-ti spun ce m-am amuzat de cuvintele lui Vladut...alea indescifrabile

Mirabela...eheee...ati uitat voi cum aratam ca si Beatrix para ma intreba...de unde blonda cu ochii albastri? Acum suntem cu ochii mici si oblici. Am revazut clipurile ...tot singura am ras...dar o sa i le arat si sotului .... Mergi la ginecolog pt problema sanilor!

Mona , da si noi avem DVD cu Mikey Mouse Clubhouse...si ii plac f mult... pt sunt destinate copiilor mici asa cred...cum aude si ea incepe si canta melodia de la inceput "Misca, Musca, Michi Maus". I-am luat si un joc cu asta ca ma zapacise cu Minnie si Mikey.

Alexutza...si eu zic ca tot cu rabdare si calm, in timp o sa-i treaca, cu nervi nu rezolvi nimic, chiar daca iti este greu...te inteleg...

Nu mai stiu...e f tarziu...mai scriu si maine ca deja tb sa dorm

Pup pe toate si cel mai mult pe Lilinaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Mephala dar tu nu mai apari deloc ??? hai mainile in sus si striga cu mine!

Am luat-o razna clar ...ma duc la nani

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mamici

Imi cer scuze ca dau buzna(iar) in topicul vostru, multe dintre voi stiti deja ca este deschis un bazar pentru Sonia si Andrei. Vrem sa va spunem ca am mai deschis un bazar pentru Mihaita, care a fost diagnosticat cu autism. Puteti citi mai multe despre el aici .Costurile terapiei sunt mari, iar parintii nu dispun de acesti bani.

Aici este topicul dedicat bazarului pentru Mihaita.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.

Orice ajutor, oricat de mic, ii aduce pe acesti copii mai aproape de sansa lor la o viata normala!

Multumim mult de tot pentru sprijin!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

vai Alina, super tare faza cu sarbatorirea sotilor in stil brazilian. Sa nu-mi zici ca ai mancat piept de curcan pe pat de legume iar B muschi de vita ca nu te cred
ce sa mai zic legat de coincidente...?? nu ma mai mira nimic, au fost atatea incat ma astept ca in mod normal sa existe tot timpul coincidente intre noi....ti-am zis ca suntem suflete pereche
I miss you a lot

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

hai ca m-am zapacit total de la mesajul Alinei
intrasem sa va zic de Mexxa ca a gasit o garsoniera de inchiriat, cred ca s-a si mutat ieri, deci o problema a fost rezolvata

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput