Bucurii de sept-oct 2006 (158)
Raspunsuri - Pagina 16
yoannamarie spune:
Noi suntem pro-caldura. ne place si zapada dar...nu ne place cum arata orasul, dupa ce se topeste.Si ma bucuram ca abia scapasem de balti si...
Monique_new spune:
Buna feteleor.
Roxana ma bucur ca sunteti bine si ati ajuns deja acasa.
Azi nu prea am chef de scris asa ca va dau doar linkul promis, cel unda va invata sa desenati diverse animalute:
Offf din pacate nu ma lasa, zice ca e reclama.
Cine vrea i-l dau PM. Am incercat cateva variante dar nu am reusit sa-l pun pe forum.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

beatrix spune:
Roxana, ma bucur sa aud ca azi sunteti mai bine! va tin pumnii sa treceti cu bine peste si s anu mai apara nici un fel de complicatii!
Yoannamarie, sper sa nu fi racit Maria si sa-ti treaca gatul cat mai repede!
fetele, plecand de la ideea lui Monique, am facut un montaj cu planse de desenat mai simple! l-am trimis pe adresa comuna! va urma si continuarea!
Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
tasia spune:
Intu rapid, sunt in pioneze de 2 zile. Ma tras curentul la gat si spate, stau indoita la 45 de grade, durere groaznica... Nu am dormit noaptea asta deloc, azi dimineata la 6, am sunat la ambulanta, pana la 9:30 nici urma de ambulata, am sunat de 2 ori si mi-au spus ca sunt pe drum
Pana la urma am anulat chemarea, am luat vre-o 5 tipuri de pastile de durere si am reusit sa adorm.
roxana recuperare rapida lui victoras si tie rabdare 
princess Gastornterolog fooarte bun este dr. Andrei Haidar. Este doctorul prietenei mele si e super multumita de el.
zina am vazut dinozaurul si mi se pare uratzel
Stiu acele jucarii farby parca le spune, nu mai stiu exact, japoneze. Am vazut in urma cu vre-o 8 ani la cineva si am ramas placut impresionata. La fel, trebuie sa ai grija de jucarie, sa-i dai papa, sa-l culci,sa te joci cu el.
Anastasia, mamica de
Mario-Fabian (25.09.2006)