Bucurii de sept-oct 2006 (158)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Roxana, sanatate multa lui Victoras, refacere rapida! La multi ani sotului tau!
Tasia, sanatate!
Moni, daca poti, sa-mi trimiti link-ul pe mess, in mesaj nu l-am putut vizualiza. Merci mult!
Ioana, de acum te vedem in timp real, ce bine!

Eu-s in trecere, va salut si va doresc un week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ioana (Sephora), la multi ani fericiti, cu sanatate, bucurii si impliniri! Un pupic mare lui Matti, va mai asteptam pe la noi.

Un buchet de FLORI, pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Ioana, La multi ani cu sanatate, fericire, succese si impliniri pe toate planurile!
sper ca e totul bine cu voi! sper sa mai intri pe aici si sa ne mai povestesti de voi!

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI, SEPHORA!
Sa fii fericita, iubita si sa ai parte de tot binele din lume!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sephora, la multi ani fericiti si din partea noastra, multe bucurii alaturi de sot si de Matti scump, succese pe toate planurile si multa, multa sanatate!
Flori si de la noi.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

La multi ani, Sephora!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

La multi ani pt.Sephora si pt.sotul Roxanei01

despre Roxana stiu ca s-a internat iar cu Victoras in spital. Facea pipi cu sange. Mi-a dat mesaj sambata noaptea dar nu am putut vorbi cu ea, eram la o nunta si era mare galagie in restaurant.

am si eu o intrebare. Am un aparat cu diapozitive, mai precis un Storytime Theater, cu filmulez si carticica si e in engleza. Aveti idee daca exista si varianta in engleza. Vlad isi pune singur aparatul si nu intelege de spune povestitoarea in engleza, ar fi mult mai simplu daca ar fi in lb.romana.

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata o ca e luni dmineata...?

Am intrat sa va salutam putin...suntem bine...trebuie sa mergem la spital insa eu sunt foarte indecisa nu stiu ce sa fac,
Medicul care la operat pe sebicu a fost acuzat de malpraxis la un copilas de nici 1 anisor...parintii sunt foarte suparati deoarece se zice ca medicul le-ar fi garantat succesul operatiei,.Copilul avea mult mai multe probleme de sanatate si acum chiar nu stiu ce sa cred....
Acum ma gandesc ca a avut si multe opreatii complicare care au fost un succes....dati;mi un sfat va rog...cum ati proceda in locul meu....

, mamica de Sebastian-Mihai

_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Bine v-am regasit!

Ioana, La Multi Ani! multe impliniri, bucurii, sanatate si mult noroc!

Roxana, La multi ani si sotului tau!

mexxa, eu una zic ca ar fi bine sa mai mergi cu Sebi la control; daca acel medic nu-ti prezinta incredere, sigur gasesti alti mecici buni, deci important e sa il vada un medic, daca nu se simte bine puiul mic.

tasia multa sanatate!

ma duc sa mai citesc si sper sa revin...

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza!

Andreea, merci de cafea! privind situatia cu medicul eu as merge la control la el (pe ideea el l-a operat, el stie ce a facut), dar as vedea cum se poarta cu copilul si cata incredere imi expira! este imposibil ca tu ca mama sa nu simti daca isi da tot interesul! eu cred ca increderea in el s-a pierdut un pic si atunci cand ai zis ca s-a enervat ca Sebi nu statea, ceeea ce normal n-ar fi trebuit sa se intample! vezi ce spune l-a control ca sa ai si o parere a celui care l-a operat si apoi mergi la altcineva!

Lilina, nu stiu sa-ti raspund, dar eventual pune intrebarea la parintii intreaba, parintii raspund!
mai stii ceva de Roxana si Victor?sper din tot sufletul sa fie bine!

Ramo, bine ai revenit! cum a fost? ceva poze vedem si noi?

Roxana,La multi ani fericiti si multa sanatate sotului!

Tasia, cum mai esti? insanatosire grabnica!

Noi am avut un week-end minunat! am experimentat cum e sa fii mama de 3 copii (1,2.5 respectiv 3 ani)! ce-i drept ca copii se cunosc foarte bine intre ei, dar efectiv n-am avut nici un fel de problema! nici cu mancatul, dormitul sau iesitul afara la joaca. incep sa cred ca e cat se poate de adevarata zicala aia ca dragostea unei mame nu se imparte la nr-ul copiilor ci creste proportional cu nr-ul lor! ce m-a surprins cel mai tare e ca efectiv am reusit sa-mi fac timp pt toti 3, sa-i dragalesc, pupicesc si nu a ramas nimeni neglijat! asta imi da mult curaj ca sa zic asa pt un eventual bebe2!

va pup si o saptamana minunata va doresc!

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput