Bucurii de sept-oct 2006 (158)
Raspunsuri - Pagina 15
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata! Va invit la
de mult nu am mai oferit cafeaua...
Il pupam pe Victoras! Si pe mami si pe surioara! Lilico, multumim de vesti!
Andreea, sper sa gasiti gradi pentru Sebicu! Dar sa mergeti sa va interesati din timp, cine stie ce locuri mai sunt...
Gety, felicitari, continuati cu operatiunea olita, nici eu nu ma las, desi era sa cedez ieri, sa pun pampers. Dar nu am pus 
Lexi, 
Moni, ce frumoase sunt poeziile! Am intrat si pe link 
Revin...
GETY spune:
Acum imi savurez si eu cafeaua, cu voi.
Lilina, multa sanatate lui Victoras. Mai tine-ne tu la curent cu vestile de la Roxana01.
Mexxa, bafta sa gasesti o cresa buna pentru Sebicu. Te-ai angajat si tu, sau mai stai cu el acasa?
Xandrutza, ieri a tinut-o sotul meu 1 ora pe Maria pe oala ca sa faca pipi. De vreo 2 ori s-a ridicat si se aplauda singura. Noi nu, ca nu facuse nimik la oala. Abia cand a facut ne-am bucurat toti 3 de marea realizare.

Asa creste Maria Diana
beatrix spune:
Neatza!
Xandrutza, merci de cafea! si eu zic sa nu renunti la operatiunea olitza! succes in continuare!
Roxana, sper sa treceti cu bine peste aceasta incercare, s afie cat mai putin dureros pt Victor si sa se refaca repede!
Monique, multumim de link-uri! le-am salvat! am printat ieri 3, le-am pus intr-un plic, am scris mare eric si i le-am dat ca pe scrisoare! nu va spun cat de mandru era ca a primit scrisoare! apoi am mazgalit amandoi! faine poeziile dar noi mai avem pana acolo!
Mexxa, succes cu gradinitza! referitor la viza d eflotant daca nu ma insel cred ca e obligatorie! oricum intereseaza-te sa nu platesti amenda!
Gety, succes si voua cu olitza!
Lilina, ca am uitat ieri! cred ca va amuzati teribil cu Vlad! fain ca ai asa o soacra care se ocupa de el, ii explica si-l invata totul logic!
Cristina si pe tine te-am uitat ieri! cred ca te-ai topit toata la declaratia lui Vlad! 
va pup pe toate
Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
GETY spune:
Beatrix si eu am listat ieri pentru Maria, dar de poezii n-a fost incantata, cred ca nu ra "in the mood" sa asculte poezii, iar plansele sper sa le putem desena azi. Nu le-a bagat nici pe alea in seama prea tare.
La Iasi ninge si e frumos. Speram sa tina si maine sa mai iesim cu sania macar o data. 

Asa creste Maria Diana
Roxana01 spune:
fetelor,
multumesc de sustinere. am avut ieri o zi plina. acum am ajuns acasa, victor doarme si eu sunt amortita. deci, povestea de ieri: am intrat primii in operatie, la 10.35. atunci am sunat-o pe Princess, ca uitasem sa intreb cat dureaza operatia si vroiam sa stiu cat astept. ea mi-a zis ca la ea a durat 1 ora, asa ca ma asteptam cam la fel. medicul ne spusese ca incearca sa faca operatia la amandoua testiculele, dar nu garanta nimic, depindea de ce gaseste.
dupa vreo 40 min iese anestezista si imi spune ca nu il va opera decat la 1 singur testicul, ca e destul de dificila operatia, e mai mult de operat decat se asteptau. buun, ma rog, trecem peste, acum asteptam sa iasa in 1 ora. peste alte 10 min iese iar anestezista si spune ca a avut si hernie si ca mai dureaza putin. ma rog, in final medicul a iesit din sala cam dupa 1 ora 45 min, iar pe victor l-au adus la reanimare dupa 2 ore. cand l-au adus deja plagea, scancea, cu ochii inchisi. asa a tinut-o cam 2 ore, dupa care s-a pus pe urlete, cu ochii deschisi. era si f obosit, il si durea operatia... era saracutul destul de rau. l-am tinut numai in brate, si nu-i usor (aproape 10 kg). medicul ne-a povestit ca a fost un hidrocel mai special, se produsesera niste aderente acolo, plus hidrocelul, nu fu o interventie de rutina. si anestezista spunea ca l-au "vizitat" toti medicii la sala, ca era hidrocel de studiu. a venit si rezidentul dupa aia sa il vada, ca el nu mai vazuse asa hidrocel. ma rod, i-am dat novocalmin, nici o ameliorare. a dormit dupa 9 seara, dar doar cateva ore, iar trezit si plans si tot asa.
Slava Domnului acum e bine! mai mergem marti sa-i scoata firele. din pacate mai trebuie taiat o data pt hidrocelul din stanga. alta distractie. peste vreo 3 luni. dar dupa aia sper sa incetez cu a ma mai duce la spital cel putin cu victor.
cam atat despre ieri. oricum m-am bucurat ca nu a vomat si nu a facut febra.
va pupam
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Zina spune:
Roxana, imi pare rau ca ati trecut printr-o operatie, dar ma bucur ca acum este totul ok. Sanatate puiutului tau, sa se faca bine cat mai repede. Doamne ajuta!
Nu am mai scris demult aici, dar va citesc in continuare.
Pup pe toate fetele si copiii lor.
Am o intrebare: voi ati cumparat cumva jucaria Pleo? Este vorba despre acel dinozaur care este un fel de robotel, are sentimente si "creste" odata cu cel cu care se joaca.
L-am vazut si mi-a placut, ma gandesc sa-l iau pentru Rares, dar nu stiu daca este ok. Oricum, am inteles ca atunci cand il scoti din cutie, el este la faza unui nou-nascut, dupa 45 de minute acesta intra in etapa finala a dezvoltarii lui, pana atunci se poarta ca un bebe.
Pupici si o zi buna la toate.
Zina si Rares (26.10.2006)

!Mai am de scris 9 mesaje