Bucurii de sept-oct 2006 (158)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Fetelor ma enervez ca nu mai gasesc unde am salvat site-ul acela de invatat sa desenezi.

Momentan va dau un site gasit acum, de unde puteti imprima planse de colorat. Eu mereu ii duc acasa Cosminei si se bucura tare mult.

- http://lnx.ginevra2000.it/Disney/color_mickey.htm

Promit sa revin cu ce trebuie.

Nu am gasit inca ce trebuia dar am dat de un site cu poezioare mai usoare poate va inspirati

http://www.bucurie.net/poezii.php?subaction=showfull&id=1164567382&archive=&start_from=&ucat=1&

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Hai ca tot nu am chef de muncaam selectat cateva poezioare care mi se par mai dragute si mai usoare:

Numaratoarea
-O aluna, doua, trei,
Veverita, cite vrei?
-Vreau vreo patru,
cinci, sau sase,
Ca alunele-s gustoase.
-Iti dau sapte, opt sau noua,
Dac-o sa ne spui si noua
Cind o sa mai vina-ncoace
Iarna cu zece cojoace.

Azi pisica mea e trista

Azi pisica mea e trista,
Ca nu are o batista
Sa-si sterga cu ea mustata
Ca i-a murdarit-o rata.
Pisicut-o stai nitel!
Iti dau eu un prosopel.
Dar pana ma-ntorc cu el,
Ai grija de soricel?

Papusa
Am o papusica mica,
E bolnava mititica,
Ii dau ceai - nu vrea sa bea,
Doctorii-nu vrea sa ia.
Vrea bomboane, ciocolata,
Prajituri si inghetata.
Decat sa-i faca rau ,
Mai bine le mananc eu!!!
of,of,of, dragi copii,
Numai mama sa nu fi!!!

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Ioana, bine ai venit printre noi.

Roxana, probabil ca de acum s-a terminat operatia si ti s-a luat o piatra de pe inima!

Lilina, si Dudu vorbeste corect gramatical, dar are ceva probleme cu pluralul anumitor substantive. De exemplu, pluralul de la "cioara" este "cioarele"!

In ceea ce priveste jocurile, Dudu prefera cartile, laptop-ul de jucarie si ceva puzzle-ri (din acelea in care trebuie sa combini 2 imagini care au elemente comune). Nu se da in vant dupa masinute sau dupa pictat/desenat dae uneori mai cere sa ne jucam cu plastilina; in schimb ii place sa repare impreuna cu tati (cu scule adevarate) si sa calce/aspire/spele pe jos impreuna cu bona. In timpul saptamanii nu prea avem timp de prea multe jocuri, stam mai mult cu cartile sau cu laptopul, iar in weekend incercam sa ii diversificam activitatea in afara casei. De exemplu, duminica mergem pt prima oara la Tandarica, la piesa "Aca-ca-zapada".

Mirabela, multumim pt reteta! Monica, dragute poezii. Dudu invata poezii la gradi, dar stiu ca ii place mai mult sa cante, asa incat il incurajam mai mult in directia asta.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ioana, bun venit printre noi. Cat de curand va trec pe listuta. Si pe fetita mea tot Maria o cheama!
Roxana, multa bafta la operatie, desi cred ca ati iesit deja! Va tin pumnii sa se termine totul cu bine!
Din cate am inteles, mexxa s-a mutat in zona 13 Septembrie
Xandrutza, si Maria spune la fructe exact ca Narcisa ta! Imi pare rau de treaba cu olita, nu te lasa!
Gety, felicitari pentru "apa" la olita!
Ma retrag ca iar m-au apucat depresiile dupa ce am citit mesajele voastre...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Fetele din Cluj, poate ma puteti ajuta: ma intereseaza pareri despre un Han din Savadisla, CLuj. Ma intereseaza restaurantul.
Mumtumesc mult!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

offf, l-am auzit pe Victoras cum plangea - am sunat-o pe Roxana si era cu el in brate. L-au operat si de hernie, se pare ca avea si hernie, dar nu se vedea din cauza hidrocelului. am inteles ca acum 2 ore a iesit din operatie, a durat 1 ora si 40 de minute...cam mult
spunea ca ar mai trebui operat inca o data in cealalta parte...of Doamne.

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Roxana recuperare usoara lui Vicor, suntem alaturi de voi.

Fetele curioase unde stam ...cum a spus lexi pe 13 septembrie in Panduri fata in fata cu spitalul Th Burghele,
Deci care vine in vizita?

Va pup

, mamica de Sebastian-Mihai

_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)

Mergi la inceput

Mexxa, ti-am trimis PM, l-ai primit?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Da draguta Lexi am primit PM de la tine...ti-am scris inapoi pe messenger

Fetele...acum stau si ma intreb...oare il vor primi pe scumpu meu copil la o cresa-gradinita....avand in vedere ca noi suntem din alta localitate???
Sper sa nu avem probleme din cauza asta...nu de alta da mi sa facut rau cand am vazut cat e o bona sau o gradi particulara

, mamica de Sebastian-Mihai

_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)

Mergi la inceput

Mexxa, daca nu vi-l primeste pe acest motiv (desi nu ar trebui sa fie cayul, avand in vedere ca sotul tau lucreaza in Buc), fa-ti viza de flotant si gata. Dar eu sper si cred ca nu va fi cazul.

Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput