Bucurii de sept-oct 2006 (158)
Raspunsuri - Pagina 13
beatrix spune:
acesta este www.jocoteca.ro/jocuri-jucarii-educative-copii/prima_copilarie/sortarepotrivirememorie/fantacolor_junior_basic" target="_blank">jocul cu jetoanele.
Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
lilina spune:
bun venit noilor BUCURII: Ioana cu Maria-Elena...asteptam mai multe detalii despre voi si chiar poze
Ioana, nu iti face probleme cu vorbitul, fiecare copil cu ritmul lui. Al meu (Vlad) vorbeste foarte bine, claaar si corect gramatical, de nu imi vine sa cred....mai putin cand zice "sa fugam" si "dami-l-al"...cred ca soacra-mea sta cu gura pe el si il invata.
Insa nu toti copii sunt asa. Sunt constienta de faptul ca Vlad e inainte la capitolul vorbit, dar sincera sa fiu nu ma bucura foarte tare, e haios, nu ma intelege gresit, dar ma gandesc ca ii mai ia din naivitatea aia de copil mic, parca incepe sa devina prea matur pt.varsta lui....cred ca intelegi la ce ma refer. De comunicat, comunicam foarte bine, pt.ca ne intelegem perfect, insa parca ii da un aer de maturitate, parca prea devreme.
Mexxaaaaaaaaa, in ce zona staaaaai ?????
Roxana, mult succes cu operatia lui Victor. E posibil sa fie in operatie acum, iti tin pumni si astept mesaj de la tine. Stiu ca se face raportul de garda pe la 8,30-9 si apoi incep operatiile. Nu stim nici care e ordinea de intrare in sala de operatie, dar cei mai mici stiu ca au prioritate. Sunt cu gandul la voi si ma rog sa decurga totul foarte bine.
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
aaa, cred ca am uitat sa va spun ca la Auchan Titan s-a deschis un magazin de Bucurii - bomboanele acelea moldovenesti plus niste sucuri naturale la 3,5 lei cutia de 1 litru sau 7 lei la 2 litri, mie mi se pare pretul super mic, desi nu prea beau eu sucuri.
in plus, au prune in ciocolata, sunt dementiale, dar costa 110 lei kg, da, un milion si ceva....iei 6 bomboane cu 35 lei
mai bine, ca as fi mancat mai des
tot despre dulciuri, a venit al meu sotz din delegatie, a fost in Germania, super impresionat de Frankfurt si de restaurantul unde a fost
i-am zis daca nu cumva are vreun gand de emigrare, ma si vedeam cum ma intalnesc cu Lexi si Adina
in fine, nu a avut timp de shopping, dar a luat din aeroport niste champagne, cioco Toblerone cu stafide si M&M...asta a fost cina mea de aseara....nu ma mai puteam opri
bineinteles ca si Vlad s-a servit la greu cu M&M astfel ca nu mai avea somn si tzopaia prin casa super agitat. Am zis ca nu-i mai dau ciocolata o perioada, ca a facut ca un titirez prin casa.
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
princess spune:
Neatza!
Scriu in mare graba pt ca sunt busy la munca: am vorbit cu Roxana, Victoras a intrat de putin timp in operatie. La Rares operatia a tinut in jur de o ora, deci pe la 11 jumatate cred ca va iesi si Victoras din sala, dupa care va fi dus la terapie intensiva. Roxana, Doamne ajuta! Iti tin pumnii ca totul sa fie ok! Te admir mult, mamica sufletista!
Ioana, bine ai venit in gasca noastra!
Alinush, un pupic special de la mine! Si unul pt Papusik ta scumpa!
Imi pare rau ca nu mai pot sta! Sper sa revin!
Fetele din Bucuresti, imi puteti recomanda un gastroeneterolog foarte bun? Multumesc anticipat!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Am venit la cafea, mercic Andreea! Acomodare usoara va doresc.
Mira, multumesc pentru reteta, suna tare bine!
Beatrix, sar`na pentru link, interesanta jucaria. O sa mai scormonesc putin pe site.
Ioana si Mitzu, bun venit! Stai linistita Ioana, va vorbi Maria cat de curand; eu am un nepotel care pana la 3 ani nu a vorbit deloc, si cand a inceput, a folosit propozitii. Nu cred ca are rost sa faci comparatii, fiecare copil e cu ritmul sau de crestere si dezvoltare. Tot ce ai tu de facut este sa-i vorbesti intr-una, sa-i exemplifici ce faci, sa-i citesti din carti, sa-i spui povesti, etc... Va fi bine, ai sa vezi 
Moni, daca ai timp, sa-mi spui si mie cum se numeste site-ul acela care te invata sa desenezi.
Lilina, am aflat, braziliencele de la Maruta sunt acelea pe care le-ai vazut tu ![]()
Alina, multumim de informatii! Tinem pumnii lui Victoras, sa fie totul in regula!!
Itzyshor, ma bucur ca aveti si voi zapada. Spor la facut om a pacaza!
P.S. Nu mai stiu daca v-am spus, cum zice Narcisa fructe... Ia dati-va cu parerea 
GETY spune:
Buna dimineata, mamici!
Mi s-a facut pielea ca de gaina cand am citit mesajul lui Princess.
Roxana01, tinem pumnii stransi sa fie totul bine!
Bun venit, Ioana si Maria!
Mirabelac, am copiat si eu reteta.
Fara cabanos cred ca am s-o fac si eu.
Mexxa,
si sa ne scrii despre Sebicu mai des.
Lilina, am primit si banii tai acum 2 zile.

Asa creste Maria Diana
xandrutza_76 spune:
Am uitat sa va spun, in ceea ce priveste operatiunea olita, am dat inapoi, saptamana asta Narci a tot facut pe ea, mai ales no.2, si dupa ce face urla ca din gura de sarpe ca s-a murdarit, abia reusesc s-o scot din haine
lilina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xandrutza_76 Lilina, am aflat, braziliencele de la Maruta sunt acelea pe care le-ai vazut tu Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008) poze cu noi |
da, ele sunt, m-am uitat si eu pe www.happyhour.ro
ca nu am vazut emisiunea live
stim cu zice Narci la fructe. Vlad le zice "frupe"
"frupele sunt sanatoase la burtica la Vladut"
si mai zice
"s-a dus mancarea in gat, in burtica" deci stie si traseul, chair complet
a facut aseara kk singur la toaleta si imi descria de unde iese si unde se duce....nu pot sa reproduc ca
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)poze cum s-a nascut, site-ul
GETY spune:
Cred ca nu pot sa scriu aici cum cred ca pronunta Narcisa "fructe".![]()
Xandrutza, ieri am prins-o pe Maria cu un pish la oala, dupa ce ne-am tinut de capul ei, si cand l-a vazut in oala a zis "apa".
Dar mai avem de muncit muuuult. Suntem undeva pe la 20% cu invatatu' la oala.
Maria nu le are cu desenatul, in schimb "canta" si se admira in fata oglinzii, se duta "utaaa" pe spatele meu. Dar inca n-o lasam prea mult in fata televizorului si monitorului de la PC. Astept sa se incalzeasca afara, sa putem merge la tata la curte si sa-si gaseasca activitate pe afara si nu in casa.

Asa creste Maria Diana
Monique_new spune:
Neata cam tarziu dar acum am reusit....sper sa termin de scris ce am de gand.
Yoannamarie
bine ai venit, te asteptam cat mai des printre noi.
Ceva vesti de la Roxana????
Lili am vazut si eu magazinul din Auchan ....dar si preturile la bomboane
La noi pe kk il ia valul .....adica tragem apa la WC asa spune Cosmi
.
xan imi imaginez cum sunt "fructe" la Narci
.
Sa va povestesc ce a facut Cosmi zilele trecute de intrasem in panica. Vre-o 2 zile facea pisu pe ea fara sa spuna, pur si simplu nu zicea nimic. Ma gandeam sa nu fi racit, dar nu se scapa pe ea doar putin,nu facea mai des decat deobicei, am intrebat-o daca o doare burtica, daca o ustura nimic.M-am dus i-am luat hartie de la Zewa cu desene animate, chilotei noi cu personaje Disney poate o conving cumva. In final am convins-o sa spuna cand face,s-a mai dus si la buni, nu stiu s-a intamplat ceva si cred ca a fost o "razvratire" ca altfel nu-mi explic.Ma gandesc ca are legatura cu faptul ca s-a dus la un loc de joaca s-a scapat acolo pe ea si a fost "certata" si data afara. Alta explicatie nu am gasit.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006