Laparascopie - 9

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Buna dimineata, ne strangem azi la o sa mai povestim ce am mai facut in weekend?
balanta_tm si eu am patit asa cand m-am operat acum 2 ani clasic. Numai ca eu atunci aveam vreo 30si ceva de zile de cand nu-mi venise, m-am operat si mi-a curatat acolo si a2 a zi de la operatie mi-a venit. Medicul mi-a zis ca din cauza ca a curatat acolo. Nu cred ca e vreo problema, totusi cand mai mergi la dr spune-i si lucrul asta. De luna viitoare sigur se va regla. Pupici la toate lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria83 spune:

buna dimineata fetelor
am venit si eu la o cu voi...
abia astept sa fac si eu laparoscopia aia si sa dam batai la drumul spre bebe...
va pup
nu stiu balanta_tm nu cunosc...
va pupic

Mergi la inceput

fetelor nu mai e nimeni?
ce greu prindem pe cineva aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77BEL spune:

buna ziua fetele,

vin si eu la un ceai.... (nu mai fumez si nu mai beau cafea de 2 luni si-un pic.... ). Ma primiti?????

O zi buna si-o saptamana minunata tuturor......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!
balanta-e normal,nu-ti fa probleme. fiecare organism reactioneaza in felul lui..mie mi-a venit la 25 de zile..chiar a doua zi dupa operatie.
bell-ma bucur ca ti-ai mai revenit!
fetele-

Mergi la inceput

Uratica... iti multumesc din suflet ca m-ai sustinut si ca ai fost alaturi de mine.... mai ceva ca o sora mai mare...
Tu ce mai faci? Te-ai hotarit? Mergi la FIV? Unde vrei sa-l faci si cu cine?

Pupici

Mergi la inceput

aaa buna 77bell,uratica...pooop pe toate
uite ca ne-am reunit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..ei ce sa fac??fac haz de necaz..
nu trec inca la fiv-desi m-am hotarat sa il fac!dar..am dat din lac in put. acum fac tratament cu antibiotice-ca am dat peste cauza aderentelor si alte cele-adica o micoplasma si ureaplasma prezente!asta e..sunt multe de zis-ptr ca marele dr marinescu m-a trimis acasa cu bazaconiile astea in mine si mi-a zis sa fac instilatii ca mai am sanse natural!deci..de aici aderentele..aveam micoplasma si ureaplasma si cu instilatiile le-am impins in sus pe trompe si poate si in uter.. nu stiu..va trebui sa fac inca o laparo si o histeroscopie sa vad cum stau!insa asta dupa ce termin tratamentul cu antibiotice..care ar trebui sa dureze minim 2 luni..
asa ca..sunt cu un picior in groapa si cu unul pe mal..dar imi revin eu!imi vine doar sa il pe mare dr marinescu..insa imi dau seama ca starile astea tot mie imi fac rau!asa ca..ma tratez si apoi laparo si histero..dupa care fiv!neaparat unul reusit cu 2 !
maria-buna si tie!

Mergi la inceput

Ce rau imi pare pt. tine, Uratica.... sincer.
Dar cum ai descoperit ca ai "bazaconiile alea"???? Si sa inteleg ca ai fost pacienta Dr. Mrinescu la care ai renuntat dezamagita? Eu tot la el merg!!!! Acum la ce dr. mergi?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Buna. Fetelor va rog mult recomandati-mi si mie un chirurg bun in ale ginecologiei. Dupa o sarcina oprita in evolutie am facut 2 chiuretaje si o infectie si drept urmare m-am ales cu o sinechie uterina foarte urata. Am facut saptamana trecuta o histeroscopie diagnostica , aderentele sunt mari, endometrul varza, orificiile tubare nu s-au putut vizualiza si mi s-a recomandat histeroscopie operatorie sau laparo. problema este insa ca nu stiu unde sa ma indrept. diagnosticul oricum e destul de urat daca nu gasesc un dr bun care sa rezolve aderentele...incep sa cred ca voi fi nevoita sa astept vreo minune gen transplat de uter.
va pup.

Mergi la inceput