Laparascopie - 9

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Dr Albu, Medlife.

http://tt.lilypie.com/syX1p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Cocolyso ai idee dr albu opereaza doar la Medlife sau face si la spital de stat? Multumesc mult.
Apropo a mai avut cineva un diagnostic de genul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bell-asta e!
eu mi-am facut din nou toate analizele si mi-a iesit la al doilea set de analize bazaconiile astea!iar dritei de aici din brasov i s-a parut ciudat,ptr ca luna trecuta imi iesisera perfect analizele!!apoi mi-a venit cu ideea ca poate le aveam mai demult!!si dupa ce i-am dus analizele ce le facusem ptr fiv la recomandarea dr-ului marinescu..a constatat ca erau si atunci prezente!!cu toate astea dr marinescu m-a trinmis acasa sa fac instilatii!!si deci toate astea s-au dus pe trompe in uter si mama lor mai stie pe unde-de a trebuit si operatie clasica sa scap de ele!nu stiu de a fost doar o scapare a marelui dr.. o eraoare sau ce o fi fost..insa ce stiu..e ca m-am ales cu mandrete de 2 operatii la interval de nici o luna din cauza interpretarii dlui dr marinescu!!dar iar ma apuca dracii asa ca..nu mai vreau sa ma gandesc la asta ci vreau sa ma tratez acum!!insa am zis..chiar de ar fi ultimul dr din lumea asta nu as mai merge la giulesti la dr marinescu!si exact cum am mai zis..fetele care au reusit pe mana lui sa ramana insarcinate au fost ff norocoase!
eu acum merg la cluj..la cluj am facut si operatiile..this is life!!
irina-nu te mai gandi la prostii..ptr ca garantat vei rezolva problema!nu stiu unde iti e tie mai la indemana sa mergi..insa si la cluj sunt dri buni!!si opereaza in spital..daa vrei detalii trimite-mi pm.eu am scapat de aderente prin laparo si prin operatie clasica!dar se pare ca va trebui sa o iau de la capat si sa fac iar o laparo si o histeroscopie!!
si..daca c itesti un pic in urma..iana-mari a facut ambele operatii de-odata!si cred ca asa e cel mai bine si in cazul tau,cat si al meu!iar preturile date de ea au fost ff acceptabile!plus de asta ea a fost f multumita si de dr!
asa ca ai variante..numai nu te mai gandi la prostii gen-transplant de uter!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

uratica multumesc. acum cred ca sunt putin deprimata de rezultatul histeroscopiei si a faptului ca am vazut pe net ca sansele de refacere a endometrului dupa sinechie sunt doar de vreo 40% asa ca nu ma simt prea optimista...
eu sunt din bucuresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77BEL spune:

Declar azi Z1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oare ce-are Dzeu cu mine???????????????????

Mergi la inceput

bell-nu dispera!!nu pune la suflet!!nu are nimic Dzeu cu tine!!numai ca nu e timpul lui bebe acum..
incearca sa te echilibrezi-sa te stabilizezi emotional ptr a putea accepta si un esec..ptr ca in viata nimic nu e perfect!!
gaseste in tine puterea de a merge mai departe si nu iti pierde vivacitatea-cheful de viata!asta e valabil si ptr irina!
fetelor nu va lasati doborate acum cand lupta abia incepe!!ce vreti sa va spun??eu incerc de 11 ani sa am bebe!si inca Dzeu ma mai tine pe lista de asteptare!!!dar daca eu nu sper si nu lupt ptr asta,cum credeti ca voi rezista??in fiecare luna traiesc cu speranta ca poate poate..insa ma gandesc la toate variantele!!
bell-ia in serios si varianta unui fiv!gandeste-te si la posibilitatea asta si fa tot ce-ti sta in putere ptr a trece peste tot-ptr ca merita!merita ptr minunea ce-o vei tine in brate!!nu dispera ca nu te ajuta cu nimic!poti sa plangi pana nu mai poti,ca sa te descarci..insa vei vedea ca in curand iti vor seca lacrimile si vei folosi furia ce-ti inunda sufletul ptr a lupta in continuare!si vei reusi!!asa cum voi reusi si eu,ca si toate fetele ce doresc sa dea viata la o alta viata!
si tarie multa iti doresc fata frumoasa!hai..capul sus!nu te ajuta cu nimic starea asta!mergi mai departe!!lupta ptr ati atinge scopul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinukk spune:

buna feteleor!
sunt destul de noua pe aici...
eu am facut laparoscopie vineri pe 24.04.2009, la tutunaru
se pare ca am endometrioza.....ca nu am apucat sa vb multe cu dr. vineri cand ma duc sa-mi scoata atele sper sa-mi dea mai multe detalii....
va pup
bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77BEL spune:

MULTUMESC FRUMOS Uratica pentru sprijin.
Asa e , ai dreptate....trebuie sa fim tari, sa trecem peste orice.... Dar vezi tu, mai sint si clipe in care simti ca nu mai poti. Si eu, mai ales cind imi vine...., dupa ce-am asteptat o luna, m-am rugat si am sperat ca poate poate..... atunci simt ca nu mai pot, atunci clachez. ...Dar ma ridic si merg mai departe... Ce sa fac? TREBUIE...

Va pupik pe toate "viitoare mamici"

Mergi la inceput

iubita..hai capul sus si incearca sa fii cat de cat si realista!!nu poti trai numai cu sperante!agatate si de realitate!oricat de grea ar fi ea!off fetita..la cate ne asteapta in viata asta..tu vrei deja sa dai bir cu fugitii??nu se poate! stii cum se zice..ce nu te doboara te intareste!!vei vedea ca asa va fi!esti mai puternica decat crezi tu ca esti!!intamplarile din viata ta ti-au dovedit si iti vor dovedi lucrul asta!!asa ca fii puternica fetita frumoasa,plangi,strange din dinti,tine-ti inima,sufletul si lacrimile in frau si mergi mai departe!!ptr ca ceea ce ai de demonstrat in viata asta va fi faptul ca in curand vei fi mama!!va fi cea mai mare realizare a ta!asa ca nu te da batuta ci mergi inainte ptr ati realiza visul!!insa ia cu tine si o doza de realism!
si ai grija de tine!
fetele-va si pe voi si va doresc sanatate si un strumfisor cat de curand in viata voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Buna, fetelor .

Am o problema si vreau sa v-o spun, poate ati trecut si voi prin asa ceva, si ma puteti ajuta sa imi fie clar.

In 2 Aprilie am avut menstruatie. Am facut laparo in 6 Aprilie pt un chist ovarian stang. In 27 Aprile (de fapt duminica noaptea) am avut o sangerare (adevarul e ca mi s-a parut aiurea sa imi vina CM de doua ori in aceeasi luna, dar deh). Am crezut ca e ciclu, desi era cam putin cantitativ. Astazi s-a oprit sangerarea. M-am dus rapid la ginecologul care m-a laparoscopiat, m-a pus la ecograf si mi-a zis ca endometrul meu e ingrosat si nu s-a desprins de pe uter, deci arata fix ca inainte de menstruatie; concluzia lui e ca Luni nu am sangerat de la CM, ci de la vreo ciudatenie . El estimeaza ca in cateva zile imi va veni adevaratul CM.

Patirati asa ceva vreuna din voi dupa laparo?
De sangerat am sangerat si eu cateva zile imediat dupa laparo, pana s-a eliminat tot ce era de eliminat, dar totusi, ce o fi fost cu sangerarea de Luni?

Va pe toate.

Mergi la inceput