Laparascopie - 9

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hei..fetele..pai daca va ganditi la altii asa patiti!!nu va mai ganditi la altii,ci strict la voi si asa veti reusi sa luati o decizie!!
fetele si eu va doresc PASTE FERICIT!

"Un iepuras cu boticul alb. A venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu. Care sa va umple cosul. HRISTOS A INVIAT!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor , stiti cumva la cate zile dupa laparo as avea voie sa folosesc comprimate vaginale? Inainte de laparo, mi s-a depistat o candidoza vaginala pentru care domnul doctor mi-a prescris comprimate vaginale pe care inca nu am apucat sa le iau fiindca mi-a venit menstruatia mai repede si apoi am facut imediat laparo.

Totusi, as vrea sa profit de perioada asta de repaus/refacere dupa laparo si sa imi tratez si candidoza. Oare am voie asa curand? (laparo am facut-o in 8 Aprilie).

Va multumesc anticipat.

Va doresc si cat mai curand .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

Hristos a inviat!
balanta_tm daca nu ai inceput inca cu ovulele, eu cred ca e bine sa profiti de pauza de dupa laparo si sa le folosesti, dar numai in cazul in care nu au indepartat nimic de pe acolo, altfel e pericol de infectie si nu vrei sa risti.
si va astept cu vesti bune.

Mergi la inceput

Adevarat a inviat!

Angel, la laparoscopie mi-a indepartat un chist ovarian, deci nu a fost o laparo de diagnostic.
Exact de asta ma tem si eu: ca daca folosesc ovulele sa nu cumva sa fac vreo infectie . Deci mai bine sa mai am rabdare cu administrarea ovulelor?

Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria83 spune:

Hristos a Inviat la toata lumea, bine ne-am regasit fetelor...
sa ne aduca Dumnezeu la toate numai 2 liniute....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Hristos a Inviat dragele mele,cum ati petrecut aceste zile minunate? Eu trebuia sa sun in vinerea mare pe dr sa ma programaez si tinand cont de mai multe imprejurari am hotarat sa mai aman 1 luna operatia. Sper sa treaca repede si sa scap ca e foarte grea asteptarea asta. Va pe toate si haideti la treaba

Mergi la inceput

buna fetelor
bizta si eu am fost la dr si mi-a zis sa o sun in prima zi de cm siapoi sa imi faca laparoscopie...
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

maria83, nu ti-a zis dupa cat timp de la prima zi te programeaza? tu de ce te operezi?Unde faci operatia, la ce medic? Scuze de avalansa de intrebari ,cred ca luna asta am sa stau mai mult "sedata" ca asa de grea e asteptarea asta si mi e asa de ciuda ca nu am putut rezolva problema luna asta

Mergi la inceput

nu mi-a zis bitza.eu fac laparoscopiept uter..
am uterul didelfsi imi face laparosa vada exact ce e acolo si daca se poate sa imi repare ceva...
daca nu la implant

Mergi la inceput

Buna, fetelor! .

Dupa laparoscopia ce am avut-o in 6 Aprilie, tocami imi venii CM .

Ultimul CM a fost in 2 Aprile, si iata-ma in 27 Aprilie la CM din nou. Adica la interval de 26 de zile ...

O fi normal ca dupa o laparo in care a umblat la un ovar cu chist sa vina CM mai devreme?

Va pup pe toate si ma duc la .

Mergi la inceput