Laparascopie - 9

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria83 spune:

Doamne ajuta Iani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Hello....
Bafta Iana....si sa nu iti fie frica...

Uratica.....pai ce sa fac dragutza ? .....dak trebuie ...trebuie....!

_

Lupta cu kg !!!

Cand o vrea Bunul Dumnezeu cu ..... !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutidana spune:

Seara buna fetelor,bafta celor care trebuie sa faca operatia si sa sa ne vedem cat mai repede .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

Luni, 6 aprilie am facut laparoscopie si histeroscopie.
Totul e ok, am la poze cu ovarele, trompele, uterul (vedere panoramica) ficatul si toate alea de parca as fi fost la sedinta foto. Nu am endometrioza si trompele sunt permeabile, insa au gasit polipi pe care i-au operat. Nu stiu exact cat de mari sau cat de multi erau, ca doctorita mea m-a sunat aseara a spus ca au fost multi si toti pe partea anterioara a uterului si ca ia operat.
Acum ma recuperez si umblu ca o gaina beata prin casa ca nu am stare si mie foame, dar inca nu am voie sa pap. Din ce am gasit pe net, asta se cheama adenomioza si sper ca dupa ce imi revin sa se lase cu .
A mai avut cineva ceva de genul asta? A venit barza dupa?
Mergeti la laparo daca trebuie. Cate nu facem noi pentru un bb? Doctorul meu a zis mereu ca sigur nu imi gaseste nimic si uite ca n-a fost asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

arianna-bafta draguta!
iana-tinem pumnii!
angel-felicitari si recupeare grabnica!si..unde ai facut chestiile astea 2 in 1??si histero si laparo??cu cine si cat te-a costat??vrem detalii please!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mahaui spune:

buna
scz ca ma bag in seama asa pe ne pusa masa
dar o incurajare nu strica niciodata nu?eu am facut 4 laparo pana in prezent si sant inca intreaga si nevatamata..si sincer as mai afce inca 10 laparo...dar nici o histero in plus...am oroare de histero..app la ultima laparoscopie , m-au externat i aceasi zi
mult succes celor care urmeaza sa faca laparo, fara teama fetelor!

subhanAllah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

uratica nu am facut investigatiile in ro, ci in state, insa e o idee buna sa le faci pe amandoua deodata. In aceeasi vizita mi-au scos si polipii si au verificat cu trompele, lucru care care m-a impresionat foarte tare. Totul e depins de doctorita mea, pentru ca ea m-a ajutat si a mai avut inca un doctor cu ea.
Bafta multa si la toate fetele: pentru ca meritam!
Angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

angel-bafta si tie la bebici!
hmm..mie mi-e groaza de drumurile astea in afara..de asta decat sa fac peste hotare operatia si chiar fiv de va fi nevoie,prefer sa fac aici..sa stau eu si sa ma dau cu capul de pereti,sa plang,sa rad,sa sufar aici in casuta mea!
asa ca mai bine prefer sa fac aici in tara!dupa care imi voi lua un concediu lungggggggggggg in afara!ma duc sa vizitez tot ce pot!!sa ma relaxez!
iana-bafta iubita maine!abia astept detalii!
arianna,bell,flo,alice,bitza,maria-bafta fetele la fabricat bebici!
tutidana,mahaui-bun venit!
mahaui-dar totusi..ai batut recordul!!4 laparoscopii??si histero??ptr ce Dzeu??si macar au avut rezultatul scontat???si cat timp ai incercat sa ai bebe??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Buna, fetelor .

Ieri m-am operat laparoscopic de chist ovarian si azi sunt deja acasa.

A fost mult mai usor de cat ma asteptam si ma simt bine post operator, dar inca stau in pat si ma protejez. Am mici dureri in gat de la intubare. De asemenea uneori simt ca imi iradiaza in umarul drept o durere scurta care durere cica este de la CO2-ul bagat in abdomenul meu in timpul operatiei. In rest, operatia e ok, ma doare foarte putin doar, suportabil si doar din cand in cand.

Doctorul mi-a inlaturat chistul si mi-a verificat trompele care, slava domnului, sunt in regula. Si ovarul drept este ok. Deci sper sa am in curand .

Va pup si va stau la dispozitie cu orice neclaritati legate de laparoscopie . Curaj, e o interventie chiar simpla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mahaui

buna
scz ca ma bag in seama asa pe ne pusa masa
dar o incurajare nu strica niciodata nu?eu am facut 4 laparo pana in prezent si sant inca intreaga si nevatamata..si sincer as mai afce inca 10 laparo...dar nici o histero in plus...am oroare de histero..app la ultima laparoscopie , m-au externat i aceasi zi
mult succes celor care urmeaza sa faca laparo, fara teama fetelor!

subhanAllah

La ce dr te-ai op. laparo?
balanta_tm angel33 refacere grabnica si sa vedeti 2 liniute cat mai carand.

Mergi la inceput