Laparascopie - 9
Raspunsuri - Pagina 19
mahaui spune:
buna fetelor
pai hai sa o iau cu inceputul![]()
Uratica-de vreo 14 ani ma tot chinui si degeaba
primul an de casnicie am tot facut investigatii usoare...apoi am inceput cu histero, dupa care a urmat laparo nr 1
..dupa o periooada iar histero si laparo nr2..apoi instilatii si perfuzii la Giulesti..si culmea la perfuzii aveam permeabilitate 1..dar la histero tot ne-permeabile erau trompele
...in fine apoi a urmat laparo nr 3..histero iar..si apoi fertilizarile
.vreo 3 numar dar la perioade de vreo 1/5 an intre ele..dupa prima fertilizare nereusita am mai facut o laparo..dupa care iar fiv...si acum in toamna am facut histeroscopie si apoi iar histerosalpingo
..acum sant in hibernare..nu siu pt cat timp ..dar mai astept putin..si apoi o ultima fiv..si gata ca deja am obosit..am facut prea multe..si
..tot nu apare
Tutidana- prima laparo am facut-o cu dr Briceag la Cantacuzino, apoi urmatoarele 2 la Giulesti cu dr Marinescu, iar ultima in Iraq, iar fiv-urile 2 cu Marinescu si a3a cu Cezara Bucur
subhanAllah
angel33 spune:
mahaui ai trecut prin multe. Sa dea DD sa fie bine si sa aveti bebelusul mult dorit. Depinde foarte mult si de varsta si ce ti-au gasit pana acum.
tutidana multumesc pentru urari si sa se intample minuni la fiecare casa.
Mai e putin si gata postul, dupa care o sa fie II la toate fetele.
uratica spune:
mahaui-cu asa istoric sigur intri in cartea recordurilor!!toata stima!felicitari ptr curaj si taria de a merge mai departe!!cu siguranta vei reusi la cat de hotarata si determinata esti!!bafta multa!
balanta,angel-refacere grabnica!
fetele-
la toate si bafta la bebici!
mahaui spune:
Buna seara
Uratica mersi frumos
, nu prea mai am curaj...dar inca un fiv tre sa mai fac
...asta pt psihicul meu ..sa nu imi aduc reprosuri mai tarziu..
Angel33-nu am decat 31 de ani..dar eu am inceput lupta cu sterilitatea(infertilitatea) inca din primele luni de casnicie
dupa 3-4 luni de incercari nereusite am mers la medic
...si mai departe a urmat toate acele investigatii si proceduri
cam asta e situatia mea, in fine ce o vrea Dumnezeu sa fie pe viitor e bine venit si primit si daca vine bb si daca nu vine
asa gandesc acum..daca ma intrebai acum cativa ani ..as fi fost foarte revoltata la ideea de-a nu avea bb
...acum varsta isi spune cuvantul...sau poate intelepciunea capatata de-a lungul anilor
subhanAllah
maria83 spune:
buna fetelor va pupilicilesc pe toate
eu am fostplecata nu prea am intrat
va doresc Un Paste cat ma Fericit...
bitza20 spune:
Buna fetelor, cum va simtiti azi? Nu vreti sa ne strangem la un ceai
? Am avut calculatorul stricat zilele astea si nu am putut intra, dar am citit tot
Oare cum se simte Iana dupa operatia de vineri? Balanta_tm ce ma bucur ca ai scapat, sper si la mine sa fie doar sperietura si sa nu se complice treburile. Va pup pe toate
77BEL spune:

Buna ziua fetele.....,
Gata am revenit printre voi. Am avut o perioada mai grea... am fost un pic dezamagita si mi-a trebuit putin sa-mi revin. Am sperat ca dupa operatie o sa fie alceva, ca acum daca totul este curat si liber.... "gigeii" lui o sa ajunga la tinta si ...... gata ceva va prinde viata.... dar se pare ca nu-i asa de usor... sau poate mie asa mi-e dat ..... Dar gata, acum cred ca m-am impacat cu idea, daca e sa fie bine, daca nu, nu... ce vrea Dzeu. Ca inca sper intr-o minune.... asata este alceva.....
Sa stiti ca va mutumesc tuturor (in special Uratica, Flo.Flo, Ariana, Alice.Alice....daca am uitat pe cineva scuze) celor care ati fost linga mine si m-ati sustinut.

Va pupik pe toate....
alice_alice spune:
nu am asa ca nu-mi ramane decat sa astept CM-ul
.Deja mi-am facut si un mic plan incerc 2 inseminari dupa care pauza pana la toamna si reiau cu un laparo si 2-3 inseminari si un fiv si daca nu iese renunt si pregatesc dosar de adoptie si gata.
TRYING TO MAKE A BABY !!!
AleDutulescu spune:
m facut si eu laparo! aici povestea mea!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136103
Ale