Laparascopie - 9

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mahaui spune:

buna fetelor
pai hai sa o iau cu inceputul
Uratica-de vreo 14 ani ma tot chinui si degeabaprimul an de casnicie am tot facut investigatii usoare...apoi am inceput cu histero, dupa care a urmat laparo nr 1..dupa o periooada iar histero si laparo nr2..apoi instilatii si perfuzii la Giulesti..si culmea la perfuzii aveam permeabilitate 1..dar la histero tot ne-permeabile erau trompele...in fine apoi a urmat laparo nr 3..histero iar..si apoi fertilizarile.vreo 3 numar dar la perioade de vreo 1/5 an intre ele..dupa prima fertilizare nereusita am mai facut o laparo..dupa care iar fiv...si acum in toamna am facut histeroscopie si apoi iar histerosalpingo..acum sant in hibernare..nu siu pt cat timp ..dar mai astept putin..si apoi o ultima fiv..si gata ca deja am obosit..am facut prea multe..si ..tot nu apare
Tutidana- prima laparo am facut-o cu dr Briceag la Cantacuzino, apoi urmatoarele 2 la Giulesti cu dr Marinescu, iar ultima in Iraq, iar fiv-urile 2 cu Marinescu si a3a cu Cezara Bucur

subhanAllah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

mahaui ai trecut prin multe. Sa dea DD sa fie bine si sa aveti bebelusul mult dorit. Depinde foarte mult si de varsta si ce ti-au gasit pana acum.
tutidana multumesc pentru urari si sa se intample minuni la fiecare casa.
Mai e putin si gata postul, dupa care o sa fie II la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mahaui-cu asa istoric sigur intri in cartea recordurilor!!toata stima!felicitari ptr curaj si taria de a merge mai departe!!cu siguranta vei reusi la cat de hotarata si determinata esti!!bafta multa!
balanta,angel-refacere grabnica!
fetele-la toate si bafta la bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mahaui spune:

Buna seara
Uratica mersi frumos, nu prea mai am curaj...dar inca un fiv tre sa mai fac...asta pt psihicul meu ..sa nu imi aduc reprosuri mai tarziu..
Angel33-nu am decat 31 de ani..dar eu am inceput lupta cu sterilitatea(infertilitatea) inca din primele luni de casniciedupa 3-4 luni de incercari nereusite am mers la medic...si mai departe a urmat toate acele investigatii si proceduri
cam asta e situatia mea, in fine ce o vrea Dumnezeu sa fie pe viitor e bine venit si primit si daca vine bb si daca nu vineasa gandesc acum..daca ma intrebai acum cativa ani ..as fi fost foarte revoltata la ideea de-a nu avea bb...acum varsta isi spune cuvantul...sau poate intelepciunea capatata de-a lungul anilor

subhanAllah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria83 spune:

buna fetelor va pupilicilesc pe toate
eu am fostplecata nu prea am intrat
va doresc Un Paste cat ma Fericit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Buna fetelor, cum va simtiti azi? Nu vreti sa ne strangem la un ceai? Am avut calculatorul stricat zilele astea si nu am putut intra, dar am citit tot Oare cum se simte Iana dupa operatia de vineri? Balanta_tm ce ma bucur ca ai scapat, sper si la mine sa fie doar sperietura si sa nu se complice treburile. Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77BEL spune:

Buna ziua fetele.....,

Gata am revenit printre voi. Am avut o perioada mai grea... am fost un pic dezamagita si mi-a trebuit putin sa-mi revin. Am sperat ca dupa operatie o sa fie alceva, ca acum daca totul este curat si liber.... "gigeii" lui o sa ajunga la tinta si ...... gata ceva va prinde viata.... dar se pare ca nu-i asa de usor... sau poate mie asa mi-e dat ..... Dar gata, acum cred ca m-am impacat cu idea, daca e sa fie bine, daca nu, nu... ce vrea Dzeu. Ca inca sper intr-o minune.... asata este alceva.....
Sa stiti ca va mutumesc tuturor (in special Uratica, Flo.Flo, Ariana, Alice.Alice....daca am uitat pe cineva scuze) celor care ati fost linga mine si m-ati sustinut.

Va pupik pe toate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_alice spune:

Bine ai revenit BELL ne era tare dor de tine
Azi la mine e Z32 si semne de nu am asa ca nu-mi ramane decat sa astept CM-ul .Deja mi-am facut si un mic plan incerc 2 inseminari dupa care pauza pana la toamna si reiau cu un laparo si 2-3 inseminari si un fiv si daca nu iese renunt si pregatesc dosar de adoptie si gata.

TRYING TO MAKE A BABY !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AleDutulescu spune:

m facut si eu laparo! aici povestea mea!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136103

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Uratica m-am intors si astept intrebarile alea cu care ma amenintai.

Mergi la inceput