Laparascopie - 9

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

iana-pe tine o sa sar dupa operatie cu intrebari!!multe multe!!
asa ca iti doresc o interventie usoara si recuperare grabnica!iar pe urma un fiv reusit cu 2!
flo.flo-tu cum esti??nu ti-au venit rusii??macar tu sa ramai graviduta dupa laparo..
arianna-
bell-nu ne dezamagi-hai fa-ti aparitia!curaj!viata asa cum e..usoara grea trebuie traita!!hai capul sus si mergem inainte!
alice-bafta si tie!
la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutidana spune:

Buna fetelor,urmeaza sa fac operatie laparo cu dr Tutunaru ,si imi este o frica de mor,vroiam sa va intreb cam cat se da ptr o astfel de operatie,astept PM.Multumesc mult si sa auzim cat mai repede de cat mai multe burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria83 spune:

buna fetelor
va pupic pe toate scuze ca nu am mai intrat
puuuppp uratica,bell,iana-mari,flo-flo, bizta... pe toate
iana cate zile de recuperare iti trebuie dpa laparo? adica la cate zile iti da voie sa iti reiei fufu?
fetelor a facut cineva laparo cu d-nul Niculescu?la giulesti... cum e?cand ii dau banii inainte de operatie sau dupa?la nanestezist? la asistente
va rog mult de tot
eu tre sa mai astept ca am bvb cu dr si mi-a zis sa vn dupa sarbatori ca dr Niculescu intra in concediu si revine dupa Paste...
si mie imi este la fel de frica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

buna dimineatza fetele

Uratica, la mine nu au venit rusii pentru ca sunt in z24 din 28, asa ca ii astept duminica (chiar de ziua mea ). Simptomeala de gravi nu am (nici macar imaginara)
Maria iti raspund eu - cand am intrebat medicul cand pot relua fufu, mi-a zis ca atunci cand o sa ma simt eu bine dar sa las sa treaca o perioada. Asa ca la 11 zile dupa operatie mi-am reluat activitatea si a fost ok in sensul ca nu m-a durut nimik. Cat despre bani, la anestezist i-am dat imediat inainte de operatie ptr ca a venit la mine sa-mi puna diverse intrebari, la asistente care cum se perinda pe la mine, iar la dr. i-a dat sotul meu imediat dupa operatie. Si sa nu iti mai fie frica ca nu este asa de speriat.

o zi frumoasa la toate fetele

Sper ca in curand o sa fiu si eu
http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

neatza.....

Flo.....nu te mai gandi...poate vei avea cel mai frumos cadou de ziua ta.... Doamne Ajuta !!

apropo......eu am reluat fufu....in ziua cand mi-a scos firele...deci la o sapt.....

....pt toate fetele

_

Lupta cu kg !!!

Cand o vrea Bunul Dumnezeu cu ..... !!!

Mergi la inceput

hey fetele ce mai faceti???
flo.flo-cum esti??hai zi-ne ca ti-ai primit cadoul dorit de ziua ta!!
fetelor-nu va mai speriati atat de operatie!!noi suntem o gramada aici care am facut-o si suntem in viata!!
si apropo de "huta huta" eu exact ca arianna - m-am infipt repede si nu au fost probleme-la 5 zile dupa(mai stat pe-o parte..una alta..insa a fost super-am lasat toata treaba pe seama lui)!
arianna-vad ca tu te-ai pus serios pe treaba!!pe slabit si pe prestat presupun!
bell-hai fetita revino-ti!
alice-tu cum mai esti??
si un sfat fetelor-banii sa-i dati dupa operatie!daca nu va convine ceva,puteti sa scadeti din tarif!bitza,maria-bafta multa!
iana-pe tine te astept cu sufletul la gura!sunt tare curioasa!!iti tin pumnii!
la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Uratica ,in noaptea asta plec.Bun sfat cu banii

Mergi la inceput

iana-tin pumnii si te astept cu vesti proaspete!!sa-ti revii repejor dupa operatie si sa incepi fiv-ul norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria83 spune:

iani bafta multa sa ne spui mai multe cand te intorci...
ms uratica...
sper sa nu am problee mari si sa ma reapuc de treaba repede si sa ma ajute Dumnezeu si cu folos...
pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Maria,Uratica multumesc

Mergi la inceput