Laparascopie - 9
Raspunsuri - Pagina 16
iana_mari spune:
Alice si eu urmeaza sa fac laparo vineri cu dr. Codreanu.
Desi sunt la a treia laparo recunosc ca am inca emotii.
Ziceai ceva de apa,unde sa o iei la reanimare sau sa o ai pur si simplu in geanta?
Cum ti s-a parut dr. Codreanu ?

flo.flo spune:
buna dimineatza fetele
Bitza, vreau si eu o gura de cafea pls ![]()
Iana_mari iti tinem pumnii ptr vineri si te asteptam cu vesti bune. dar de ce ai facut 3 laparoscopii?
Pup toate fetele si sa aveti o zi minunata 
Sper ca in curand o sa fiu si eu 
http://.
bitza20 spune:
flo.flo cu mare drag te astept la mine acasa, sa stam pe terasa, langa padure si sa savuram o gura de cafea. Apropo de cafea, auzisem pe cineva ca are cafea de la Gano , care de fapt nu e cafea e un fel de ciuperca cu multe vitamine cu gust de cafea, cica e tare buna, a incercat cineva?
Alice, sunt si eu curioasa, de ce iti trebuie o sticla de apa, ai voie sa bei dupa operatie?
Iana Mari, mult success la operatie, sa tea jute DD sa fie totul bine si sa-ti revii repede. Si eu trebuie sa merg la o celioscopie cat de curand, deocamdata astept prima zi de CM.Tu macar ai experienta celorlalte 2 si stii cam cum e, eu am experienta unei operatii clasice si sincer sunt cam speriata , dar cu ajutorul lui DD vom trece tote peste obstacolele aparute in viata noastra. 
iana_mari spune:
Flo-flo prima a fost de diagnostic-trompe infundate cu hidrosalpinx,mi-a dat ragaz 6 luni pt. a ramane natural,nu am ramas.
A doua care trebuia sa-mi scoata trompele pt.Fiv cu dr. Tutunaru,dar probabil ia fost lene si le-a clipsat,iar acum o fac sa-mi scot trompele pline cu hidrosalpinx voluminos si pt. a incepe tratamentul fiv in conditii optime.
flo.flo spune:
hmmm bitza m-am si imaginat ptr o secunda la tine pe terasa langa padure; ce frumos ar fi.... dar din pacate sunt tot la birou si muncesc
ma multumesc cu o cafea virtuala
. Cat despre cafeaua aia de la Gano (?) eu nu am auzit. Cum adica e o cipuerca?
Iti spun eu despre apa: si eu am luat-o dupa mine la reanimare si bine am facut cand mi-am revenit din anestezie imi era o sete .... si mi-au zis doar sa-mi umezesc buzele un pic, dar cand am vazut eu ca nu e nimeni pe langa mine, am baut cateva guri zdravene - noroc ca nu am vomitat. bine, eu nu iti recomand sa faci ca mine (sa bei multa) ca s-ar putea sa vomiti. dar poti sa-ti umezesti buzele.
Iana, imi pare rau. of, prin cate ai trecut. trompele astea... fiv-ul il faci la giulesti? ai idee cam cat te costa asa in total?
Sper ca in curand o sa fiu si eu 
http://.
iana_mari spune:
Flo iti pot spune cat costa fiv-ul ca sunt posesoarea a doua bucati.
1400 EURO LA GIULESTI + tratamentul care depaseste 1000 euro,depinde de caz + analizele.
bitza20 spune:
E normal sa ai emotii, si cand mergi la un simplu control ai emotii, ce sa mai vorbim de operatii. Sa speram doar ca nu ne vor coplesi, ca vom stii sa le facem fata. Si mie imi este foarte frica, nu am cuvinte sa descriu cat de frica imi este, mai ales ca am avut o experienta nu tocmai placuta data trecuta si am stat foarte mult in spital, 3 saptamani. Bine ca a trecut, acum sa vedem cum trecem peste ceea ce ne asteapta. Sunt sigura ca va fi mai usor. Curaj si Doame ajuta pe fiecare care trebuie sa faca vreo astfel de interventie.
uratica spune:
buna fetele!
bitza las ca treci tu si peste asta!si..eu nu te sfatuiesc sa bei apa dupa...ma mir cum fetelor care au facut asa nu li s-a facut rau!insa..mobilul si banutii sa ii ai la tine!ptr ca mie mi s-a intamplat sa mi se umble in geanta!asta v-o zic asa ca picanterie desi e adevarata chestia!!tipa care mi-e umblat in geanta mi-s folosit si samponul,prosopul,crema de corp..asa ca..aviz amatoarelor!!eu eram asa de fericita ca nu a scos dr-ul nimic din mine..incat m-a bufnit rasul cand am aflat si cand am vazut ca mi se umblase in geanta!!![]()
asa ca dragutele-nu conteaza operatia in sine..cum ne simtim dupa..ptr ca vom rezista si vom suporta absolut tot!!deci ceea ce eu va doresc e ca operatia sa aiba un rezultat beton!!cel dorit de voi si cel care va va conduce la bebe!