Laparascopie - 9
Raspunsuri - Pagina 15
Arianna_M spune:
Oana...scrie 10 mesaje ....k a sa nu le mai ai moderate si sa te "vedem " in timp real...![]()
Balanta...bine ai venit si tu printre noi....
....e valabil si pt tine cu mesajele......iar referitor la operatie sa nu iti fie frica.....sonda...depinde de medic da ti-o pune sau nu....iar recuperearea se face foarte repede...dupa o sapt.zici k nici nu ai fost opertata.....![]()
intreaba-ne ce mai vrei sa stii....si noi iti vom spune
Succes !!!
Asteptand un ingeras!
Viitoare
.....cu
.....Te rugam Doamne
bitza20 spune:
Oana, bine ai venit printre noi, te opereaza chiar inainte de paste? Si eu trebuie sa fac o celioscopie dar trebuie sa astept prima zi de CM si apoi sa sun sa ma programeze. Sper sa nu pice exact de Paste, ca iti dai seama ca nu-l pot suna pe medic si ar trebui sa mai aman o luna, iar asteptarea asta e grea tare
. Eu ma operez la Iasi, daca am retinut bine si tu esti din iasi, unde te operezi, la ce medic? Va
pe tote fetele si duminica placuta
bitza20 spune:
Balanta....sonda sa fie ultima ta grija, crede-ma ca nu e nimic dureros sau incomod. Daca medicul hotaraste sa-ti puna nu te speria ca nu ai de ce.Acum 2 ani eu am fost oprerata clasic la cluj de endometrioza, care mi-a cuprins si vezica urinara si a trebuit curatata si ea. Termenul de vindecare al vezicii este de 3 saptamani, deci eu 3 saptamani am stat cu sonda. Cand mergeam la plimbare, imi luam posetica dupa mine
Singura ta grija e sa o golesti ca sa nu ai de carat dupa tine. Cand mi-a scos sonda am simtit ceva, ca o cipitura, dar nu m a durut tare, tinand cont ca am avut-o 3 saptamani, saracuta s-a prins acolo, in cazul tau nu cred ca se pune vb de atata timp.Si eu trebuie sa fac o celioscopie cat de curand, astept sa vii cu vesti bune si sa-mi povestesti si mie cu a decurs operatia. Sa nu-ti fie frica, o operatie clasica e mult mai "traumatica" decat o laparoscopie.Iti doresc multa sanatate si curaj . Doamne ajuta 
alice_alice spune:
pe intreaga operatie,la trezire veti avea 2 incizi mici in parti si 1 un buric (in cea din buric sa introdus o lumina albastra si in parti instrumentele),a si era sa uit luati-va o sticla cu apa la voi.Cam astia sunt pasi inainte de operatie facuti de mine.Dupa trezire vor veni din nou anestezistul si dr sa vada cum va simtiti si dr va va spune ca a descoperit si efectuat in timpul operatiei.Cat despre atentie o puteti da inainte sau dupa operatie eu am dat dupa,inainte s-ar putea sa nu primeasca si nu uitati de asistente si ele tr stimulate.Daca dupa operatie te simti bine in maxim 2 ore vei fi dusa in salon.Cat despre sonda stati linistite nu doare iar eu nu am avut nici usturimi dupa la urinare si m-am simtit si bine dupa operatie nu am zacut la pat miscarea este f buna dupa mai ales ca esti balonata de la gazul pe care il introduce in burta si putin unflata in dreptul inciziilor. Cat despre onorari eu am dat 4 la dr,1,5 la anestezist si la asistente cate o 100.SI BINE ATI VENIT PRINTRE NOI
.
TRYING TO MAKE A BABY !!!
bitza20 spune:
alice, multumim mult de detalii, sincer mie imi este mai frica de prima zi de internare decat de operatie, toate procedurile si asteptarea, emotiile, astea sunt cele mai urate 

. Dupa operatie nu-mi fac griji, ce a fost mai greu a trecut si voi incerca sa ma pun pe picioare, dar pana la operatie, ma termina sentimentele alea de frica.Tie nu ti-a facut clisma? sau nu se face in cazul laparoscopiei? iti doresc multa sanatate
alina06st spune:
Salut fetele si 
Eu ma operez in mai ca sotul vine in tara in iunie, si am zis ca e numa' bine. Sa incercam si noi vreo 3 luni natural dupa operatie. Acum, depinde si de ce gaseste medicul pe acolo, in afara de chisturi, fibrom si polip pe care stiu ca le am. Ma refer la trompe, sper sa fie bine, sau daca sunt infundate sa le poate rezolva 
Flo, ma va opera dr. Tutunaru la Elias. La noi in oras nu se face aceasta interventie si pe el mi l-a recomandat ginecologul meu de aici. Din cate am citit, pe laparascopii este intr-adevar bun. Oricum nu mi-e teama de operatie. Sigur voi avea emotii atunci, dar eu am chestia asta in cap de vreo 5, 6 ani, de cand am inteles ca e ceva in neregula. N-am facut-o mai devreme pt ca nu aveam o situatie familiala stabila. M-am casatorit anul trecut in oct. Cu sotul meu am incercat din oct 2006 si nimic, dar n-am facut investigatii amanuntite, mai ales ca medicul meu imi spunea mereu ca nu e nimic in neregula...
balanta_tm spune:
Fetelor, va multumesc pentru suport si informatii 
.
Clisma a zis ca nu imi face, dar sonda imi pune.
Mi-a zis ca Luni nu ma tine la spital, imi face niste investigatii dimineata, imi spune ce sa fac si ce sa nu fac in cursul zilei de Luni si apoi ma trimite acasa, urmand sa revin Marti dimineata pentru operatie. Cred ca e mai bine asa, decat sa ma tina in spital in pre-ziua operatiei si sa ma deprim.
Am ceva emotii, poate ca e normal sa ma simt asa. Pe de alta parte, m-am saturat de chistul pe care il am si vreau sa scap odata de el.
alice_alice spune:
Nu eu nu am facut clisma.Si intrebati dr daca puteti inregistra operatia.
TRYING TO MAKE A BABY !!!
maria83 spune:
alice tu unde ai facut laparoscopia? eu o sa o fac la giulesti la dr cocei cred...
fetelor multa bafta la bebei si la cele care trebuie sa fac laparoscpie ca mine...
Doamne ajuta!!!