Laparascopie - 9
Raspunsuri - Pagina 14
flo.flo spune:
hehe uratica - inca nu ai luat branca ursului - este oribila. am luat eu acum vreo doi ani din propie initiativa dar m-am lasat repede. dar uite ca pe multa lume a ajutat. poate totusi ar fi bine sa luam si d-astea naturiste - stiu ca rau oricum nu iti fac.
Sper ca in curand o sa fiu si eu 
http://.
Arianna_M spune:
hello....
ce fac fetele ?
eu de azi am inceput procesul de slabire....![]()
va pupic pe toate....
Asteptand un ingeras!
Viitoare
.....cu
.....Te rugam Doamne
uratica spune:
bafta arianna!hihi..ce ma distreaza!!eu ma chinui sa ma ingras iar alte fete se chinuie sa slabeasca!!oricum..mie mi-a prins bine perioada cand poate imi inventam simptome de gravideala!
asa am reusit sa ajung si eu la 50 de kg!in spital la operatii aveam 47-48..iar dupa ajunsesem chiar la 42!!asa ca..mai da la mine arianna!
flo.flo-am inteles ca pot sa si dauneze-chiar daca sunt naturiste!!asa ca..nu-s ce sa zic..si daca zici ca sunt naspa la gust-eu nu ma indur....
da-bag acid folic-desi si ala e greu de inghitit!
fetele
si bafta in toate!mai ales la fabricat bebei!
bitza20 spune:
Buna fetelor, am vazut ca sunteti mai in tema decat mine cu tratamentele naturiste. Spuneti-mi si mie, branca ursului nu e pt barbati...eu asa auzisem. O asistenta mi-a recomandat sa iau, dar sincer imi este cam frica sa nu-mi faca rau. Stiu un cuplu care nu puteau avea copii si dupa 5 ani de tratamente naturiste, tipa a ramas insarcinata. Uratica.........te inteleg perfect in ceea ce priveste gustul acestor tratamente. Si eu sunt la fel, nu-s in stare sa iau o pastila normala,da sa-i mai simt si gustul....biact
Cu toate astea parca as incerca sa fac un tratament, poate cine stie, imi va fi mai bine. Ma gandeam dupa operatie sa incep un tratament naturist, trebuie sa caut un medic pe aici pe la mine care sa-mi recomande ceva ca sincer nu as vrea sa le iau de capul meu. Va
pe toate si sa aveti parte de un sfarsit de saptamana relaxant.
alina06st spune:
Buna fetelor, din ce stiu eu, homeopat e altceva decat naturist. Am cunoscut persoane care au fost foarte multumite de tratamentele recomandate de medicul homeopat. Pe acestea trebuie sa ti le racomande un medic. Pe cele naturiste le mai poti lua si de pe internet din experienta altora. Eu iau din astea naturiste pt chisturi si pt fibrom (3 tincturi). Deocamdata nu stiu daca m-au ajutat cu ceva, ca iau doar de 1 luna si trebuie sa iau 2 luni si apoi sa fac pauza. Mai iau si luna asta si apoi, in mai oricum tre sa fac laparoscopia. Oricum inainte o sa ma duc sa-mi mai faca o eco sa vada exact inca o data ciorchinele de fibrom si chisturile. Mi-a zis medicul ca vrea sa aiba poza aia cand opereaza. Chiar sunt curioasa sa vad daca o sa vada ceva vreo diminuare. Si mai beau ceai destul de mult. Cam 1 l si ceva pe zi. Din cand in cand iau spirulina. Am avut impresia ca imi regleaza tranzitul intestinal si mai ales somnul. N-am probleme in ale inghiti... Cat despre homeopat o sa caut si eu. La noi in oras din cate am auzit doar unul ar fi mai recomandat, mai bun. O sa ma mai interesez. Va pup.
flo.flo spune:
uratica, si eu m-am chinuit mult timp sa ma ingras - aveam constant 44 kg. Dar acum 2 ani m-am lasat de fumat si am inceput si eu sa mananc mai bine si sa mananc dulciuri si m-am ingrasat. Acum am 51 kg si sunt foarte mandra de reusita mea numai ca acum imi e teama ca nu ma mai opresc.
Mananc in continuu si cu pofta - sper sa reusesc sa ma mentin.
Alina, am inteles ca te operezi in mai - la ce medic te operezi, la ce spital?
Bel, esti suparata pe noi? de ce nu mai intri?
week-end placut la toate fetele
Sper ca in curand o sa fiu si eu 
http://.
alice_alice spune:
Scuze ca nu am mai intrat de ce va timp.imi pare rau de BELL si ARIANNA ca nu au ramas[gravi,nici eu nu cred ca am mai multe sanse.Ultima eco am facut-o luni si aveam pe os 1f de 18,9 si E de 9,5 si simteam niste intepaturi iar dr a zis ca sunt de la ovulatie,asa ca am prestat 2 zile la rand si am amanat IA pe luna viitoare.In ceea ce privesc naturistele am facut colectie de ceaiuri,tincturi si pastile,si intradevar au un gust de
.mai putin pastilele mie de la vit E si maca mia crescut E si am inceput sa simt cand ovulez.
.
TRYING TO MAKE A BABY !!!
balanta_tm spune:
Buna fetelor
. Eu sunt noua pe forum, dar ma simt minunat printre voi.
Am nevoie de suportul vostru. Marti sunt programata pentru laparoscopie ovariana (in Timisoara). Ma cam tem de interventie, e totusi o operatie. Cel mai tare imi e groaza de sonda urinara. Imi spuneti, va rog, la ce sa ma astept ca si evolutie a acestei operatii?
Pentru a respecta regulile forumului si sa nu scriem 'public' despre cat 'cotizam' la medici, va rog, spuneti-mi pe mesaj privat cat ar trebui sa dau la medicul ce ma opereaza si cat ar trebui sa dau la medicul anestezist?
Va multumesc mult, fetelor si sper ca laparoscopia sa imi iasa bine.
m15tutus spune:
Buna fetelor....eu sunt Oana si sunt noua pe aici...asa ca pt prima data am emotii. nu stiu cu ce sa incep 
de fapt am aceeasi problema ca multe dintrei voi si anume ca nu pot ramane insarcinata. Am mai bine de 4 ani de cand fac tot felul de tratamente si nimic
....si tot mi se spune sa stept...sa astept....insa eu m-am saturat sa astept. Povestea mea e lunga asa ca nu are rost sa va plictisesc inca de la inceput.....poate pe parcurs
Ca sa fiu mai concisa....dupa multe incercari nereusite am decis sa merg in Ungaria pt FIV...si acolo alte analize si alta distractie....pana la urma doctorul mi-a recomandat sa ma intorc in tara sa fac o laparoscopie si dupa ce am rezultatele sa iau din nou legatura cu el.
Deci problema mea acum e legata de aceasta interventie....si din cate am citit sunt multe dintre voi care ati trecut prin asa ceva....poate imi spune si mie cineva mai multe ca sunt un pic speriata...sunt programata pt data de 17 aprilie
Deocamdata atat....Va
si sper sa ma acceptati printre voi
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alice_alice Arianna am eu o cura de slabit care la nasu nostru a dat roade daca vrei ??!!este dieta disociata RINA. [/left] TRYING TO MAKE A BABY !!!![]() |
Alice....merci frumos.....
....eu iau niste pastile pe baza de plante....care la mine au dat rezultate foarte bune.Oana...bine ai venit....

Asteptand un ingeras!
Viitoare
.....cu
.....Te rugam Doamne