Laparascopie - 9

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..si in somn viu si te bantui de nu vii cu 2 liniute!
usor al toate 3!tie si bebelinelor!
noapte buna fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Z1........
ne apucam de slabit.....si bb sa vina cand vrea el.....nu are rost sa mai fortez lucrurile.....
V-am pupat pe toate si spor la facut bb-ei...

Asteptand un ingeras!

Viitoare .....cu .....Te rugam Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

arriana, imi pare rau....nu stiu ce sa mai zic

uratica, eu ce sa fac, am prestat luna asta dar nu asa de mult pe cat as fi vrut...acum astept rezultatul, sunt in z18, deci mai am de asteptat inca vreo 10 zile ....

va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa

Sper ca in curand o sa fiu si eu
http://.

Mergi la inceput

arianna-nu pot sa cred!!!!!!off Doamne!!!!!nici prin cap nu imi trecea ca tu nu ai reusit!!
mama lor de bebeline!!las ca vin ele luna viitoare!ca altfel stau la panda cu si e vai de ele daca nu isi fac aparitia!
hai iubita capul sus-uite o ptr tine!
flo-nu conteaza cat de mult ai prestata!eu zilnic am prestat toata luna!si..stat cu cracii pe pereti jumate de ora..si tot nimic!!asa ca..de o fi sa fie-va fi!indiferent cat de putin sau mult ai prestat!
eu acum vroiam sa ma indrept catre fiv!dar inca nu sunt pregatita sufleteste in eventalitatea unui esec..asa ca..acum iau branca ursului,tinctura de marar si tinctura de salvie-asta mi-a recomandat un dr de aici ptr trompe..acum sa vad ce o fi!iar sotul imi zice sa nu ma mai gandesc asa des la bebe si sa ma comport natural!ca am ajuns sa fiu un robotel cand facem......ii zic stai asa,nu e bine asa...fa asa..!hihi..acum ma distrez si eu cand revad scenele!ma bucur insa ca el e binedispus mereu si ma sustine indiferent ce pitic mi se pune mie pe creier!!iar treaba cu prestatu zilnic!a zis ca el o aproba si o sustine ptr inca vreo 20-30 de zni de acum incolo!
ei..fac si eu acum haz de necaz!
fetelor-eu incerc de 11 ani sa am un bebe si tot nu renunt la idee!!nu va mai amarati singure viata!acceptati ca asta e situatia si ganditi-va la pasul pe care il veti face in continuare!insa traiti mereu cu speranta in suflet ca va veti tine puiutul in brate!!si asa veti reusi!vom reusi cu toatele!
hai bell-fa-ti aparitia,nu te da batuta acum la inceput de drum!
arianna-despre tine citesc mereu-ptr ca mi-a atras atentia faptul ca vrei gemelase!si am prins tare drag de tine si de ele!stiu ca esti o fire ff vesela si optimista!esti puternica si cu siguranta iti vei reveni repede!
o zi buna fetelor!

Mergi la inceput

uratica m-am amuzat copios citind ce ai scris despre . din pacate eu nu prea ma mai amuz - am devenit si eu un robotel - mai ales in perioada ovulatiei sunt foarte serioasa asa - parca nu mai este nimik fun. am impresia ca-l alerg pe sot prin casa toata ziua .
cat despre fiv, daca nu te simti pregatita sufleteste, eu zic sa mai astepti un pic, cateva luni. si eu m-am gandit la fiv, dar nu sunt pregatita, inca sper ca reusesc natural. si simt ca pana la urma o sa reusesc.
spune-mi te rog despre tratamentul asta - eu nu stiam ca exista tratament naturist ptr trompe. stiam ca branca ursului este buna ptr fertilitate dar nu stiam ca este buna in cazul trompelor. cine ti l-a recomandat : de unde "de aici""? m-ar interesa si pe mine - hm si stiu ca de la tinctura aia de marar cresc si sanii

bel, unde esti. hai nu mai fii suparata si vino la o barfa mica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uratica

arianna-nu pot sa cred!!!!!!off Doamne!!!!!nici prin cap nu imi trecea ca tu nu ai reusit!!
mama lor de bebeline!!las ca vin ele luna viitoare!ca altfel stau la panda cu si e vai de ele daca nu isi fac aparitia!
hai iubita capul sus-uite o ptr tine!

arianna-despre tine citesc mereu-ptr ca mi-a atras atentia faptul ca vrei gemelase!si am prins tare drag de tine si de ele!stiu ca esti o fire ff vesela si optimista!esti puternica si cu siguranta iti vei reveni repede!
o zi buna fetelor!

....Sunt in continuare vesela si optimista.....asta este....stie DD cand sa ne trimita ingerasul sau ingerasii....
vroiam k luna viitoare sa fac IA....dar imi pleaca sotul din tara...aproape toata luna....asa k nu are rost.....am zis sa nu mai fortam lucrurile.....sa vina de la sine.....
deocamdata ma concentrez pe slabit......vine vara si eu nu am cu ce sa ma imbrac.....

pupici........pt o fata frumoasa....

Asteptand un ingeras!

Mergi la inceput

Flo.....iti tin pumnii.....

Asteptand un ingeras!

Mergi la inceput

flo.flo-eu sunt din brasov("de aici") si mi le-a recomandat un dr homeopat!incearca si tu sa vezi in orasul tau ce iti zice un dr homeopat..dar nu incerca sa le iei dupa ureche,fara sa ti le recomande un dr..ptr ca iti pot dauna in loc sa-ti faca bine!se iau in functie de analizele medicale!deci..bafta!poate reusesti natural luna asta!
arianna-
bell-treci aici la apel!gata-ti-ai plans destul de mila!ajunge!
alice,fetele-

Mergi la inceput

Arianna, bravo imi place de tine ca esti vesela si optimista - asa trebuie ca sa reusim
uratica, eu nu prea am incredere in astea naturiste dar daca as gasi un medic bun si mi-ar recomanda, poate as incerca.

o zi frumoasa la toate fetele

Mergi la inceput

hihi..flo-eu am incredere in naturste,dar am o problema in a le ingera-bea!ptr ca sunt bleach!inca nu am luat nimic..insa stiu ca am luat odata sirop de patlagina ptr tuse..si nu mi-a mai trebuit nica de atunci!
asa ca..totusi cred ca renunt la idee si nu le iau!desi mi le-a recomandat un dr homeopat..tind sa cred ca e doar un experiment-ceva de genul-sa vedem ce-o sa iasa!!si m-am saturat sa fiu cobai,sa experimentez pe propriul corp si propria-mi sanatate!
asa ca..iau doar acid folic si cam atat!si incerc sa ma obisnuiesc cu ideea unui fiv!
arianna,bell,alice

Mergi la inceput