Din nou despre Dan Puric
Raspunsuri - Pagina 2
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Va rog frumos explicati'mi si mie ce vrea Puric sa spuna: Stiti ca, in fizica atomica, in ultima perioada, s-a reluat ideea de numar imaginar. Cu numarul real faci asa: unu cu doi fac trei. Clar. Daca stam numai in spatiul realitatii suntem pierduti. Realitatea este meschina. Eu trebuie sa fiu lucid si sa acced la ideea de virtualitate. Eu imi imaginez ca raportul dintre numarul imaginar si numarul real imi creaza numarul complex, adica o realitate noua, datorita faptului ca am indraznit. Eu nu pot decat sa spun ca toata "opera" acestui ex-mim pot fi descrisa perfect cu ajutorul numerelor irationale. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Cred ca mai degraba l-a citat pe Leibniz,G.W,:
Numarul imaginar este o resursa rafinata si minunata a spiritului uman,aproape un amfibian intre a fi si a nu fi.
denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui b.nica
Cred ca mai degraba l-a citat pe Leibniz,G.W,: Numarul imaginar este o resursa rafinata si minunata a spiritului uman,aproape un amfibian intre a fi si a nu fi. |
search dupa 'numar imaginar', rezultatul 2 .
b.nica spune:
citat din mesajul lui xenocid Va rog frumos explicati'mi si mie ce vrea Puric sa spuna: Stiti ca, in fizica atomica, in ultima perioada, s-a reluat ideea de numar imaginar. Cu numarul real faci asa: unu cu doi fac trei. Clar. Daca stam numai in spatiul realitatii suntem pierduti. Realitatea este meschina. Eu trebuie sa fiu lucid si sa acced la ideea de virtualitate. Eu imi imaginez ca raportul dintre numarul imaginar si numarul real imi creaza numarul complex, adica o realitate noua, datorita faptului ca am indraznit. Eu nu pot decat sa spun ca toata "opera" acestui ex-mim pot fi descrisa perfect cu ajutorul numerelor irationale. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Urmand firul logicii tale nici pt. tine si nici pt.Puric numarul complex nu va caracterizeaza:daca pe el l-ai descris cu ajutorul numerelor "irationale" pe tine te-ai plasat automat in cele reale,strict.
xenocid spune:
B.nica numerele imaginare sint doar o "licenta poetica". Sint de fapt numere complexe cu partea reala = 0. Evident actorasul tau nu face legatura dintre numerele imaginare si cele complexe. Dar hai de dragul metaforei sa'l urmarim pe puric:
Eu imi imaginez ca raportul dintre numarul imaginar si numarul real imi creaza numarul complex
Poate la pantomima se intampla asta deoarece in matematica raportul de mai sus e tot un numar imaginar.
Stiati (tu si Puric) ca orice numar real e si un numar complex?
Editat tot de - b.nica on 21/12/2012 23:59:59
b.nica spune:
Uite Xeno unul din motivele pt. care imi editez frecvent raspunsurile:este frustrant cand iti dai seama ca nu a fost perceput mesajul din spatele cuvintelor iar atunci cand te straduiesti sa-l redai mai clar apare saracit de fond.
Imi este f. clar ca refuzi cu obstinatie sa te desprinzi din concret,real,fie si numai pt. o clipa.Probabil formatia ta profesionala sau poate niste cicatrici mai vechi iti dau impresia ca daca iesi din realitate te dezintegrezi.
denizel spune:
citat din mesajul lui b.nica Uite Xeno unul din motivele pt. care imi editez frecvent raspunsurile:este frustrant cand iti dai seama ca nu a fost perceput mesajul din spatele cuvintelor iar atunci cand te straduiesti sa-l redai mai clar apare saracit de fond. Imi este f. clar ca refuzi cu obstinatie sa te desprinzi din concret,real,fie si numai pt. o clipa.Probabil formatia ta profesionala sau poate niste cicatrici mai vechi iti dau impresia ca daca iesi din realitate te dezintegrezi. |
B.nica, felicitari, ai mai psihanalizat pe unu' . Inceteaza odata, te roooog, e ultra penibil ce faci!!!!
De data asta degeaba stergi, na!
Am sa scriu adminilor si am sa-i rog frumos sa lungeasca Regulamentul cu inca un punct: strict interzisa psihanaliza interlocutorului!!!
Andrada spune:
citat din mesajul lui b.nica sau poate niste cicatrici mai vechi iti dau impresia ca daca iesi din realitate te dezintegrezi. |
Poate e vorba ca si la ciinele Lilandei de lipsa de afectiune? A nu, pardon, Lila zicea ca are de-a face cu sterilizarea. Aia da cicatrice!
B.nica complex, real, sau concret, loviturile la turloaie nu dau bine,
A
b.nica spune:
Andrada cred ca te referi la "loviturile la turloaie"pe care le aplica Xenocid neobosit mai ales aici pe acest subforum.
Daca te referi la mine uite fac traducerea raspunsului pe care l-am dat lui:pentru cineva cu o atitudine atat de pozitiva si care sanctioneaza mai mult sau mai putin elegant raspunsurile care ies din tiparele lui, am crezut ca daca totusi frecventeaza subforumul unde se discuta despre credinta probabil ca o face pt. niste raspunsuri.
Acum nu stiu ce o fi scris Denizel ca eu nu mai citesc posturile agresive cu care ma bombardeaza peste tot unde vede nick-ul meu(si-mi feresc instictiv "turloaiele"), poate te-a derutat ea.
denizel spune:
B.nica, repeta dupa Dan Puric: 4 picioare bine, 2 picioare rau. 4 picioare bine, 2 picioare rau, 4 picioa ...
P.S. Daca doresti sa imi raspunzi, fa un efort si raspunde-mi aici, unde m-am adresat tie. Daca imi vei raspunde pe subiectele unde eu nu scriu sau nu ma adresez tie, subiecte care de altfel nu au nici o legatura cu Dan Puric, o sa devii de poveste si cu asta, nu numai cu ne-asumarile spuselor .
Tzuni spune:
avem voie sa radem in soapta la subiectu asta?
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE