Din nou despre Dan Puric
Raspunsuri - Pagina 3
sorana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni avem voie sa radem in soapta la subiectu asta? _ Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE |
Dar tare avem voie sa radem?
Greu cu numerele astea nene
ce numar te caracterizeaza? i sau 8?
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera īntr-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
b.nica spune:
citat din mesajul lui Tzuni avem voie sa radem in soapta la subiectu asta? |
Tzuni poti sa razi cat te duce inima dar eu nu vad nimic de ras,poate pt. ca umorul meu cam sufera in ultimul timp si chiar as avea nevoie.
buli spune:
ce ris in soapta?
e risu'-plinsu' - ceva de groaza
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
kokiy spune:
Total offff topic,da' nu ma pot abtine
Alo ?
- Da !
- Institutul international de astrofizica, spectroscopie nucleara, prospectiuni intergalactice, studiul quasarilor si determinarea universurilor ciclice cu structura toroidala ?
- Da, noi suntem !
- Cu Gogu de la cazane, va rog.
Si Mihaita are nevoie de voi!
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
iileana spune:
tot off topic
citat din mesajul lui sorana ce numar te caracterizeaza? i sau 8? |
Ce intrebare!!!!
C.N.P.-ul, of corz.
Ca, dealtfel, si pe Gogu de la cazane () si pe Dl. Puric.....
b.nica spune:
Kokiy,iileana, ma bucur ca sunt oameni care ma ajuta sa cred ca nu am pierdut legatura cu realitatea!
ni-na spune:
O fi el ex-mim ca sa citez o persoana de pe aici dar inca gandeste si vorbeste frumos si corect romaneste.Prevad rosii insa chiar il apreciez.In presa asta saturata de pseudo vedete ,el e un OM.Pentru Dumnezeu,sunt atat de putini care nu si-au pus poalele-n cap incat am ajuns sa ii apreciez normalitatea.
b.nica spune:
Iar a facut un regal la tv!
Am observat ca sunt multe persoane care il apreciaza.
A spus ca intotdeauyna multe adevaruri.
In legatura cu poluarea mintii prin tv(stiri negative,crime,violuri,incesturi,etc.) din unele televiziuni a spus simplu si pe drept(pot confirma!):cei cu suflet de crestini adevarati nu se uita!
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui b.nica Iar a facut un regal la tv! Am observat ca sunt multe persoane care il apreciaza. A spus ca intotdeauyna multe adevaruri. In legatura cu poluarea mintii prin tv(stiri negative,crime,violuri,incesturi,etc.) din unele televiziuni a spus simplu si pe drept(pot confirma!):cei cu suflet de crestini adevarati nu se uita! |
Am īnteles: nu te uiti la stiri urāte, socante ca sa nu īti tulburi echilibrul sufletesc... si eventual te uiti exclusiv la imagini paradisiace, cu pasarele, floricele, norisori... Ei, si dupe aia poti spune mai linistit: "uite, ce frumoasa e Creatia, lumea, natura, viata".
... Ce bine ar fi ca urāteniile lumii sa dispara daca nu ne uitam la ele
La urma-urmei, poate ai dreptate: daca nu te uiti la lucruri rele, nu stii de ele si e ca si cum n-ar exista .