Din nou despre Dan Puric
Raspunsuri
ham spune:
Maaaare circar!
Fix o beserica ne lipsea!
Da' boboru' roman e 85% ortodox, chit ca calca pe la biserica doar in situatii speciale: nunti, botezuri, inmormantari, cand ne imbolnavim, imbatranim, avem belele-n familie. In rest, atei practicanti (am mai scris-o, ia vedeti cat la suta din romani s-au spovedit in ultimul an, caci ala e procentul de credinciosi!) ce pasteaza fatada de credinta, ca "ce zice lumea?".
b.nica spune:
Da Ham, daca "el este circar" atunci tu esti om de cultura !Ce sa mai zic ?
Sunt convinsa ca nu te-ai obosit sa citesti tot articolul;raspunsul din finalul dialogului este minunat.
Tu te dai drept ardelean, ai vazut unde a spus ca-si construieste vila?
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica http://www.cotidianul.ro/dan_puric_povesteste_pentru_cotidianul_cum_strange_bani_sa_si_faca_manastirea_memoriala-73163.html |
http://vintilescu.blog.cotidianul.ro/2009/02/12/mentalitatea-saraciei-dumnezeu-si-aprodul-puric/
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
http://vintilescu.blog.cotidianul.ro/2009/02/12/mentalitatea-saraciei-dumnezeu-si-aprodul-puric/ |
Presupun ca nu subiectul in sine ci poate autoarea lui te-a determinat sa-l citezi pe acest neicanimeni Vintilescu.
Au fost multi care incercand sa iasa in evidenta au crezut ca le iese sa scuipe in sus la persoana care se situa deasupra lor,nu le-a iesit,ba mai rau.Cam asa si cu Vintilescu.
Ca sa il accepti pe Dan Puric trebuie sa te intrebi in primul rand cum de a ajuns de la puric la cristal si sa gasesti un raspuns.Pentru unii acest lucru este inposibil si atunci sustin ca Dan Puric nu exista .
xenocid spune:
Nu stim exact cand a aparut Iluminismul in Europa dar putem spune precis cand s'a terminat in Romania: odata cu aparitia unui ex-mim care are raspunsuri la toate intrebarile.
O opinie argumentata si comentarii savuroase despre dan puric aici:
http://horiapatrascu.wordpress.com/2008/12/28/cine-suntem-de-dan-puric-culme-a-kitschului-nationalist/
b.nica spune:
Xenocid,ca si la Vintilescu dar cu mai mult efort;se pare ca acest Horia Patrascu are mai multa experienta(si-a luat mai mult avant deci s-ar putea sa fi evitat necazul).
O parere personala,daca la femei invidia este poate un accent de temperament, la barbati este jalnica.Am aceasta convingere, iar in ceeace il priveste pe H.Patrascu este evident deoarece se ia si de sarmantul Robert Turcescu.
buli spune:
eu nu stiu ce face cu manastirile si cu religia, dar am fost la niste spectacole de-ale lui si mi-au placut foarte foarte mult.
si mi-a placut si cartea.
unele comentarii mi se par de-a dreptul meschine
asa ca, eu personal, ramin la dan puric
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
buli spune:
nu mai vorbesc ca, potrivit "inteligentului" obicei din presa romaneasca, titlul articolului n-are nici o legatura cu interviul in sine.
dar sint oameni care citesc numai titlurile mari si incitante
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
xenocid spune:
Va rog frumos explicati'mi si mie ce vrea Puric sa spuna:
Stiti ca, in fizica atomica, in ultima perioada, s-a reluat ideea de numar imaginar. Cu numarul real faci asa: unu cu doi fac trei. Clar. Daca stam numai in spatiul realitatii suntem pierduti. Realitatea este meschina. Eu trebuie sa fiu lucid si sa acced la ideea de virtualitate.
Eu imi imaginez ca raportul dintre numarul imaginar si numarul real imi creaza numarul complex, adica o realitate noua, datorita faptului ca am indraznit.
Eu nu pot decat sa spun ca toata "opera" acestui ex-mim pot fi descrisa perfect cu ajutorul numerelor irationale.
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Xenocid,ca si la Vintilescu dar cu mai mult efort;se pare ca acest Horia Patrascu are mai multa experienta(si-a luat mai mult avant deci s-ar putea sa fi evitat necazul). O parere personala,daca la femei invidia este poate un accent de temperament, la barbati este jalnica.Am aceasta convingere, iar in ceeace il priveste pe H.Patrascu este evident deoarece se ia si de sarmantul Robert Turcescu. |
deci , noroc ca b.nica a facut obisnuita a cinspea editare , ca altfel nu reveneam asupra textului de mai sus.
E vorba, atentie, de charmantul Robert Turcescu, nu de sărmănutzul Robert Turcescu, asa cum intelesesem initial (crezand ca b.nica a mancat o litera) .
Deci, H. Patrascu e invidios pe charmul lui Turcescu, deci, logic se leaga de invitatii domniei sale. Impuscati-ma!!!