*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (208)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mira,la noi sunt tot 22-23 grade noaptea,dar o imbrac in body cu maneca lunga si pantalonas cu picior.Si o invelesc cu o paturik.Intr-o vreme intrebam si eu pe aici cum e mai bine,fiindca ii mai puneam o bluzita subtire peste body,dar cam transpira,iar cum o imbrac acum am avut impresia o perioada ca e cam subtire imbracata si ca ii e frig,pt ca noi ne invelim cu plapuma,dar e bine asa.Doarme bine si nu a racit.

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helloooo!
Am apucat sa stau si eu putin...azi a fost zi de curatenie si smotruiala, dar cine are casa boboc, eee? A venit mama si mi-a adus urzici si acum trebuie sa le si prepar, abia astept sa pap cu mamaliguta

Gecko, super aventurile cu condusul Si am vazut si reteta romantica . O sa propun si eu urmatorul concurs cu salate , iar cea uc andive chiar e super de tot, aia cu ridichi si oua

Revin, a nu am citit tot, vad ca ati avut ceva spor azi

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Simo, si eu am pus yutubul ala cu sase cai si nimeni nik, nici o reactie, eu cred ca amuza numa partea central nordica.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Mimo,, asa de bine ma dispun postarile tale ca uit de necazuri, tare-mi place cu ecsprimi!!

Gecko, tare m-am distrat cu aventurile tale la volan, parca m-ai intrebat de tratament, l-am inceput de sambata , azi e a 6-a zi, merge bine , sa vad acuma daca are ceva efect.

Azi printzesa implineste 11 luni, i-am adus cadou 7 lalele colorate galben si portocalii .
Si ninge rau!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Simo, Lyvy sunteti mortale cu youtubul Eu l-am vazut de mai multe ori, l-a inceput m-a amuzat f tare...apoi am inceput sa fac "analiza pe text" si am inceput sa ma enervez ...ca pretentii n-aveam la tiganul ala, cumva intuiam ca nu stie ce e aceea o intrebare Dar ca reporterul ala nu reusea sa-l faca sa puna o intrebare ...nici sa-i explice, nici sa-l lase in pace ...sa-l fi pus sa repete :zii dupa mine , na! Acu' nu mai rad...ca tiganul e prost, reporterul e prost desi are scoala (pesupun ) si nu prea ma mai amuza

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

1 salam=50 abdomene
2 salamuri=50 abdomene+ 50 genoflexiuni
3 salamuri=50 abdomene+50 genoflexiuni+20 semiflotari

maaaai vreti salam??

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mimo, mai mananci si acum??

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Si daca tot am luat-o azi pe aratura si va povestesc altceva decat despre Vladutz , sa continuam :
In masina, la volan, afara ploua, stergatoarele isi faceau treaba constiincioase, Teo scria tema ...aud un zgomot care suna a claxon scurt...ciulesc urechea...iar....si iar...incep sa ma foiesc, desi va spuneam ca nu-i mai bag in seama...dar eram intrigata, semaforul inca rosu..eu pe loc...cine naiba ma tot claxoneaza...si deodata imi vine ideea geniala sa vezi ca ma cunoaste cineva dar cine sa ma recunoasca daca nu cel de langa mine...si incep sa ma holbez...nu vedeam bine, pentru ca ploua...ma zgaiesc si mai tare, si incep sa zambesc ca proasta...ma aplec putin peste teo sa vad mai bine...si-l vad...un domn bine, incerca sa fie serios si sa nu ma bage in seama, usor jenat de hlizeala mea...nu-l cunosteam In fine, plec asa...nelamurita si jenata la randu-mi, dar zgomotul ma insotea ...abia la urmatoarea intersectie am realizat ca imi scartaia de fapt un stergator Si eu care credeam

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Nu mai pot de ras! esti criminala! ma duc sa-mi fac mamaliguta ca sunt gata urzicile, sac-sac

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Miradi, la mine sunt 23-24 de grade, eu stau in tricou. Stef are body cu maneca lunga si panatalonasi si botosei de casa, fara ciorapi. Vlad are doar o bluza uc maneca lunga, subtirica si pantaloni si botosei, la fel, fara ciorapi. Iar el se incalzeste des la picioare si sta mai mult descult si eu stau cu gura pe el .
Lui Stef ii mai dau body maieu si o bluzita pe deasupra si pantalon.
La somn are o salopeta cu totul si atat, fara body. Sau body maieu si pijama cu bluza si pantalon.

Zoze, bine ca ai trimis soacra acasa Cred ca erai ca spumele marii cand l-a adus asa pe Blondanet

Simo, super invitatia!! mergeti la restaurant???

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Iupiii! se mai dau premii, ceva?? o atentie, o maslina?? Gecko?
Gata, plec

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Lyvy si Simo, mi-a luat Mimo cuvintele din gura, exact asa am reactionat si am gandit si eu dupa ce am tot vazut clipul. Al meu sot insa face pipi pe el de ras si acum si toata ziua il auzi prin casa "Sase cai, doi cai frumosi etc, etc"
Miradi, la noi caloriferele nu se pot regla din buton, is de-alea vechi, cat primesti aia e. Si aiureala e ca in sufragerie sunt 25-26 de grade iar in dormitor, care are 2 pereti exteriori fiind pe coltul blocului, sunt 21-22 de grade. E super-super aiurea, mai ales cand o spalam pe Iulia, nu e ok cu asa diferenta de temperatura dar asta e. Cert e ca o tin ziua cu body-maieu subtire plus o bluza/body de bumbac cu maneca lunga, strampi cu sosete si pantalonasi scurti; iar noaptea la fel numai ca in loc de strampi are pantalonasi cu picior sau cu ciorapi. In sacul de dormit nu o mai bag pt ca nebuna se ridica in picioare cu tot cu sacul si se impiedica
A, tot pt tine: mami, eu daca-s doar muci, in afara de spray cu apa de mare si batista bebelui de max 3 ori/zi-NIMIC!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput