*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (208)
Raspunsuri - Pagina 10
bubu05 spune:
Hi, hi, ai mei nu dorm nici unul cu ciorapi
, nu suporta! Stef se trage de ei sau da din picioare pana ii scoate...si asta de cand era micut ![]()
Au papat piticii mamaliguta cu branza, cate un castron de fiecare burtica
, iar Stef a basculat din farfuria mea piure de urzici cu mamaliga, de zici ca nu mai mancase de nu stiu cat timp
. asta dupa castronelul mancat inainte 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
clauclau spune:
Hai ca m-ati amuzat tare cu salamul, abdomenele, flotarile si youtube-ul!

Bubule, la fel si ai mei copii, nu suporta nene ciorapii!
Imediat si-i trage Rebe jos!
La noi sunt 24-25 de grade si ea doarme in pijamaluta, dar dezvelita. Cum simte ca-i pun ceva pe picioare incepe sa arunce din ele ca un calut naravas asa ca m-am lasat pagubasa si n-o mai invelesc desi eu stau in pilota!
Rar cand doarme lemn mai pun o paturica pe ea dar la prima miscare o simte si o da la o parte!
Am pus niste pozici noi cu Rebe de AICI pentru cine vrea s-o vada.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA
Sufletica si Gurita!
clauclau spune:
Lyvy, LA MULTI ANI printesei tale, sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa. Sa va bucurati vesnic de ea si sa-i faceti un fratior sau surioara cat mai curand . 

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA
Sufletica si Gurita!
clauclau spune:
Maine avem zi mare iar pe crenguta. Iannis de Simonette face 1 anisor!!!! Simonette, pleaseeeee, pleaseeee intra putin peste noi!

Zoze, acum am vazut in listuta ca ai pus si povestea nasterii la mine, multumesc din suflet.

Sufletica si Gurita!
clauclau spune:
Hmmmmm, imi iau maslina, bomboana sau ce-o fi si dispar in noapte!
( a se citi "in dormitor"!)![]()
Sufletica si Gurita!
miradi spune:
Clauclau ,superba Rebe !Are niste obrajori si niste ochisori frumosi cu gene lungi

Cat mai au bebeii vostri inaltime si greutate ca noi am fost si am cantarit-o acum 1 sapt si are 8.100 si 70 de cm ceea ce imi pare putin.A luat doar 400 de gr in 2 luni si doar 1 cm.De mancat mananca binisor ,uneori cam greu doar ca bea foarte putin lapte doar 200 de gr si doar in somn.
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria
(19.08.2004) si Medeea-Elena
(19.04.2008 )
bubu05 spune:
Foarte draguta Rebeccuta si copanoasa 
Aa, Stef doarme invelit, cat doarme profund, apoi se frichine si se dezveleste. Pana ma culc eu il mai invelesc, dar apoi...doarme dezvelit. Dar e patutul langa caorifer si e super ok in camera.
Irisuca, la multe lunisoare! inca una si gata anu'!
Ma duc la baita cu Stefu.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
de o saptamana nu pot sa merg bine, de dureri de glezne si genunchi, am cam fortat tendoane si ligamente p-acolo...dar la sala tot ma duc!
am un pic schimbat programul, nu mai fac incalzirea prin topaiala, ci pe loc, sa nu fortez..pana ma refac, desi va dura ceva..
am vazut Rebecca, delicioasa!! cum mai merge, nu ai mai filmat-o?
la multe lunite, Iris, sa cresti mare!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
Am vazut-o si eu pe Rebe cea frumoasa
Bubulino, nu-i de mirare ca papa Stef stat, la ce mancaruri faci tu...
tiker
Mami de ursulet si 
bitza037 spune:
Bubule de cate ori citesc ce si cat mananca Stef ma minunez ce bebelus model....si mai doarme si toata noaptea
Clau am vazut si eu pe Rebe rasfatzata si cu genele luuuuuungi si negre....

.....si intr-o poza avea o lacrima pe un obraz![]()
chiar asa si mie mi-e dor de Simonettu.....
intra maine si pe la noi:
SIMONETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze