Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (269)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sa raspund repede, pana nu uit...

Roxana, adidasii nu erau gratuiti, costau 87ron, dar oferta de la Leonardo on perioada asta este reducere 80% la aproape toate produsele si la 2 perechi cumparate a trreia gratis( cea mai ieftina, in cazul nostru adidasii baiatului)

Mami25, problema cu casa e nasoala, mai ales ca e vorba de mama ta, dar nu inteleg daca sunteti 2 proprietari, cine este a treia familie....???
Legat de pb cu sarcina, daca e oprita din ev la un moment dat o sa o respinga organismul si se proavoaca avortul, asa numitul avort spontan, ideala ar fi sa auzi inimioara si sa se rezolve problema asta.

Am vazut multe poze si un baietel tare frumos in actiune, toti protagonistii.

Greyeras

Danuta, la multi ani impreuna fericiti

Luy, Maria mananca ffffff bine.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

mami_25iesirea din indiviziune in instanta e o treaba de lunga durata si mancatoare rau de bani. Taxa de timbru e procent din valoarea impozabila a bunului parca si te usuca, nu gluma. Cea mai buna solitie este sa va intelegeti cumva, desi stiu ca nu-i tocmai usor nici asa. Sunt si io intr-o situatie asemanatoare cu sor-mea pe care o doare fix in pix ca stau acasa sa cresc copilul si rata la ap. nostru e 20 de mil/luna.
Tin pumnii sa fie bine cu bb din burtik!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Nu uita ca Bubu are antenament si eu nu ma bag sa ii separ.

pai asa face o nasa serioasa?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Pai cumatra a inceput! Eu doar ma tineam deoparte.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

erata:
daca e fotbalistu lu maria, se schimba treaba, ce e frumos, destept si binecrescut:D

uitati ce mi-au vazut mie ochii:

http://picasaweb.google.co.uk/lh/photo/s_jq2EA7tdLh7DMTIuLngw?feat=directlink

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami25_7

Da carpatina,a contribuit cu 50% restul am pus eu,deci suntrem trecute amandoua in contract.Am vb si cu un avocat,mi-a sugerat ca daca nu ne intelegem amiabil sa deschid actiune pt partaj si iesire din diviziune,dar sincer mi se pare penibil.Si totusi e dreptul meu de a alege daca sa mai fiu sau nu in aceasta coproprietate.

Pai si ce faci cu actiunea pentru partaj..? Finalul va fi ca instanta va decide ca partea care ramane (sa zicem ea) are obligatia sa-i plateasca partii care pleaca contravaloarea a 1/2 apartament... Dar asta nu inseaman ca tu ai sa si vezi banii aceia..

Si a3a familie cine e?

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Pana la urma o sa guste chips-urile de la chioscul de la coltul strazii si hamburgerul de la Mac al colegului de banca.

daca e colegu' darnic.. ca daca nu e.. ciuciu hamburger de la coleg

=====================

Mergi la inceput

Roxana, nu despre asta e vorba.
Ci despre faptul ca se pare ca laptele de vaca e bun doar...pt vitel!
Grasimile din lapte le puate lua bine merci din avocado de exemplu, sunt mult mai ok.
iar subtanstele din laptele de migdale mult mai nutrtiti=ve decat cele din lapte de vaca.
Kefirul, iaurtul, sunt alta poveste.

Eu cred ca daca as putea, as face asa:
as incerca sa dau acasa ce consider eu ca e cel mai bine si sanatos, bazat pe ce citesc, dar nu as face niciotragedie daca baga un cartoif prajit de la mac odata la 5 luni sau gusta de la colegi. As fi absolut indiferenta.
Pe termen lung cred ca ar rezulta o preferinta pt mancarea sanatoasa, mai tarziu, cand le vine mintea la cap:)

Mergi la inceput

Sabinescu, un pentru talentata Sofia.

btw, ce mai face sora si puiul mic?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

babylina, no offence, da' io zic ca problema e la tine, nu la copil. In tot ce-ai postat pana acum esti speriata, ti-e frica, nu sti ce sa faci: gafaie si ti-e frica sa aiba ceva la inima, ti-e frica sa nu-i dai sa suga, ti-e frica fiindca nu mananca, ti-e frica din cauza unor eventuali paraziti intestinali, dar nu faci analize ca sa-i poti trata.
Tu cum te-ai simti daca cineva drag tie te-ar tine de maini si ti-ar indesa mancarea pe gat? Sau daca ti-ar da sa mananci ceva ce nu-ti place? POate spanacul nu-i place si de-asta il refuza.
Zici ca ai urmarit forumul cu ceva vreme inainte de a scrie. POate ti-a scapat, sau n-ai luat in seama ceea ce a postat adimercedes: faptul ca bb vrea sa manance singur e semn de independenta si trebuie incurajat. POate e cazul sa-i oferi ceva ce poate manca singur cu manuta lui si sa risipeasca cat mai putin: paste, pilaf, perisoare, musaca.
Serios, calmeaza-te si trateaza-ti copilul ca pe egalul tau care are gusturi personale, toane, preferinte la fel ca tine.
Nici io nu-s de parere sa-i refuzi sanul, cel putin nu acum. Incearca totusi sa-l alaptezi la cel putin juma de ora inainte de masa principala care-i aprox la aceeasi ora. Ii oferi mancarea si daca nu vrea, asta e, strangi si astepti masa urmatoare. In timp se va obisnui cu programul meselor si poate va manca mai bine.

sper ca n-am fost prea dura si ca vei intelege ca-ti spun toate astea cu toata prietenia si intelegerea unei mane de copil mofturos, inca alaptat si mai slab decat al tau. By the way, Bogdan e f bine ca greutate.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

deci sormea acu se da grande pe forumuri ce mama misto e ea, a uitat cine a invatat-o tot ce stie

Mergi la inceput