Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (269)
Raspunsuri - Pagina 13
bernix spune:
Sabina, Sofia progreseaza uimitor si la desen!
Ce mai, o artista totala in devenire!:)
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Rox, fotbalistii ...treaba lor, numa sa nu se uite la fimea ca-i omor:D Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Dar ea se poate uita la ei, nuuuu?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Roxana, nu despre asta e vorba. Ci despre faptul ca se pare ca laptele de vaca e bun doar...pt vitel! |
Care va sa zica io mi-s vitica?
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Superb deseneaza Sofia! Este foarte talentata si foarte avansata la desen.
Rox , mamica
carpatina spune:
Bernixo, nu ca nu mi-ar face placere sa te citesc.. da' ce faci tu la ora asta pe forum? Ai incurcat meridianele? Sau le-am incurcat eu si ar trebui sa dorm la ora asta![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Maruntescuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
=====================
carpatina spune:
Mah.. io' ma (cam) oftic cand vad pozele in care mandrelor voastre au codite, clame, palarii... a mea abia tine o caciula pe cap 5-10 minute.. de clame nu mai zic.. scopul lor e doar ca sa "decoram" pisica.. sau sa si le puna tati (mami nu!)...
=====================
cecilia L spune:
Acum sa va spun vestile proasete de la dr, unde eu m-am dus pentru un examen general(stiti povestea cu dr mea) si sa-l asculte la plamani ca mai haraia putin, de tusit fff rar, iar mucisori mai erau, dar nu f multi.
Concluzia: bronsolita acuta, l-a ascultat la plamani si nu prea i-a placut ce aude, l-a intors pe toate partile, gat rosu si un punticel alb, mi-a propus analize si exudat, am facut, analizele de sange au fost ok( i-a luat 2 pic de sange din degetel), asa ca a renuntat la ideea e bacterie si a ramas ca e viral, urechile sun ok...asa ca facem 3 zile aerosoli cu flixotide si ser, +2 zile doar cu ser, mai luam nurofen de 3 ori pe zi, cate un puf de tantum verde inainte de masele principale si pivalone daca mai curge nasul.....mergem la control peste 5 zile.
In rest, piciorusele ok, rahitism nu, fontanele ok(ma plangeam eu ca nu este inchisa), putica ok, despre punctele rosii de care ma plangeam pe brat(acum mai erau doar 2sau 3) a zis ca sigur dispar dupa 1an jumatate, iar despre iritatia de la gat si incheieturi(acum nu avea decat la gat), o urmarim dupa ce terminam cu boala, pare de la transpiratie..........ce sa mai spun l-a intors pe toate partile, chiar daca el plangea si o impingea sa nu puna mana pe el... mi-a placut de ea, sigur o sa mai merg, cabinetul este intr-un apartament, frumos, are chiar si ECO, face si analize...ceia ce este fff bine zic eu.
Legat de mofturile la mancare a zis sa-l las in pace, sa-i ofer, daca vrea bine, daca nu - ii dau masa urmatoare, sa nu incerc sa-i ofer altceva sau sa insist.
In rest vesti bune,are 12.1kg, 85-86cm( nu a prea stat la masurat), s-a dat baiatul in spectacol( a urlat cat l-a consultat si a facut ''circ''dupa) a terminat-o pe dana dotola/d-na doctor(asa i-a zis baiatul meu de fata cu ea)cu vorbele pe care le spune(i-a spus despre lupul din capra cu trei iezi printre multe altele), cu modul de miscare si mai ales cum apuca jucariile si expresivitatea....un copil ffff bine dezvoltat, din toate punctele de vedere...cine vrea sa creada bine cine nu ...pardon![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Urmy, da un semn de viata, ai fost azi acolo???????Iti trimit PM
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem