Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (269)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Are 2-3 scaune pe zi,... pare a fi mostenire de la parinti!

1 de la mami.. 1-2 de la tati

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Nu uita ca Bubu are antenament si eu nu ma bag sa ii separ.

pai asa face o nasa serioasa?

=====================

Mergi la inceput

mai mami25_7.. parca toate bubele s-au strans in capul tau.. mama e coproprietare pentru ca a contribuit la cumpararea apartamentului.. sau cum?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Da carpatina,a contribuit cu 50% restul am pus eu,deci suntrem trecute amandoua in contract.Am vb si cu un avocat,mi-a sugerat ca daca nu ne intelegem amiabil sa deschid actiune pt partaj si iesire din diviziune,dar sincer mi se pare penibil.Si totusi e dreptul meu de a alege daca sa mai fiu sau nu in aceasta coproprietate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cumatra, ce tare e Mihnea, cum s-a catarat el singur. Bravo! Nu avusesi somn asta noapte? Azi nu te-am sunat, eram un pachet de nervi pe drum, din pricina traficului, si la 10 era intalnirea cea mare.

Babylina, arata foarte bine baiatul si e tare scump!

Sabina, saracul Gheo. accidentatul frumusel sa ii treaca buzita. Nu imi mai da cafea asa de tare ca mi-a crescut tensiunea. Mah, tu ai ceva cu fotbalistii?

Crishtina, minunat baiat si minunat puloverul.

Danuta, la multi ani fericiti!

Pupam bolnavioarele Miru de Danuta si Adelina de Greyeras, sa va faceti repede bine.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Babylina, lasa in plata Domnului spanacu cela:D
da la copil sufleul de dovlecei si gata, ca bagat spanac azi 10 lingurite.
sofia a mncat UNA singura in 6 ani si 5 luni, intelegi tu?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Betty, sper ca nu e prea tarziu pentru tinut pumnii. Am tot asteptat sa citesc tot capitolul sperand ca ai postat deja vreo veste, vad ca nu. Sper sa fie totul bine.

Mami25, nu stiu ce sa spun de problema cu parintii si casa, poate vor fi mai intelegatori mai ales ca acum ai o perioada grea.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Betty, bagam niste sa iasa totul asa cum va doriti !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

stati pe faza ca va arat ceva c-am ramas pilaf.

mami, incurcat rau, Nu stiu ce sa zic;(((
Rox, fotbalistii ...treaba lor, numa sa nu se uite la fimea ca-i omor:D

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Vad ca pe masura ce trece timpul descoperim ca toate alimentele sunt daunatoare si ne grabim sa le inlocuim care cum. Inteleg ca sunt copii cu intoleranta la lapte, dar pana sa constatati predispozitia respectiva mi se pare nejustificat sa lipsesti copilul de substantele nutritive din laptele de vaca. Pana una alta copiii nostri au deja un an jumatate, nu mai vorbim de bebelusi neputinciosi al caror sistem digestiv nu este inca format. Nu mai spun ca deja exista o multime de formule hipoalergenice care ar putea fi folosite la o adica.

In curand o sa ajungem sa purtam copiii cu masti de gaze pe strada pentru ca noxele din aer sunt cancerigene, si mai stiu eu ce alte masuri de protectie ne mai vin. Aceasta e lumea in care traim, din pacate e departe de perfectiune, dar eu consider ca rolul parintelui este acela de a creste copilul pentru lumea reala, nu pentru o lume ideala pe care i-o construim noi. Nu as ezita sa iau toate masurile sa imi protejez un copil cu o sensibilitate, dar nu il pot proteja de toate relele lumii care ar putea - sau nu! - sa il afecteze. Pana la urma o sa guste chips-urile de la chioscul de la coltul strazii si hamburgerul de la Mac al colegului de banca.

Rox , mamica

Mergi la inceput