FIV la Cluj 8

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica nu stiu ce e cu mine dar am devenit f emotiva..
si eu am visat intr o noapte ca am infiat o fetita , o negresa era f draguta cu parul impletit in codite marunte..dar si in vis stiam ca in realitate nu mi plac negresele...dar eram f fericita!!si am visat ca o alaptam...deci nu stiu ce inseamna visele astea...
stiu ca sufar f mult ca nu pot sa fac odata demersurile astea si mereu se iveste ceva...maine trebuia sa merg la cj dar mi a venit cm asa ca trebuie sa mai astept un pic pana la test, si dupa o luna pana la analize si tot asa...deci toate astea si in plus ca am fost si eu bolnava si mai am o pb personala m au dat peste cap...si sunt varza..sper ca maine sa vad cu optimism rezolvarea tuturor pb in viitorul apropiat!!!
si uratica ai f mare dreptate ca m am invatat sa spun aici tot ce ma doare pt ca fetelor doar noi putem intelege cel mai bine prin ce trecem...a devenit o dependenta forumul asta !!!si daca nu am timp sa intru tot ma gandesc la voi!!!

Mergi la inceput

julia iti doresc din tot sufletul sa reusesti !!!sa ne dai in curand vestea ca esti graviduta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

off fetita..hai,capul sus!!!!
indiferent ce se intampla,trebuie sa mergem inainte!insa..toate la timpul lor!nu incerca sa grabesti lucrurile!lasa-le in voia lui Dzeu si vei vedea ca va apare soarele si pe strada ta!
si eu trebuie sa astept..si disper uneori!!insa imi ramane speranta,dorinta,determinarea cat si vizualizarea reusitei!!visez non stop la lucrul asta si stiu ca mi se va intampla!asa cum vi se va intampla si voua!
si nu mai fi suparici!va fi bine!usor usor le vom rezolva pe toate!

Mergi la inceput

uratica , multumesc de incurajari !!!cred si eu ca in curand voi privi lucrurile altfel...si mai sper ca o sa am bebele mult dorit, la fel si voi toate!!
va pup...merg si eu la, dimineata sa ma trezesc sa mi beau cafeluta cu voi...

Mergi la inceput

neata fetele!!!!hai treziti-va fete frumoase!
uite si cafeluta...
nu va suparati ca e pregatita de aseara,insa..nu am dormit deloc!am tusit si stranutat intr-una!m-a durut capul si gatul si pieptul!si arat ca o baba cloanta!
madutz,bruni-sper ca voi sa va simtiti mai bine!!aveti grija de voi fete frumoase!
mara-gata intepatul?
Doamne,cat mi-a lipsit forumul asta in spital!!uite deja ma simt mai bine!sper insa ca nuj mi-au cazut mucii prin cafea!
dedus,turqoise-la apel cu voi!care mai e viata voastra?
apalina,moni-bafta la dr!sa veniti cu vesti bune!
julia-ai grija cum mergi ca ti s-au marit foliculasii aseara!s-au speriat!!asa ca vorbeste cu sotul,ca ale tale oute vor fi peste masura si ff zglobii!bafta maine!
enni-pupam bebicii mici si dragalasi si iti dorim sanatate maxima!
criadema-vino te rog pe la noi si energizeza-ne!ne e dor de tine!
jovanna-sper ca esti bine si tu si bibicul!
anamy,lilicica-
fetelor va pup,va doresc o zi excelenta su productiva!!
uff..eu acum maresc doza de banane!trec la 2 kg pe zi! poate devin obeza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

ciao fetele!
maddutz, ti-am trimis PM.poti sa ma treci si pe mine pe prima pag. cu infertilitate masculina, adica oligoastenospermie, pt. moment tratament naturist, daca mai ai nevoie si de alte date sa-mi zici
uratica, chiar eram ingrijorata pt.tine.ma bucur ca esti cat de cat o.k., iti doresc sa te faci bine cat mai repede
enni,felicitari mamico, ai 2 puisori superbi,chiar mi-au dat lacrimile de fericire cand am vazut pozicile, multa sanatate
toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

uratica, prezenta

Mergi la inceput

turqoise!gata,am bifat prezenta!esti prima trecuta in condica!
si desi nu vad sa citesc bine,ca imi curg lacrimile si mucii si ma doare capul de nu mai pot,macar sunt fericita ca sunt acasa,ca pot sa fiu aici pe forum alaturi de voi!mi-ati lipsit ff mult!

Mergi la inceput

neata !!! apar si eu la cafeluta!!! cam tarziu , dar nici eu nu am prea dormit azi noapte , m am culcat pe la 4...
m am trezit speriata de la atata zapada ...nici nu pot sa scot masina din curte!!!a nins f mult si eu cu cauciucuri de vara si cutie automata as merge ca pe schiuri...asa ca sunt arestata la domiciliu,
ma gandesc cum era de mergeam la cj..;hmmm...dezastru!!!
haideti fetelor...apareti la interval...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Enni, sa va bucurati de baieteii frumosi pe care ii aveti si multa sanatate in continuare. M-am uitat si eu la pozele lor sunt niste scumpi si nu am putut sa nu-mi aduc aminte cand erau si ai mei asa. Si eu am nascut la 35 de saptamani, Antonia a avut 2,200kg iar Sergiu 2,000 si am stat cu ei la spital 3 saptamani cand deja au depasit 2,500kg ca spre ghinionul meu am prins si un sfarsit de saptamana in plus.
Mara, cred ca te apropii de sfarsitul perioadei de supresie, ca psihic esti ok, ca ai scapat de raceala, urmeaza o perioada importanta si productia trebuie sa fie buna atat cantitativ cat mai ales calitativ. Am discutat cu Stela sambata despre ce mi-ai zis si din pacate nu conserva blastociti, ea spera sa poata face chestia asta de-abia din anul urmator. Sper sa nu ai nevoie de repetare, sper sa fie cu noroc iar rezultatul pe masura, iti tin pumnii si sa vii cat mai curand cu burtica "plina".
madutza, multa sanatate, o persoana bataioasa ca tine nu poate fi doborata de o raceala.
Uratica bine ca ai aparut, sanatate multa, imi pare rau de ce ti s-a intamplat, sa speram ca a fost de la deochi si nu din alte cauze mai grave. Oricum ai un stil aparte de a-ti lucra psihicul si cred ca vei iesi repede din aceasta stare si sa treci cat mai curand la actiunea bebe pe cale naturala.
Apalina iti tin pumnii, cred ca la ora asta esti deja la interviu si intrebari si nu trece mult si treci la intepat si la propiu si la figurat ca doar in curand iti vine si sotul.
Brunadria, o sa treci si peste asta, incet incet ai scapat de invatat, in curand o sa te linistesti si cu papanicolau si poti incepe procedura, va fi bine cu siguranta, trebuie sa fie asa.
Moniland sa-ti creasca bebelusele si sa fiti toate sanatoase.

Mergi la inceput