FIV la Cluj 8
Raspunsuri - Pagina 22
uratica spune:
bruni,hai ca-ti trimit eu niste soare!!!!ca a aparut soarele si pe strada mea!![]()
e ff frumos afara..pacat ca nu prea ma tin pe picioare!dar poate o sa risc si o sa ies un pic pe-afara!
ai grija de tine fata frumoasa!
brunadria spune:
criadema, multumesc de incurajari!!!
trebuie sa fie bine ca nu as putea suporta sa fie altfel!!!
ce nume frumoase au copilasii tai!!!sa ti cresasca mari si santaosi..visez si eu la ziua aia cand o sa am copilasii mult doriti..imi imaginez ce fericire mare trebuie sa simti !!!
mara hai la prezenta:::
apalina , moni , asteptam vestile de la voi!!!
maddutule cum te simti? sper ca esti mai bine!!!
uratica spune:
criadema-multumesc!sper si eu sa-mi revin!insa e ff ciudat,ptr ca analizele mele au iesit perfect!asta nu intelegeau nici dr-ii!nu stiu ce sa zic!ptr ca am ajuns la urgente-nu puteam nici sa vorbesc si vomam intruna-desi nici nu mai aveam ce!aiurea de tot!uff...totusi e bine ca a trecut!oricum..fiind acasa acum,ma simt deja mult mai bine!doftoricesc eu cu ceai si lamaie si raceala asta si ma apuc de prestat!!anul asta trebuie sa iasa bebe!si te rog mai povesteste despre piticutii tai dragalasi-sa ne faci pofta si sa ne ambitonezi!ptr ca fetele astea nu stau prea bine cu moralul!
madutzule-cum te simti?esti ok? hai iesi la lumina cu vocea ta cea sexy!!hai sexy mama iesi la suprafata!!!!nu boli singurica acolo in patut!hai da nasucul aici sa-ti stergem mucusorii!vin-o sa te doftorocim virtual!e cel mai bun remediu!stii tu-puterea mintii!
bruni-sper ca si tu sa-ti revii!insa asa cum ti-am spus..starea de spirit influenteaza si starea de sanatate!asa ca..capul sus,umflate in pene,ia aer puternic in piept si trage o doza maxima de optimism si buna dispozitie in plamanasi si sa vezi ce bine o sa-ti fie!!si nu uita..problemele sunt facute ptr a fi rezolvate!

mara-tu cum mai esti?cum ti-ai doftoricit raceala?ptr ca eu am impresia ca ai scapat de ea dandune-o noua!
dar te iertam!ptr ca acum mai mult ca niciodata trebuie sa fii in forma maxima!

dedus,turqoise-mai lasati mai fete frumoase munca deoparte!!pai ce inseamna asta?munca munca si iar munca..mai luati o pauza!doar suntem in criza financiara
!patronii se fac ca va platesc,asa ca voi trebuie sa va faceti ca munciti!![]()
apalina,moni-cred ca deja va intalnirati toate 4(3 bucati din partea lui moni si una bucata apalina)!!sper sa iasa totul bine si sa veniti cu un zambet pana la urechi de fericire!desi moni cred ca e un pic adormita.ptr ca bantuia cu printesele din burtica ei forumul pe la 11-12 seara!!asa ca ai grija sexy mamma!pune bebelasele la culcare!vrei sa iasa insomniace?![]()
fetele
!sper sa reusesc,sa fiu in stare si eu sa ma intolesc cu ceva si sa ies pe-afara sa iau o gura de aer!ori racesc mai tare,ori ma vindec de tot!dar cine nu risca nu castiga!si chiar nu pot rezista tentatiei!!e asa frumos afara!!!!!!!!si trebuie sa-mi cumpar siropel de patlagina,aspirina,paracetamol.....this is life!
turqoise spune:
uratica,eu oricum trag de timp cat pot, si nu ma spetesc prea tare cu munca
, tu fa o plimbarica pana la farmacie, ia o gurita de aer ,apoi , inapoi in casuta si bei un ceiut si iei medicamentele si apoi te bagi in patuc, asa, ca sa iasa raceala. ok?!
mara,esti bine? merge treaba?asteptam vesti bune, desigur
maddutz, io inteleg ca nu poti vorbi, da nici sa scrii nu poti,hai si incanta-ne cu prezenta
fetele, ma declar dependenta de voi, si simt ca innebunesc cand nu pot intra sa va citesc,da' acum m-am smecherit si seara,astept sa adoarma intrusu' si hop la fete
, numai sa n-adorm inaintea lui
fetele
bendeljulia spune:
Buna fetelor! Multumesc pentru incurajari, am devenit si eu dependenta de forum, maica-mea zice ca numai de forum pot vorbi, adevarul e ca numai ea e in tema cu tot ceea ce se-ntampla cu mine.
maddutz - sper sa ai o presimtire buna, dar daca iese, oricum te trag dupa mine, nici o grija!![]()
uratica - bine ar fi ca foliculii sa mai creasca, bineinteles ca nici cu gigei nu stam bine - oligospermie, dar am avut intotdeauna nr suficient dupa preparare.
Nu-mi fac sperante f mari,ma leg de un lucru. Anul trecut am facut HSG, dr a scris pe biletul ala ca ambele trompe permeabile, uter normal, mi-a si zis ca e OK. Cand am aratat filmul dr-lui Micu mi-a zis ca pe partea stg... nu-i convins. Se vede ca a ajuns lichidul, dar...
Acum am foliculii pe partea dreapta, pana acum totdeauna am avut pe partea stanga, da' de iese
Daca nu, vin cu voi la FIV.
Aveti grija de voi.
maddutz spune:
wow, harnicute ati fost!
io am stat si am bolit, am dat o fuga pana la farmacie sa-mi cumpar medicamente si m-am varat iar in patuz. am niste ochi mari si rosii, un nas ca o patlagica, iar plamanii....nu stiu pe unde i-am lasat! oricum, intr-o zona in care am tusit! ![]()
iar capul...simt ca este mai mare decat de obicei! si nu pentru ca...s-au inmultit neuronii! ![]()
oare ce-or fi facut fetele azi la cluj? mi-ar fi facut placere sa le intalnesc!
aveam motiv sa trag chiulul la servici. asa...lipsesc oficial, cu acte...chiar daca medicale!