FIV la Cluj 8

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bruni-pe tine te-am lasat mai la urma ptr ca vroiam sa-ti zic ca te-am visat 3 seri la rand!!!!cu o fetita in brate!!! de fiecare data am avut acelasi vis!!!!a fost incredibil!nu stiu daca e un semn sau nu,insa cu siguranta vei reusi de data asta!!si vei avea o fetita-brunetica,tenul masliniu,ochii migdalati,dragalasa si grasunica!iti venea sa o mananci,nu alta!!
si te-am visat alaptand-o la piept!!asa ca pregateste-te fata frumoasa ptr niste rezultate bton la papanicolau!!chiar de nu il vei face acum!si da-i bataie inainte!!a sosit vremea!
bendeljulia-iti urez si eu bun venit!sper sa ne luam de manuta si sa o urmam pe moni la odisee cat mai curand!
enni-abia astept sa vad cum esti,cum a fost,cum sunt cei mici,cum te descurci...tu cum esti?esti ok?
jovana-sper sa auzim vesti si de la tine si dolofanelul tau cat de curand!
vai fetele-v-am zapacit de cap!!va rog sa ma iertati!dar mi-ati lipsit ffffffffffffff mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

enni, roland seamana cu tine, iar raymond cu tati!
vai, dulci sunt. si asa cumintei par! ma rog, dorm, normal. cum e? poti dormi? cum e cu oboseala? in spital nu prea te-ai confruntat cu amanuntele astea, dar de acum....ne poti cere ajutorul, noi te sustinem!
si io vleaaaaaaaaaaaaaaaau!

Mergi la inceput

ma duc la nani, ca ma doare capul ingrozitor

moniland si apalina, bafta maine! am auzit ca maine va fi o conjunctura astrala benefica!

Mergi la inceput

enni sunt superbi bebelasii!sa va traiasca!sa creasca mari si sanatosi!!mi-au dat lacrimile!!si am inceput sa rad de nebuna ptr ca imi curg lacrimile si imi pica mucii in gura..sunt paf!racita cobza!insa ma bucur ca barbata-miu e in delegatiuni ptr ca altfel ma trimitea din nou in carantina,la spital!
madutz-ai grija ca tu o urmezi pe enni!cu doua bebelase blondute si carliontate!asa ca,ia pune-te tu si viseaza acum la ele!somn usor fata frumoasa!
fetele-va pup dulce pe toate,va urez usor si sper sa fiu in stare sa ma trezesc dimineata sa va dau trezirea!ptr ca in spital am stresat toata lumea!!!asta doar ca sa-mi dea drumul acasa!
insa..trebuie sa recunosc cu mana pe inima ca sunt dependenta de forum si de voi!!cred ca asta e diagnosticul corect!

Mergi la inceput

uratica ti-am facut reteta! tratamentul: indepartaea routerului!

Mergi la inceput

bendeljulia, am o presimtire! ca mi-o vei lua inainte cu gemenii!

amu...chiar fug la nani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

fetelor, dupa cum v-am spus in mesajul anterior, am evadat pt 2 zile din spital deoarece momentan nu pot sa alaptez iar miercuri dimineata ma intorc la puisori, pt ca ei au ramas acolo, din pacate inca nu ne da drumul sa venim acasa, decat atunci cand puiutii vor avea 2,5 kg.
Am nascut la gine 1, insa dupa 1 saptamana m-au mutat cu puisori cu tot la clinica de prematuri din grigorescu (str. donath, langa cladirea radio pt cine cunoaste clujul) deoarece la gine 1 s-a aglomerat atat de tare incat nu mai aveau loc pt nou-nascutii cu probleme, astfel au decis ca toti prematurii sanatosi sa fie transferati la aceasta clinica de prematuri.
Eu saptamana trecuta am facut o infectie urinara de toata frumusetea, cu dureri si usturimi ingrozitoare la urinat si durere insuportabila la rinichiul stang. La clinica de prematuri sunt specializati pe ingrijirea copiilor, iar daca mamica are probleme de sanatate trebuie sa se trateze la alt spital. Asa ca am fost nevoita sa ma internez la spitalul militar, am facut tratament cu antibiotic pana aseara, iar acum trebuie sa stau 2 zile sa se elimine antibioticul din organism inainte sa incep sa alaptez iar. Si daca tot nu ma lasa la puisori, am hotarat sa vin pana acasa, mi-era dor deja, ca de-o luna de cand sunt plecata am si uitat cum e sa fii acasa. Dar nu ma plang, nimic nu poate fi mai important decat puiutii mei scumpi. Si mai avem de stat in spital aprox 2 - 3 saptamani. Momentan Roland are 2290 g iar Raymond are 2050 g.

maddutz ai dreptate, Roland e blond si seamana cu mine, iar Raymond e brunetel si seamana cu tati.

tuturor, ma duc la culcare ca mi-e tare somn, poate reusesc sa intru si maine putin sa vad ce mai faceti

Eni de Roland si Raymond (01.02.2009)

Mergi la inceput

bruni-sper ca acum ti-ai revenit cu moralul!
bendeljulia-bafta multa!sa creasca mari foliculasii si sa iasa multe oute!!uff..si iti doresc niste fortosi!!!altfel va fi vai de mama lor!asta ii asteapta de nu se vor comporta cum trebuie!
madutz-e o idee indepartarea routerului!insa am nevoie de el!ptr ca ma dispera firele....hihihi-adevaratul motiv e ca sufar de lene!mi-e lene sa ma dau jos din pat si sa ma butonez pe calculator..!!asa ca tin laptopul mereu langa mine!ma cocot in mijlocul patului si ma butonez,desi moare barbata-miu de ciuda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

enni
ai niste bebelusi foarte draguti!!!sa ti traiasca , sa va umple inimile de fericire!!!!cred ca esti f fericita tu si sotul tau alaturi de ei!!
m am emotionat f tare cand am vazut pozicile,sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!!

Mergi la inceput

enni-ufff..cate peripetii!insanatosire grabnica!!fa-te bine mami,ptr ca ai de hranit doi puiuti papaciosi si dragalasi foc!!!
sunt atat de firavi,de micuti...atat de dulci!ne-am topit noi dupa ei!imi inchipui ce simtiti voi-tu si sotul tau!!nu cred ca poate exista bucurie-fericire mai mare,mai profunda....
sa cresteti mari repejor ca sa ajungeti acasa cat mai curand! ptr ca vrem pozici,vrem povesti,vrem sa vedem bebicii cum cresc,vrem de toate!!!!!!

Mergi la inceput