FIV la Cluj 8

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

enni mamica, asteptam cun drag si nerabdare povestioara nasterii tale..cred ca esti tare ocupata cu bebicii tai scumpi..
asteptam pozici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Madutz chiar mi-au fost de folos indicatiile tale chiar daca sunt mai grea de cap cred ca ma descurc .Eni felicitari si din partea mea ,orce reusita ne da credinta ca si noi vom reusi ,sa-ti traiasca micutii !Uratica cred ca s-a pierdut ea pe undeva pe vreun alt forum ca n-a mai dat pe aici .Ce stiti fetele n-ati zarit-o nicaieri ?Mara mai ai un picut si te apuci de facut cofragul de oua ,bafta ,sa iasa multe da' nu prea prea ... ca-i bai si aia !fetele maine eu vred ca ajung la clinica in jur de 10 daca totul marge bine si nu ma pierd pe undeva ,cred ca sunt usor de recunoscut ,sunt f inalta si slabuta ,tunsa scurt ,cred ca inaltimea ma va da de gol ... va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

fetelor, din pacate nu ne vedem maine!
...nu vreau sa ma intalnesc cu voi! cu moniland in special!...is racita cobza! am o bronsita de toata frumusetea si o voce...foarte suava, de parca s-ar auzi din canal iar tusea...ma epuizeaza de-a dreptul. duc raceala asta de vreo 2 saptamani si mai bine pe picioare, iar acum, in afara acestei tuse, a a nasului infundat si a unei dureri de cap groaznice nu am nimic (febra, stare generala proasta, etc). dar tusea...! asa ca, de azi, is in concediu medical si bolesc in mod oficial!
apalina, datorita lui moniland, ai scapat de o viroza sigura! dar, puiutii lui moniland, au nevoie de mamica lor sanatoasa! ...vor mai fi si alte ocazii cu siguranta!
am povestit azi la telefon si cu uratica si cu mara (va pot povesti amandoua ce voce sexy am) . am sunat pe uratica sa vad ce s-a intamplat cu ea, daca a furat-o un fat frumos! . din pacate nu. a fost bolnavioara, internata in spital. si...in spital a mai si racit. oricum, avea o voce mai umana decat a mea! a promis ca va incerca sa intre azi, dar are si ceva probleme tehnice (cu netul), pe care, daca nu a aparut pana la ora asta, se pare ca nu le-a rezolvat.
no fetelor....imi pare tare rau ca nu ne vedem maine! dar...la urmatoarea vizita nu scapati voi asa usor!

ps: partea buna este ca azi mi-am facut o poza! ...la plamani! mi-am vazut frumoasele mele bronhii pline cu secretii! nu, nu asta e partea buna. partea buna e ca nu sunt insarcinata!
....vedeti ce inseamna un om optimist?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Sanatate multa fetelor!!!! Ramane atunci pe altadata. virtuali, ca nu se iau.
Apalina, cand termin cu eco urc la parter si daca vad o tipa inalta cu parul scurt ce asteapta la Fertilizare o abordez. Sper sa fii tu

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

madutzule...crezi tu ca scaparati de mine azi!!!!si amu sa ma vezi si pe mine ce voce am!!cred ca am luat raceala si mai tare de la tine!
uff..fetele,scuzati-mi lipsa,dar..nu stiu ce Dzeu am avut,insa m-am trezit in spital,cu perfuzii-si nici un dr nu stia ce am!!ba cadere de calciu,ba anemia imi da de furca...asa ca au facut teste pe mine!si in final surpriza-mi-am revenit dupa ce m-a descantat o tanti din spital!!!!deci fetele-eu v-am zis ca suntem toate niste faine!asa ca aveti grija!altceva....binenteles ca l-am bombanit pe al meu sot in fiecare secunda cat am stat in spital,ca m-a lasat acolo,insa ma bucur ca acum sunt acasica si am invatat si cum e cu tehnica de calcul!acum stiu sa repar si router si calculator si laptop si net si de toate!!iar daca nu merge ceva-le dau de pamant si functioneaza!asa am patit azi cu routerul!!i-am tocat nervii lui frate-miu!l-am obligat sa ma invete tot ce tine de tehnica de calcul!!pai se poate??
in rest,ce sa zic?sunt fericita posesoare a 40 de kg acum!!!sunt racita cobza,am ajuns-o din urma pe madutz!nu puteam sa ma las mai prejos!imi curge nasul,ma ustura ochii,am o voce de tenor...insa vad ca toate suntem ca niste curci bete!dar ne va trece cu siguranta!
fetele-apalina,moniland-va urez ptr maine multa bafta!!sa aveti parte numai de vesti bune!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

Buna seara fetelor! Revin cu noutati, am fost la dr. am 2 foliculi pe ovarul drept, nu prea mari, 16 mm respectiv 17 mm. Maine seara pregnyl, joi dimineata IA. Daca nu iese nici de data asta, luna viitoare incep analizele FIV, asa m-am inteles cu dr.
Va doresc numai bine, daca joi va fi cineva la spital, sa ma traga de maneca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

Uritica, Maddutz insanatosire grabnica!
Apalina succes maine la dr, sa vii cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

fetelor!!!

Nici nu stiu cum sa incep, atatea s-au intamplat de cand n-am mai dat pe-aici. Hai sa-ncep cu-nceputul. Pe 22 ian dupa vreo 2 ore de shopping am ajuns acasa si mi s-a facut rau de la stomac, am inceput sa vomit, dupa care a inceput sa ma doara capul ingrozitor, am crezut ca explodeaza. Mi-am luat tensiunea 160 cu 90. Sun dr., imi spune sa merg de urgenta la clinica pt ca tocmai e de garda. Zis si facut. M-a internat, asta se intampla in sapt 33. Tensiunea a revenit la normal inca din prima zi de internare fara nici un fel de tratament, dar dr. a decis sa ma tina sub observatie cateva zile, drept urmare am stat 1 sapt internata. Ma externez pe 27, pe 28 dimineata pete de sange pe hartia igienica. Sun iar dr., zice de urgenta inapoi la clinica, se poate declansa oricand nasterea. Si uite asa ma internez din nou. Eram in sapt 34. Dr. imi spune ca trebuie sa stau cumintica in pat, sa incercam sa ducem sarcina macar pana la 36 de sapt. Sunt de acord cu el, insa sambata spre duminica noaptea, adica pe 1 februarie ma trezesc din somn pe la ora 1 ca mi s-au rupt membranele. Ii spun asistentei ce s-a intamplat, vine dr. de garda, ma vede, ma pune la monitorizare si il suna pe dr. Micu. Inca nu aveam dureri. Dr. Micu spune sa asteptam pana la 5 dimineata, sa vedem ce se intampla, si orice ar fi, el vine la 5 sa ma vada. Pe la ora 4 dimineata au inceput si contractiile din 5 in 5 minute. Iar il sunam pe dr. Micu iar acesta zice ok, ne vedem in tr-o jumatate de ora, sa ma pregateasca pt operatie ca nu mai avem ce astepta. Si astfel in jurul orei 5.30 intram in sala de operatie (pregatirea a durat mai bine de 1 ora - perfuzii, branule, completare formulare, etc.) Probabil ca m-au napadit emotiile sau nu stiu ce s-a intamplat pt ca eu nu ma simteam deloc emotionata, chiar simteam ca sunt foarte calma, insa imediat dupa anestezie a inceput sa ma doara capul ingrozitor si am facut tensiune 220 si colac peste pupaza ma inceput sa vomit pe masa de operatie. M-au stabilizat cumva si a inceput procedura. Mi s-a facut rahianestezie, deci eram constienta. La ora 5.44 s-a nascut Raymond iar la ora 5.45 s-a nascut Roland. Mi i-au aratat pt cateva secunde pe fiecare, apoi au fugit cu ei la incubator. Exceptand micul incident de la inceput, de care tocmai v-am zis, totul a decurs ok, fara probleme, fara complicatii. Cam asta ar fi povestea nasterii comorilor noastre.

mara72 de data aceasta trebuie sa fie cu noroc, nu se poate altfel.

tuturor si va doresc sa treceti si voi prin experienta nasterii cat mai curand posibil.

Eni de Roland si Raymond (01.02.2009)

Iata si cateva poze

http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica!!!imi pare rau ca esti bolnavioara, sa te faci bine...
ne a fost dor de tine...
maddutule si tu stai cumintica si te trateaza...
si ce sa va spun ca nici eu nu ma las la voi...acuma m am pricopsit si eu cu raceala sper sa nu ma doboare...de moral ?nici nu mai vb...sunt in faza cand nimic nu merge bine..f rar am faze din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

criadema-multumesc!sper sa nu mai fii suparata pe mine si sa te vad pe-aici curand povestind de piticutii tai dragalasi si dandu-ne in continuare sfaturi!sincer-imi zambeste sufletul de fiecare data cand apari pe aici!imi inseninezi ziua!
dedusa-imi pare rau ca nu a fost sa fie!!insa cu siguranta pana in luna martie-luna norocoasa vei fi fericita posesoare a unui sau a doi puiuti!
turqoise-fata frumoasa,iarta-ma ca am lipsit din galerie,insa promit ca o sa ma mobilizez si o sa va inebunesc de cap asa cum am facut-o pana acum!deci,da-i bataie in continuare!
mara-hai fetita cu uratii aia ce vor veni ptr ultima oara!!!si spune-le clar ca trebuie sa stea pe tusa 9 luni!!
apalino-ma bucur ca iti revenisi cat de cat!asa ca maine te asteptam cu niste vesti beton!
moni-vrem si noi sa vedem burtica cu bebeluse!!felicitari din suflet ptr ele!sa iti umple viata de bucurii si sa iti aduca toata fericirea din lume!
madutzule-multam fata frumoasa de telefon!acum intelesei mai bine ce probleme ai cu analizele!insa nu-ti fa griji!luna viitoare totul va iesi perfect!ptr ca e luna norocoasa!!si m-am rugat mult ptr noi toate!!!iar singura dorinta de ziua mea va fi sa ramanem cu toate insarcinate!!asta il voi ruga pe Doamne Doamne,asa cum fac in fiecare zi!si stiu ca ma va asculta de data asta!
lilicica-te-ai apucat de clocit oute? fetelor aveti grija ca vine si Pastele!!!productia trebuie sa atinga cote maxime!!!!
anamy-tu cum mai stai cu inseminarile?
enni-abia astept sa vad blondinii!!cine stie,poate mai beau un pahar de asa cum mi-a recomandat iar dr-ul si vad doua perechi de gemeni!vinul il beau la recomandarea dr-ului!asa ca nu ma bateti!(tensiunea incredibil mica-7!!nu le venea sa creada!imi ziceau mereu ca vorbesc cu un mort in viata)!
deci madutz-daca vad doua perechi de gemeni blondini sa stii ca de la tine mi se trage!!!ptr ca urmezi tu-cu gemenele tale blondute si carliontate!

Mergi la inceput