FIV la Cluj 8
Raspunsuri - Pagina 18
dedus75 spune:
neata fetelor, poftiti la cafea!
miercuri vin cu noutati la capitolul rezultate spermograma si azi voi suna la medicul meu sa vedem cum procedam luna asta.
bafta la toate, sa dea d-zeu sa fim gravi cat mai repede. va pup
maddutz spune:
'mneata! cata veselie, cata agitatie!
apalina, iei dreapta pe alexandri (inainte de eminescu ) in dreptul primariei, faci apoi stg pe pavlov, si iar prima stg si intri pe eminescu. eminescu acum e cu sens unic. de pe eminescu la semafor mergi drept si intri pe hatieganu care se infunda in clinicilor. e usor! ![]()
maddutz spune:
turqoise merci frumos
. sa-mi dai si cateva date despre tine sa te trec pe prima pagina (daca vrei) ![]()
pe tine nu te-a batut gandul sa incerci? de fapt, nu mai tin minte la care din voi era "motivul". tot zic sa-mi cumpar lecitina!
brunadria spune:
neata, fetelor!! multumesc de cafea ...tocmai o savurez..m am odihnit f bine si sunt bine...si dupa weekendul asta m am ales cu 2kg in minus..in sfarsit vad si eu^pe cantar mai putin , dar sant si ametita rau..
apalina te asteptam cu vesti!!!
dedus sa aveti parte de o spermograma cu milti, multi gigei...
mara , stai pitita? hai sa ti vedem ochisorii...pa unde ai umblat?
fetelor va doresc o saptamana reusita si rezolvare a tutulor pb ..
rezultate bune la analize celor care sunt la capitolul asta...
uratico !!! cum ne ti pe jar...hai spune ne ce mai faci!!!
brunadria spune:
maddutule, in cazul tau , cum sta treaba???cum faci cu analizele, le reprti? sau nu e grava pb!! ca nu am inteles tare bine..
eu oricum o sa vin saptamana asta la cj , poate esti prin zona, sa ti vad ochisorii..daca nu te astept la baia mare dupa 20...
mara, deja ai mai bine de o saptamanda de injectat , imediat incepi stimularea...doamne da sa ai oute multe si embrionasi sanatosi!!!
criadema , 
Moniland spune:
Maddutz, vin cu masinuta si cu sotul
. Si-a gasit ceva treburi prin Cj si el vine in delegatie. Dar la cate drumuri de Cj am facut.... ma descurc chiar si pe sensurile unice. Eu vin dinspre Turda.
Apalina, de la 7 la 9 dimineata voi fi in Clinica. Tu pe cand?
De la 11 am inteles ca si-a pus sotul intalnirea si atunci as fi libera sa ne vedem. Depinde si de programul vostru. Pun burtica cu fetite la dispozitie pentru mangaieri, chiar daca nu-mi place. Dar ce nu fac pentru voi numai sa va molipsiti ![]()
16+

Ennni spune:

Iar am "evadat" putin si abia am asteptat sa intru pe forum sa vad ce mai faceti. Am citit putin din urma, am vazut ca v-ati facut griji pt mine, imi pare rau ca v-am creat emotii insa nu am avut cum sa va dau vesti.
Multmim tuturor pt felicitari si pt faptul ca ati fost cu gandul alaturi de mine.
Povestea nasterii v-o spun putin mai tarziu, acum am ceva treaba, dar mai spre seara voi intra din nou si voi incerca sa pun si niste poze.
tuturor
Eni
de Roland si Raymond (01.02.2009)
mara72 spune:
enni, cit ma bucur ca ai aparut, asteptam povestea nasterii si desigur pozele cu cei mici.
fetelor, n-am izbutit inca sa citesc din urma tot ce ati scris, citesc acum si dupa aia revin. Eu sunt bine, nu am noutati, ma injectez cu spor si astept azi mine CM 
doamne da sa vina sa nu imi faca surprize. Vineri o sa vad daca sunt suficient de inhibata ca sa pot trece la clocit ![]()
va pup pe toate, revin
PS Uratica vad ca tot n-a aparut, nu stiu ce sa fac sa o scoatem din birlog