FIV la Cluj 8

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

turqoise ti-am trimis un mesaj pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

madutz eu vin cu masina si poate mi-ar fi de folos programul acela da'nu-i sigur ,am gasit pe net harta clujui da' n-am priceput mare lucru nu m-as descurca dar cred ca faza cu intrbatul va functiona .Sper ...

Mergi la inceput

ti l-am trimis de mult! . l-ai primit? te descurci?
e cam naspa ca-ti arata numai pe o raza de cateva strazi. dar...tu vii prin turda? sau dinspre apahida?

Mergi la inceput

dinspre Apahida am primit esti fff draguta ca de obicei am gasit str clinicilor dar .....

Mergi la inceput

ma gandeam eu...
deci, intri in cluj si tii drept inainte, vei ajunge la sora.semafor.treci de sora, alt semafor. treci de semafor (tu tot inainte mergi) in partea stg este catefrala catolic, treci, semafor. treci de semafor, esti pe str. memorandumului, alt semafor, la intersectia cu emil isac si ghe sincai, tu tii drept dar te incadrezi pe banda I. imediat dai de un alt semafor, dupa ce il depasesti si pe asta FACI PRIMA la DREAPTA (pe vasile alexandri), pe urma prima stanga (ai ajuns pe Pavlov), iar apoi prima stanga esti pe mihai eminescu), ai semafor, tu tii drept inainte si te vei infunda in clinicilor, faci stanga (ai intrat pe clinicilor). si deja ai ajuns. parchezi daca gasesti lo (slabe sanse_ daca nu, mergi pana la BCU si imediat dupa BCU fiind incadrata pe stg (este semafor)dupa semafor, faci imediat stg, in parcarea primariei. deci nu ajungi la casa studentilor. parcarea este supraetajata, pe diagonala cu casa studentilor. te descurci sau te-am ametit de tot?!

hmmm...sper ca stii unde e sora, bcu si casa studentilor? ca eu le-am dat ca reper, gandindu-ma ca le stii!
daca nu le sti....tii minte de drept inainte....precum pionerii
ti-am dat traseul asta ca sunt tot felul de sensuri unice, si acest drum este ...cam singurul

Mergi la inceput

mersi madutzu !!! la prima vedere m-ai zapacit rau dar dupa ce am citit mai atent s-ar putea sa fi inteles ceva ,dar am o intrebare :ce e sora asta ?treci de podul acela mare pe el sau pe sub el ?pe sub el am trecut cind m-am dus la stamatian ,acum trec pe deasupra ?

Mergi la inceput

sora e un magazin, pe partea dreapta intre catedrala ortodoxa si cea catolica.
deci tu mergi drept intainte, de cum intri in cluj, vei ajunge la catedrala ortodoxa, si tii tot inainte cand ajungi la cea catolica. asa e mai corect.
podul...de pitra...lalala....daca e podul de dupa expo transilvania, treci pe el.
dar...nesemnificativ podul, ti-am zis: tot inainte vrednici pionieri....
poti urmari pe harta care ti-am dat-o
tu intri in oras pe traian vuia, mergi inainte pe aurel vlaicu, tot inainte , piata marasti, bdul 21.dec, apoi dupa ce lasi in spate catedrala catolica esti pe memorandumului, ai ajuns la primarie (in stanga vei vedea casa studentilor), si dupa semafor (in fata primariei practic) vei face dreapta, prima stanga, prima iar stg, si apoi drept inainte - te infunzi in clinicilor. urmareste pe harta
nu e deloc greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetele mele, ce active sunteti!!!
eu sunt mai bine acuma , sper ca maine sa pot zice , sunt bine...
apalina, moniland , doamne ajuta!!pt marti!!
eu o sa ma programez dupa ce pleaca rusii..
dedus bafta la urmatoarea IA!!
maddutz,ne esti tare de ajutor
mara, uratica , turquise, ramonella,criadema
enni, jovana va asteptam cu noutati!!

Mergi la inceput

buna dimineata !!!cafeluta e gataaaa!!! trezireaaaa !!! pe toare fetele si sper sa aveti o saptamina buuuna!!! Uratica te rog sa-ti faci prezenta ca acum ajunge cit ti-ai facut de cap !! Madutzu multu tare mult ,am citit de vreo 3 ori mes tale si cred ca am inteles ,deci ... ideea e sa tin tot inainte pina la primarie acolo .... fac dreapta ...pe urma stinga .... si iar stinga ... cred ca m-oi descurca .Brunadria ma bucur ca te simti un pic mai bine si tine-o tot asda vb lui Madutz ...tot inainte !!! Dedus ,capul sus si nu-ti pierde speranta ,sigur urmatoarea va fi cu noroc Mara asteptam vesti ,cum stai cu injectiutele ,mai ai pina la ouat ???Turqoise tu sper ca ai exersat pozitiile indicate de Uratica si ti-ai facut lectiile ....Eiii ,fetele ,sper sa avem o sapt buna ,cu vesti bune ,va pup pe toate si bafta la ceea ce v-ati propus .Criadema ptr tine cred ca multumirile sunt de prisos

Mergi la inceput

Madutzuuuu!!!unde fac dreapta pe Eminescu sau pe Cosbuc ?ca pina acolo am inteles ca doar e drumul tot inainte ,amu-i amu...sau merg inainte pina pe Motilor si intru pe Ilie Macelaru ,si stinga pe moldovei si iar stinga inapoi pe motilor ??/ooofff parca-s batuta-n cap inca un picut s-am inteles si te las sa faci ce vrei tu ca te-am stresat atita ...

Mergi la inceput