Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(163)
Raspunsuri - Pagina 11
Amy26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi heloooo iasmi: "nine" nine" mama: ce "nine" ??? iasmi: "cooo nine" si imi arata afara cu degetul... ![]() in traducere : acolo ninge intrebare: daca numai ce i a trecut raceala iasminei, mai poate contacta alta imediat?? a racit mama mea..de asta intreb!!! _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Lavinia,Iustin al meu a racit iar la doar 2 zile dupa ce ii trecuse
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Amy26 am aparut eu la orizont si ati disparut toate!!! ce-am facut(zis)??? ![]() AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.`` |
off, sanatate la pui mic...
noi acum am venit de afara, asa ca putem povesti...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adra_bell spune:
Buna!
Pe aici e foarte urat, bate un vant idiot, nici astazi nu iesim afara
poze de aici incolo, m-am distrat ca webshotul are filtru pentru obscenitati, la fel ca DC, in titlul unei poze, mi-a banat "cum"![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
bb_yasmi spune:
amy,
si la iustin un
mare de la iasmi sa se faca bine!! offf sa treaca anotimpul gripelor o data!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Amy26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
off, sanatate la pui mic... noi acum am venit de afara, asa ca putem povesti...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)... PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
cum a fost plimbarea?? imi imaginez cat de incantat e Eric de zapada
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Buna! Pe aici e foarte urat, bate un vant idiot, nici astazi nu iesim afara ![]() poze de aici incolo, m-am distrat ca webshotul are filtru pentru obscenitati, la fel ca DC, in titlul unei poze, mi-a banat "cum" adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate jucarii cautam copii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2 Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
http://good-times.webshots.com/photo/2016173850101682984nuqKbv
mama mia, cred ca Eva l-a intrecut pe Iustin la cap. asta
papusik
adra_bell spune:
Ce nu se vede in poza sunt pagubele colaterale (covorul, patutul, fotoliul si eu). M-am obisnuit, sunt monstruos de calma la chestiile astea.
Cat de bolnavior e Iustin? Asa a facut si Eva, a mucit doua zile, apoi s-a facut bine, dupa alte 2 zile s-a imbolnavit, singura manifestare a fost febra aia, ieri ii aparuse o eruptie pe corp, a zis doctorita ca a fost o viroza care s-a terminat in eruptie. Azi vad ca i-a mai palit.
Sanatate multa la pici, sa se faca bine repede
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
bb_yasmi spune:
adra, ce "frumos" papa eva!!
pozele in care fuge ea bucuroasa cu pufuletii e asa fainaaaa...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
adinag spune:
Salut fetele,
bine ai venit din concediu, Amy! Te cred ca a fost fain de tot! 
Vazut poze cu baieti si fete, sa nu uitam dansatoarea!, dar nu ma incumet la enumerat.
Lavi, dupa o raceala organismul e slabit si se ia cel mai usor una noua. Daca a mai luat si antibiotice, are sistemul imun la pamant si deci portile deschise :-(
Adra, imi place tare mult jerseul frumoasei Toddlerite cu maniere perfecte la masa! (dar ce i-ai dat acolo sa pape?)
Restul nu mai stiu, am citit tot pe sarite... Ah! Irina, vreau si eu sa vad poze cu flacaii tai! Ma bucur ca sunteti bine!
Pussi, Cami? Unde sunteti, ca parca nu prea v-am citit? Sau erati pe paginile sarite de mine...
Anca, zi neagra azi, asa-i? lasa ca va revedeti curans, sau nu? 
Floris tot cu pasiunea cataratului/scaunelor, a si cazut de pe scaun din picioare, plans si apoi catarat din nou. Deci daca nici asa nu se-nvata minte... 
Gata, ca mi-e limitat timpul. Sper sa mai revin azi

IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)