Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(163)
Raspunsuri - Pagina 10
ancadragoman spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui irina_stef bauuu!hop si noi,dupa muult muuult timp. ce fac fetele dragutele?in primul rand vreau sa o felicit pe ANK ptr minunatia ce a adus-o pe lume,e o scumpete la fel ca RAULITO! apoi felicitam gravidutele cred ca sunt vreo 2 sau 3 nu?daca nu ma insel,si sper din tot sufletul sa le urmeze si ancutzaa de luna ce vine .nu am mai intrat de mult sa scriu din lipsa de timp,apoi mi s-a stricat calculatorul,de citit am citit dar pe sarite recunoscLAVI la fete.mai fetelor nu mai numesc pe nimeni ca sigur scriu pana maine asa,oricum ce vroiam sa zic e ca va pupacesc pe toate si pe strunfii vostri frumosi,ca oricum daca de citit nu am citit mereu,cu pozele sunt la zi si nu ma satur de admirat bulgarasii si globuletele noastre frumoase. imi vine sa zic atatea ca ma pierd in idei,asa ca inchei aici,si sa nu uit noi suntem bine,gogoselele mele au crescut sunt niste nazdravani de nu se mai poate,chiar foarte nazdravani si foarte simpatici(cra cra cra) gata ies v-am pupat ![]() ![]() fericita de gemeni + RAUL SI ROBERTO (29.10.2007)http://community.webshots.com/user/Irina_Stefan?vhost=community -IRINA- |
Pai bine ma doamna mai aveam un pic si veneam in Spania sa te caut
Ma bucur ca gogosile tale sunt bine si te asteptam mai des

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
popbianca spune:
buna dimineataaaa!
la noi ninge de ieri....bineinteles nimeni nu a curatat nimic...
ordinari, hoti....banditi!ii urasc....sunt la servici si ma cam plicti...
lasand asta la oparte....bb, eu nu-mi aduc aminte sa-mi fi produs somnolenta..imi aduc aminte ca a fost eficient...
lalaD...sunteti norocosi cu un asa copil rabdator!
irina...salutari....
nazdravanilor tai...pune cateva poze..sa-i vedem si noi...
amy...salut...pai poti sta departe de DC ?
....bineinteles...doar e vb de mititel ,nu?
astept si eu mom in care Ana o sa zica mai mult decat mama tata apa...dar, probabil, vazand ea ca noi ne executam conform indicatiilor degetului ei aratator...cred ca nu se grabeste ...
deci, la un mom dat cand a fost racita,acum vreo 2 saptamani i-a aratat o prietena ca trebuie pusa mana la gurita....ieri, in masina ..o aud tusind ...cand ma uit in oglinda la ea...isi tinea manuta la gura si tusea, se inecase cu saliva probabil, ca racita nu e....iar acum daca o intreb cum tuseste direct pune manuta la gurita si se forteaza ea acolo sa tuseasca....vrea numai la robinet sa se spele pe maini, sa-si clateasca suzetele...e un adevarat taraboi ...sta si caraie in fata chiuvetelor...mai nou nu bea apa din pahar decat daca o las pe ea sa-si toarne
...cum asta nu se prea poate , da cu paharul cat colo...trebuie sa recunosc a e greu de strunit copilul asta!
ieri a inceput si ea sa arunce cu lucrurile, mai ales daca ii spun ca nu e voie...
...jucariile de pe scaunul de masa sunt vizate in principal...ori le arunca una cate una ori incepe sa dea cu manutele prin ele pana ii ramane masuta goala....ii spun ca nu e voie, nu i le dau inapoi...ce sa fac altceva ?....e totusi o faza...eu zic ca o sa-i treaca, mai repede sau mai tarziu
acum ma duc la o
si o
....va ofer si voua cate o
...tigara nu, ca nu e sanatos defel!
o zi buna s-aveti!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui dany26 buna seara fetelor ![]() ![]() eladea are o fata tare expresiva eric in toate pozele dar si tu tare te mai pricepi sa le descrii; sunt super textele pozelor tale ![]() va pup!!!!! ![]() ![]() www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !14 Noiembrie 2007 |
dany, multu' pt. vizionare si aprecieri...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
neataaaaaaa.....
la noi e asa zapadaaaaaaaaaaa....e frumos...
iesim la zapada...va invit si pe voi la o bulgareala...![]()
tocmai am aflat ca o buna prietena e gravida...ma bucur tare pt. ea...
ce fac duoamnele astazi in zi de 13?![]()
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
ancadragoman spune:
Pai eu am predare asa ca azi,vineri si 13 zi nefasta
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 neataaaaaaa..... la noi e asa zapadaaaaaaaaaaa....e frumos... tocmai am aflat ca o buna prietena e gravida...ma bucur tare pt. ea... ![]() ce fac duoamnele astazi in zi de 13? Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)... PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
si la noi e zapada si inca ninge
eu azi 13 astept ca sotul sa plece in Anglia la ora 13
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Pai eu am predare asa ca azi,vineri si 13 zi nefasta ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
hai ma Ancule, poate nu e dracu asa negru...
apropo, daca as fi in liceu acum, as avea lucrare la romana... profu' nostru avea prostul obicei sa ne dea lucrare in zi de vineri 13...
ERIC IN 2009...
ERIC
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
si la noi e zapada si inca ninge eu azi 13 astept ca sotul sa plece in Anglia la ora 13 Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
uauuuu...
asta da 'potriveala'...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
ERIC
bb_yasmi spune:
heloooo
iasmi: "nine" nine"
mama: ce "nine" ???
iasmi: "cooo nine" si imi arata afara cu degetul...
in traducere : acolo ninge ![]()
![]()
intrebare: daca numai ce i a trecut raceala iasminei, mai poate contacta alta imediat?? a racit mama mea..de asta intreb!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Amy26 spune:

Toate bune?
va citesc,dar nu reusesc sa scriu nik...de cand ne-am mutat la noul sediu,atmosfera de la birou s-a schimbat...acum imi impart biroul cu unul din colegii mei...si nu-mi convine deloc
la munte a fost super
,ne-am distrat.....
recunosc ca fost bine venita excursia asta doar noi si amicii.
am vazut poze cu Stefanut,Yasmi,Amira,Eric si Andrei(Lala)......
aaaa.si nu puteam s-o ratez pe
Maria dansand
....nu-i asa ca-s dulci rau cand danseaza??!!
Andreea,ce frumos sa vezi cum ninge!Eu una,mi-am pierdut speranta ca voi mai vedea zapada in Bucuresti ![]()
Ank,iti doresc sa treci cu bine peste per. in care vei sta departe de sot
Anca succes!!!
Bianca, si la noi la fel.....parca mai abitir arunca jucariile,de fapt arunca tot ce-i pica-n mana
...trb sa avem grija sa ne ferim ca nu se stie cum ne nimereste
Lavinia,cum te simti? e ok nasul? cat dureaza vindecarea totala?abia astept sa ne pui poze
Va poop!

+
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !