Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(163)
Raspunsuri - Pagina 9
Lala_D spune:
Andrei a suportat bine drumul mai ales la dus unde am oprit 2 nopti.
La intors am tras tare si am oprit doar o noapte la granita austriaca si a fost mai greu ca a stat in scaun de la 7 dimineata la 12 noaptea cu doar 3 opriri de 10 min de papa.
Dar in principiu a fost un bebe super, nu regret nicio secunda ca am plecat cu el.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
adra_bell spune:
Anacami pe unde e?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
irina_stef spune:
bauuu!
hop si noi,dupa muult muuult timp.
ce fac fetele dragutele?in primul rand vreau sa o felicit pe ANK ptr minunatia ce a adus-o pe lume,e o scumpete la fel ca RAULITO!
apoi felicitam gravidutele cred ca sunt vreo 2 sau 3 nu?daca nu ma insel,si sper din tot sufletul sa le urmeze si ancutzaa de luna ce vine
.nu am mai intrat de mult sa scriu din lipsa de timp,apoi mi s-a stricat calculatorul,de citit am citit dar pe sarite recunosc![]()
LAVI
la fete.
mai fetelor nu mai numesc pe nimeni ca sigur scriu pana maine asa,oricum ce vroiam sa zic e ca va pupacesc pe toate si pe strunfii vostri frumosi,ca oricum daca de citit nu am citit mereu,cu pozele sunt la zi si nu ma satur de admirat bulgarasii si globuletele noastre frumoase.
imi vine sa zic atatea ca ma pierd in idei,asa ca inchei aici,si sa nu uit noi suntem bine,gogoselele mele au crescut sunt niste nazdravani de nu se mai poate,chiar foarte nazdravani si foarte simpatici(cra cra cra)
gata ies v-am pupat

bb_yasmi spune:
irinushhhhhhhhhhh......draga!!!!! ce mai faceti voi??? am tot intrebat de voi!!! ti-am trimis si un mesaj, l-ai primit>>>>????? pusi la nazdravanii tai!!! sper sa intrii mai des.

m-am uitat la poze dar nu sunt noutati...astept poze!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Anacami pe unde e? |
Si eu ma intrebam acelasi lucru.

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
CREEM - asa mi-e un dor de munte...dupa ce v-am si vazut fericiti la zapada! eu am slabit cu dieta atkins, sper sa reusesc insa sa o tin serios, chiar a dat roade; pastilele super slim cred ca mi-au imbolnavit tiroida...urmeaza sa fac o ecografie...
azi am avut-o musafir pe minune la job, asa ii place ca e in centrul atentiei...n-am vazut!
BRAVO, LALA! FELICITARI PT CONCEDIUL REUSIT IN FORMATIE COMPLETA!
lume noua, BINE AI REVENIT, IRINUCA! poze cu gogoselele????
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
dany26 spune:
buna seara fetelor

nu am mai scris de cateva zile (dar va citesc seara) pt ca a fost sotzul in concediu toata sapt. si am stabilit ca vom sta mai putin la calculator (mai ales el bineinteles
); deci, de luni deschide calc doar cand doarme andrei si cand se trezeste il inchide, sa vedem cat il tine pactul asta![]()

anca e f haioasa poza cu cele 2 "fete" ale tale![]()
creem si lala superbe peisajele de la munte! creem sanatate multa fetititei tale
bb o sa tin minte de sfatul cu theraflu
eladea are o fata tare expresiva eric in toate pozele dar si tu tare te mai pricepi sa le descrii; sunt super textele pozelor tale
miha ca de obicei ma amuza mereu cand ne spui ce replici iti mai adreseaza juniorul tau![]()
va pup!!!!!

dany26 spune:
despre andreiutzul meu va pot spune ca de o sapt si-a dat drumul la vorbit parca mai mult ca niciodata (zice : mama, tati, mami {zicea doar tata , da-mi si apa} tai-tai=tramvai, aua=laura, ouuuu, uaua=floarea, apa, papa, bebe) si a inceput si el sa se joace cu jucariile ceva mi mult timp fata de alte dati![]()
in rest cu papica stam bine, am descoperit un iaurt care ii place :Milli , si mai nou placinta cu dovleac![]()
noapte buna!!!
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Mai ascultati de vreo 2 ori Cleopatra si ramaneti fara patut. ![]() Pupici la hlizita mica! ![]() Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
pai de acum ascultam doar jos ....si la Iris face mai rau
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 Ancoo, abia acum am vazut filmuletul, nu stiu cum mi-a scapat... doamne, e o scumpaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! am ras singura p'aci...e mortalaaaaaaaaa... ![]() ![]() ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)... PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2