Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(163)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

am aparut eu la orizont si ati disparut toate!!!

ce-am facut(zis)???

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.``

off, sanatate la pui mic... noi acum am venit de afara, asa ca putem povesti...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

cum a fost plimbarea?? imi imaginez cat de incantat e Eric de zapada

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.``

Amy, nu pare tare incantat...asta pt ca e incotosmanit in costumul de cosmonaut si miscarile ii sunt cam limitate...i-am pus pe varful nasului putina zapada si s-a tras repede...incruntandu-se la mine...mai mult in brate vroia decat prin zapada...deci iti dai seama...da lasa ca vom creste noi mari....

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Vazut poze cu baieti si fete, sa nu uitam dansatoarea!, dar nu ma incumet la enumerat.

Lavi, dupa o raceala organismul e slabit si se ia cel mai usor una noua. Daca a mai luat si antibiotice, are sistemul imun la pamant si deci portile deschise :-(

Adra, imi place tare mult jerseul frumoasei Toddlerite cu maniere perfecte la masa! (dar ce i-ai dat acolo sa pape?)

Floris tot cu pasiunea cataratului/scaunelor, a si cazut de pe scaun din picioare, plans si apoi catarat din nou. Deci daca nici asa nu se-nvata minte...

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Spanac cu ou, dar oul era la mine, ca asa cum azvarle cu spanacul prin casa, parca vedeam oul lipit de geam.
Jerseul e de la bunica-sa, daca ma gandesc bine se pare ca mai ii cumpara si cate ceva mai misto

Numai eu nu pot sa vad dansatoarea, ca stau la computer doar cand doarme Eva, deci fara sunet

Am un mare cui cu antibioticele astea, medicii romani le prescriu una-doua, la raceala asta am o indoiala ca i-au fost necesare, dar dupa doua zile de febra care scadea la antitermice,dar aparea cum le trecea efectul, mi-a fost teama sa nu-i dau. Cum exudatul faringian i-a iesit bine, concluzionez ca a fost viroza si a luat amoxicilina degeaba, doar ca sa-mi faca acum mofturi la mancare si ca sa-i dea intestinele peste cap.

A lovit-o si pe Eva pasiunea alpinismului casnic, de curand. Ce fericire pe mine...

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

adra, ma repet de cate ori e nevoie...ai o papusica dulce dulce dulce...pupam vanataia, sa treaca repede... mama, da mananca fata ta de numa...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Lavinia,organismul isi revine dupa boala,in aproximativ 2 saptamani,timp in care e f posibil sa mai agate vreun virus,pe fondul imunitatii scazute.
Pup la vorbareata mica!

Andra,poate sa fie Eva unsa pana-n in varful ultimului fir de par ca tot e frumoasa.
Apropo,stii ce ora m-a prins acu vreo 2 seri la calculator din cauza lepsei de la Lala?

Cumatra,lasa mey ca e zi cu noroc asta de azi,vineri 13. Poi ramai singura,tinerica si nelinistita,nu e asta un noroc chior?
Bafta multa,drum bun si realizari din plin,cumetre!

V-am zis ca aseara m-am speriat ca am pus-o de un oreion? Azi m-am dezumflat si nu mai am nimic. Se pare ca fu curentul (ala de la becuri ) care nu stiu cum mama lui a ajuns la mine in ureche.

Mai vin...Acu fac o prajiturica pentru nepotica mea,care azi face 3 lunite.

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

Andra,poate sa fie Eva unsa pana-n in varful ultimului fir de par ca tot e frumoasa.
Apropo,stii ce ora m-a prins acu vreo 2 seri la calculator din cauza lepsei de la Lala?

Mai vin...Acu fac o prajiturica pentru nepotica mea,care azi face 3 lunite.

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Verificat blog, nici urma de leapsa! Sau ai treaba si seara asta?

Gasesti tu motive sa faci prajituri, ca aia mica oricum nu papa

jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va multu frumos de raspunsuri.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

sotul meu a decolat la 13.40... daca tot e vineri 13 .. a plecat cu intarziere de 40 minute.noi nu am mai mers la aeroport ca era ora de nani si probabil ar fi fost crnut cu cei 2 pitici prin aeroport .
Am ramas acasa cu Raul urland din strafundul plamanilor... Cecilia ...plangea si ea... si eu ce sa fac ...am devenit si eu solidara cu ei ...
Sper sa fie bine ...si sa merite despartirea asta temporara

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Fetelor ...

Miha chiar nu cred ca ai nevoie de o ocazie specaiala sa te scuzi ca faci prajitura....
Sunt sigura ca si daca facea vecina din scara cealalta 3 lui tot faceai

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Cumatra,lasa mey ca e zi cu noroc asta de azi,vineri 13. Poi ramai singura,tinerica si nelinistita,nu e asta un noroc chior?

daca e sa vedem si asa lucrurile ... ... No Coment

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Ce nu se vede in poza sunt pagubele colaterale (covorul, patutul, fotoliul si eu). M-am obisnuit, sunt monstruos de calma la chestiile astea.
Cat de bolnavior e Iustin? Asa a facut si Eva, a mucit doua zile, apoi s-a facut bine, dupa alte 2 zile s-a imbolnavit, singura manifestare a fost febra aia, ieri ii aparuse o eruptie pe corp, a zis doctorita ca a fost o viroza care s-a terminat in eruptie. Azi vad ca i-a mai palit.
Sanatate multa la pici, sa se faca bine repede

jucarii cautam copii

ferice de tine ca-ti poti pastra calmul in situatii in care eu una,as ceda psihic
Multumesc!Iustin nu e foarte rau racit,i-a mai trecut, insa....tuseste,in special noaptea

Mergi la inceput