Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 14
inais spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefany_p pics... special pentru Iasminuca, febletea noastra http://community.webshots.com/album/570065757CUwQWf |
Este un dulcic
care am vazut ca ti s-a urcat in cap! Va
pentru dedicatie! M-ai facut sa zambesc cu mesajul tau!! 
Iar poza asta... http://good-times.webshots.com/photo/2800682340104447517HdsZcQ e telepatie dom'le! Asa facea barbate-miu cu Iasmi aseara. Pacat ca nu i-am pozat!
Va
!mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
inais spune:
Bine ai venit pe lume Erika, fetitza fratelui Aelitei! Sa fi sanatoasa si sa ai o viata presarata de bucurii si noroc!
Ce onoare pentru mine sa fiu prima care ii ureaza asta. Prima de M&M!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
gabitzam spune:
Ina, mi-ai luat-o inainte, pina sa apuc eun sa postez, ai zis tu.
Aelita, sa-ti traiasca nepotica, sa aiba o viata frumoasa in fata, sa-i bucure pe toti cei din jur si sa fie sanatoasa/somnoroasa/papacioasa ![]()
Stefy, e grozav cum dormiti tu si Iustin. ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
iulia83 spune:
| citat din mesajul lui aelita S-a nascut Erika,fetita lui frate-meu ,azi dimineata. |
FELICITARI!!! sa-ti traiasca nepotica si sa va bucurati de o familie mare.

ce n-as da si eu sa am o nepotica de la sor-mea.dar aia e anti-copii. o habauca

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
MissParker spune:
| citat din mesajul lui aelita S-a nascut Erika,fetita lui frate-meu ,azi dimineata. MISS chiar daca nu se intarca de tot,multi cand au dat de biberon,dorm bine . |
Felicitari pentru micuta printesa

Hahaha, lasa ca am auzit eu multe basme din astea: la 4 luni = da-i completare biberon, sa vezi ce bine iti doarme
, la 5 luni = treci pe formula 1 si renunta la pre, sa vezi ce bine iti doarme
, la 6 luni = da-i grisulet cu lapte seara, sa vezi ce bine iti doarme
. Eu nu mai cred nimic. Uite-asa
socrate spune:
| citat din mesajul lui stefany_p Socrate, mai mare chin cu tipatul asta. al meu s-a trezit la 2.30 azi noapte si a inceput sa tipe..rau tare...de fapt in fiecare noapte se trezeste la 2.30..nu mai tarziu, nu mai devreme |
Al meu are la 10:30 si la 2:30. Standard. Scoala si mortii daca ma intrebi. Pana in suflet imi ajunge tzipatul ala. Zici ca i s-a intamplat cel mai rau lucru din lume.Eu ma duc intr-un suflet la el, sotul de colo calma, calma ii e frica ca o sa cad.
Se ridica in genunchi si ridica manutele la mine. Evident il iau in brate. Nici nu apuc sa il asez si deja adoarme la loc.Il tin un minut si il pun in pat. Acuma parafrazand ce zicea medicul lui Miss ar tb sa ii zic totul e ok, mami e aici. Ia sa incerce el asta cu un copil in lacrimi tzipand ingrozit si cu manutele intinse.

socrate spune:
Felicitari pentru nepotica aelita. Multa sanatate fratelui si cumnatei tale. O sa fiti o familie tare frumoasa.
Doloress spune:
Multumesc fetelor pentru urarile pentru sot, am sarbatorit si noi in trei aseara, o cina, un pahar de vin, o lumanare, Patrick si el la masa cu noi in scaunelul lui rontaind un biscuite din orez si ascultand conversatia noastra, muream de ras, ca se uita cand la unul cand la altul si mai facea Iham? asa intrebator cand se asternea tacerea. Ca si cum, si ce mai ziceti voi?
Socrate ma bucur ca e bine cu piciorusul! Cred ca medicii astia au o obsesie in Romania cu problemele astea cu piciorusele, eu aici nu am auzit pe nimeni. In schimb la noi in tara o gramada de copii sunt chinuiti cu ghipsuri si atele.
Iulia asa eram eu cam acum vreo luna, chiauna de somn. Se trezea pe la 1 si statea treaz pana la 3 sau de pe la 2 pana pe la 5. S-a mai reglat acum, in sensul ca l-am readus definitiv cu mine in pat. Acum se culca pe la 9-10, apoi la 1 invariabil se trezeste si il pun imediat in leagan. Si se leagana acolo pana pe la 3-4 cand revine la noi in pat si mai suge putina tzatza pana adoarme iar. La 6-7 se trezeste. Cam astea sunt noptile noastre, linistite de altfel, numai cu treziri asa mici.
Nici eu nu sunt de acord cu calmante din astea in fiecare seara, chiar daca il dor dintii, mai degraba ceva naturist. Eu ii dau acetaminofen numai cand urla efectiv si nu ma mai inteleg cu el. Dar asta s-a intamplat de vreo 2-3 ori.
Sa stii ca e o vorba tare adevarata din batrani : Copii mici, griji mici, copii mari, griji mari. Pe cat se mareste mi se pare din ce in ce mai greu, responsabilitate din ce in ce mai mare. Insa e si frumos!
Simona, Vianne, DanaH multa sanatate bolnaviorilor mari si mici! Mi se rupe inima cand citesc! Va asteptam cu vesti bune cat mai repede!
Elena nici mie nu-mi placea la inceput avocado, acum imi place mult. Si piticului la fel, la inceput a scuipat tot, apoi l-am pacalit si i-am pus banana, mar si a papat. Acum mananca foarte bine si ma bucur ca e un fruct foarte hranitor. Ai grija sa fie bine copt!
Laura ca intotdeauna m-am delectat cu Mirci, cat e de frumos! Si ce par mare i-a crescut! Nu-mi venea sa cred cand l-am vazut.
Alysh am vazut si eu pozele de la munte, ce gasca frumoasa se prieteni pare ca aveti! Cred ca v-ati distrat de minune! Deci albumul Moeciu- februarie 2008 e de anul asta? Eu cred ca da, ca in februarie 2008 aveai burtica si cautam in poze burtica si nu era. Deci trebuie sa schimbi in februarie 2009 . Vezi ce ochi de soacra am?
Miss din pacate mai in toate cartile am citit ca de multe ori intarcatul aduce nopti mai linistite. Acum insa eu cu al meu nu pot sa ma inteleg sa adoarma fara tzatza. Asa ca m-am resemnat, am sa-i dau pana vrea el. Sper cand ma voi duce la servici sa-l invete socrela cumva sa adoarma ziua si asa sa ia obiceiul si noaptea. Mi-e groaza efectiv cand stiu ca am sa-l las singurel si o sa fie obosit mort si marait si nu o sa aiba tzatza lui reconfortanta. Dar trebuie sa mai si muncim.
Haha, si eu sunt fan rechizite ! Petrec ore intregi la raionul asta in librarie si-mi iau toate porcariile. Nici eu nu ma dau in vant dupa cosmetice, am unele de ani de zile nedesfacute. In schimb Gabi are tot felul de chestii si isi mai cumpara ori de cate ori are ocazia. Dimineata pe par se da cu o solutie, apoi isi indreapta parul cu fierul, apoi si-l da cu nu stiu ce ceara modelatoare, apoi cu crema de fata, anti-cearcan si crema de maini. Si parfum bineinteles. Cand plecam undeva eu sunt in 5 minute la usa si bat din picior, el e de o ora in baie si tot mai are de aranjat cate un fir de par. Cand era mic distractia lui preferata era sa-si puna bigudiuri si sa se machieze.
Il gasea maica-sa cu bigudiuri in cap adormit. Si cu toate astea zice ca-i straight.
Lorich, Kristinik, Stefanysi eu sunt fan cafea! Acum beau decofeinizata ca alaptez. Imi place gustul la nebunie, as bea toata ziua, de oricare ar fi ea. Mai nou iau si eu din aia echitabila, nu conteaza ce firma.
Stefany ce bine imi pare ca s-a rezolvat si au scapat de stressul cu gradinita ! Eu nu i-am dau deloc ciupercute. Ce frumos doarme Iustin calare pe mami !
Aelita felicitari pentru nepotica ta ! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa !
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
mihaser spune:
Salut si de la noi!
Avem febra...i-am dat nurofen!
Aelita sa-ti traiasca nepotica si sa creasca mare! 
Miss
ca ne-ai numit tinerei! (desi schimbam prefix...soon!)
Va pup!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
stefany_p spune:
Mai Doloress, eu de barbat ca al tau n-am mai auzit..e de coma cum povestesti tu acolo![]()
Socrate, mie de multe ori mi-e frica sa nu ne reclame vrun vecin ca urla noapte. nici pe al meu nu-l tine mult dar face urat tare
Gabita, mai bine zis ....ce de groaza dormit tu cu Iustin!
..cate picioare imi iau in fiecare noapte
deci n-ati dat ciuperci..ok, nu dam, papa numai subsemnata..bagam la cuptor cu putin unt si usturoi![]()