Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 15
Lorich spune:
Doloress si de la mine sa-ti traiasca sosu' !
Bine ai venit pe lume Erika ! Sa fii sanatoasa si norocoasa!
Miss iar am fost pe aceeasi lungime de unda! Azi stateam si ma holbam la bebele adormit langa mine si ma gandeam ce-ari fi sa-i faca ta-so un webpage, eventual sa ma invete sa-l infrumutez pe ici colo, sa pun poze, stuffuri. Super gibrishu' lui David!
Stefany mamaa ce scump de Iustinel 
Dana sanatate multa Teodorei, uf, uf 
Mihaser imi pare rau de febra, o fi vreun dinte? Sanatate!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
gabitzam spune:
Am adaugat si prietenele noastre pe lista. Ce faceti fetelor? Mishu, Pretty?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Victoria_mami spune:
La multi ani! ptr. M&M de 12!
Reteta de avocado: Victoria rade tot avocado! Il prepar asa: un avocado, 1 kiwi si ori 1 mar ori o para, toate bagate la food processor! Imi ajunge vreo 2-3 zile.
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
stefany_p spune:
mai, al meu mananca un avocado intreg odata..si-i dau cam de 4 ori pe saptamana
oare exagerez?![]()
Doloress spune:
Stefany asa e, mare panarama sotul asta al meu. Cand au descris astia metrosexualul cred ca il aveau pe al meu sot drept model. Aveam invitati daunezi si fetele vorbeau ca intre fete despre tratamente cosmetice. La care eu le-am zis ca nu stiu cu se mananca ca nu mi-am facut in viata mea, dar il pot chema pe Gabi la discutie ca el tocmai si-a facut, inainte de botezul lui Patrick.
Lorich multumim!
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
Victoria_mami spune:
Miss, nu stiu daca ar functiona metoda"ursuletul-porcusor" noaptea, ca noaptea mami e pe baricade, cu printesa imbratisata; si de 4 nopti se toooot trezeste si plange, nu mult, dar plange vreun minut-doua...
Apropo de servici: poate va amintiti, dar eu am terminat scoala cu 6 zile inainte de a se nast eVictoria. Si mi-ar fi placvut enooooorm sa lucrez in meseria respectiva (paralegal); insa, i-am marturisit lui daddy ca as renunta pe veci la o cariera ca sa stau acasa sa imi cresc printesa, ea e mai importanta decat cariera. Asta in conditia in care ne-am permite. Aseara daddy a facut un calcul si a zis ca cu un salariu de incepator (in jur de $30000/an) si dupa ce platesc cresa si bani de mancare la servici, as ramane cam cu vreo suta $/saptamana... ceea ce categoric nu face nici o diferenta, si cel mai grav e ca altcineva o va creste pe printesa (cresa, nanny, etc.) asa ca, am convenit de comun acord cu daddy ca mami sta acasa sa creasca printesa. SUNT FERICITA!
_
Victoria Isabella 
socrate spune:
Na ca s-a dus dracu si somnu de dupa masa. De ce ar fi fost altfel decat cel de pranz??? Cred ca is dintii la cum face.
Multumesc fetelor ca va bucurati alaturi de mine pt ca am aruncat atelele.
Doloress ce zici tu de sotul tau recunosc ca m-ar pune pe ganduri daca nu ar fi sotul tau si tatal copilului. In fine, nu are importanta, eu prefer un barbat ingrijit vs unul din cei asa zisii ",macho"
Pe al meu l-am convins greu ca crema de fata nu e doar pt femei, si asta pt ca i se descuama pielea efectiv de uscata ce era.As fi vrut sa il duc si la un tratament facial dar na.
Am reusit sa il duc o singura data la manichiura din pacate, tot pt ca i se rup pielitele si e plin de rani mereu. Dar te intelegi cu el? nu si nu.Bine el e mai mare ca mine cu 19 ani asa ca e greu sa il convingi de niste lucruri de care generatia lui credea ca sunt pentru gay.
Am mentionat ca copilul meu nu mananca? I-am dat borcanel sperand ca macar asta il convinge, dar slab nivel tehnic.
Am reusit azi sa iau legatura cu prietena mea cea mai buna din copilarie cu care nu am mai vbit de 15 ani. Mereu imi fura prietenii, dar asta e alta poveste. Sotul zice ca inseamna ca nu era prietena mea cea mai buna. Recunosc ca eu sunt prea rabdatoare si iertatoare nu m-am suparat pe ea niciodata. Oricum cei care erau intr-adevar usor de luat nu meritau efortul. In plus era mai frumusica ca mine, mai darnica cu saruturile si la o varsta asta conteaza mai mult pentru baieti.
M-am razbunat ulterior ca prietenul ei s-a indragostit de mine, atunci aveam vreo 19 ani si cu tot atatea kg mai putin. ![]()
In fine asta este ma bucur muuuult ca am reusit sa dau de ea. I-am scris, mi-a raspuns urmeaza sa imi dea mai multe detalii si bineinteles poze.
Am mai vbit cu o fosta colega de liceu care are si ea o fetita de 6 saptamani, inainte pierduse o sarcina la 13 saptamani si acum a dus sarcina cu medicamente. E o frumoasa. Vai ce dor imi e de bb la purtator...si de momentele cand il duceam pe o mana si dormea pe o perna langa mine ca sa mananc si eu.
Acum l-am pus in jumper ca nu se mai poate cu el. Oare daca ii fac mar va manca???? Om vedea. Va tin la curent.
Reallaura spune:
Alex&Sara aha, merci de info ref la castronel, ia sa caut si eu…merita banutii
Miss mai eu nu incetez sa ma minunez de Daviducu tau! Vorbeste ca Mircea, imi vine sa-l mananc! Sa stii ca si eu am vreo 50 de jurnale, daca nu mai mult, scriu de la 13 ani jurnale. Cam unul de 200 de pagini odata la 2 luni…Bine, nu le-am mai pastrat decat cateva, dar m-a ajutat mult scrisul asta.
Ah, ma innebunesti cu Corsica!
DanaH of, sper sa se faca bine Teodora cat mai repede…ce nasol ca are iar febra!
Inais ma bucur ca va recuperati!! Si eu ma intrebam ce face Ralu_t sper sa apara!
Stefany e superb Iusti…pai asa dormiti voi acolo???![]()
Aelita felicitari matusico!!! Sa ai o nepotica sanatoasa si jucausa!
Doloress scump Patrick cum puncta el discutia voastra din scaunelul lui! Haios otul tau…
Mihaser draguta, si voi racirati?? Insanatosire grabnica!
Desiree super, sa stii ca si eu mi-as dori sa nu fiu constransa sa muncesc!
Hai ca plange...eu ii prepar reteta Esme si el plange!!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
stefany_p spune:
Desiree, felicitari pentru decizia luata. eu tot sper ca va veni mama si ma va ajuta..ca e necesar sa ne bagam la munca...
Reallaura..asa scumpa, ne rade lumea cand ne vede
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita S-a nascut Erika,fetita lui frate-meu ,azi dimineata. |
FELICITARI!!! SA VA TRAIASCA!
_
Victoria Isabella